Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Ами моя софтуер май е от 2006, поне аз така разбрах в скритото меню, сигурно са сменили модула с по-нов защото четох, че тези от 2003 (а моята е от тогава) много се разваляли, сигурно затова средната ми конзола е счупена.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Няма ли карти за 2017 вече?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Първият пост е обновен с Europe Pro 2017 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
ivo1bg написа:Първият пост е обновен с Europe Pro 2017

А ще имат ли камерите?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Ако ми остане време, ще се заиграя пак 

В картата от 2017 има ли новата Северна тангента в София?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:В картата от 2017 има ли новата Северна тангента в София?
Ако днес успея да досваля 3-та част, ще ти кажа

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Няма я...dextuar написа:MaXimal написа:В картата от 2017 има ли новата Северна тангента в София?
Ако днес успея да досваля 3-та част, ще ти кажа
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07 530GT xDrive
ivo1bg написа:Здравейте колеги. Това са най-новите карти за Professional, Business и Premium навигациите:
Europe Pro 2017![]()
DVD1 - West Europe
- Код: Избери целия код
magnet:?xt=urn:btih:CB87BA63522D7F80799AB06D3098DA48D599B574&dn=PRO_2017_DVD1_SC.iso&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.opentrackr.org%3a1337%2fannounce
DVD2 - Central Europe
magnet:?xt=urn:btih:DB2599B3DB821897D9E85815721A8EB04CFA5598&dn=PRO_2017_DVD2_SC.iso&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.opentrackr.org%3a1337%2fannounce
DVD3 - East Europe - Тук е България
magnet:?xt=urn:btih:9F19D4B943380F76C7A52FCDFD534951582A0AA4&dn=Pro_2017_DVD3_SC.iso&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.opentrackr.org%3a1337%2fannounce
=================================================================================================================
BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2016 DVD1
BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2016 DVD2
DVD 1 Western Europe:
Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Gibraltar, Greece, Great Britain, Ireland, Italy, Liechtenstein,
Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, San Marino, Sweden, Switzerland, Slovakia, Spain, Vatican City.
DVD2 Eastern Europe:
Denmark, Finland, Germany, Greece, Italy, Croatia, Liechtenstein, Norway, Poland, San Marino, Sweden, Switzerland,
Slovakia, Slovenia, Czech Republic, Hungary, Vatican City.
Има решение за включване на БГ, Румъния и др. Източно Европейски държави. Доста полезни могат да Ви бъдат колегите, които са в час с генериране на кодовете за Премиум навигациите. По-долу съм ги споменал.
Покритието на модифицираната версия на Бизнес навигацията е:
DISC 2 Eastern-Europe:
Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, Greece, Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania,
Macedonia, Montenegro, Norway, Austria, Poland, Romania, San Marino, Sweden, Switzerland, Serbia, Slovakia, Czech Republic, Hungary, Vatican City
====================================================================================================================
Навигационни карти за коли с хард драйв. CIC навигация.
FSC кодове, могат да генерират колеги от нашия форум. Със сигурност знам, че ще се справят колегите, Ilko Ivanov- район Добрич, mad_presley - район Варна, MadChicken - район Бургас, Atsalov - район Пловдив. Разбира се, че може да има и други, но тях не познавам.
Как да записваме картите с ImgBurn:![]()
Ползвайте качествени подложки като Verbatim, Sony и др. от сорта. На ментета няма да стане. Ако не Ви тръгва с DVD+R, пробвайте с DVD-R дискове, понякога има значение.
Здравей колега !Извинявам се първо ама от тези линкове за 2017г нищо не отваря !Проблема дали е при мен ?Поздрави !!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Това е магнет линк, който се копира и се отваря с някой торент клиент.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07 530GT xDrive
ivo1bg написа:Това е магнет линк, който се копира и се отваря с някой торент клиент.
Благодаря колега ! Проблема е при мен,че съм в Германия,а тук през торента май скъпичко ще ми излезнат тези карти !Трябва май някой от България да ми ги прати !Хахаха !Поздрави !!!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Не знам защо милсиш, че ще ти излезе скъпо. Да не би да плащаш за трафик или смяташ глобата ако те хванат, че теглиш пиратерия
. Тегли смело, записвай и карай 

- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Екстра са картите, записах ги на Sony DVD+R на най-ниска скорост (което при мен се оказа 3х според софтуера, но реално записваше на около 6х), прочете го без проблеми.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
ivo1bg написа:Не знам защо милсиш, че ще ти излезе скъпо. Да не би да плащаш за трафик или смяташ глобата ако те хванат, че теглиш пиратерия. Тегли смело, записвай и карай
За в Германия по-добре да не тегли... Подсъдимо е, не питай от къде знам

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Знам, че някъде може да има грижи, но не е задължително. Имам приятели там и всяка година им изпращам Premium картите 32GB, като за сега нямат дертове. През торент клиент никой никога няма да разбере какво си изтеглил, само ще видят трафика. За това дърпаш, записваш и триеш. После ако някой пита, било е филмче от рожденния ден на един приятел
. Но всеки сам трябва да прецени какво да направи, разбира се.
Щом колегата е в тази тема, значи е планирал дърпане на картите. Дали са от директен линк, торент или друг начин, това няма значение. Нито един от тези начини няма да му струва пари, ако не смята кинти за глоба. За това казах да дърпа, записва и да бяга да кара.

Щом колегата е в тази тема, значи е планирал дърпане на картите. Дали са от директен линк, торент или друг начин, това няма значение. Нито един от тези начини няма да му струва пари, ако не смята кинти за глоба. За това казах да дърпа, записва и да бяга да кара.