Помощ за андроид на самсунг а3 - проблем с микрофон
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Помощ за андроид на самсунг а3 - проблем с микрофон
Здравейте,
Следния супер странен проблем се случи на телефона на моята приятелка..... та значи като си звъннем един на друг и аз не я чувам, а тя мен да. Когато обаче включи нейния телефон на високоговорител аз започвам да я чувам, мине ли отново обратно на нормален режим и пак спирам да чувам. Същото нещо се случва и ако се чуем през уотсап, тоест чуваме се само при включен високоговрител от нейна страна!
Пробвахме се рестарт на телефона и със сейф мод, никаква промяна.
Някакви идеи?
Gesendet von meinem SM-A310F mit Tapatalk
Следния супер странен проблем се случи на телефона на моята приятелка..... та значи като си звъннем един на друг и аз не я чувам, а тя мен да. Когато обаче включи нейния телефон на високоговорител аз започвам да я чувам, мине ли отново обратно на нормален режим и пак спирам да чувам. Същото нещо се случва и ако се чуем през уотсап, тоест чуваме се само при включен високоговрител от нейна страна!
Пробвахме се рестарт на телефона и със сейф мод, никаква промяна.
Някакви идеи?
Gesendet von meinem SM-A310F mit Tapatalk
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Помощ за андроид на самсунг а3 - проблем с микрофон
Проблемът решен!
Оказа се че има два микрофона долен, както и горен, който се ползва при включен високоговорител (логично, иначе би станала адска микрофония, защото долния се намира точно до високоговорителя). Таа долния се беше запушил
Темата може да се изтрие или да се остави за информация на други
П.С. сега видях, че си има и тема за андроид телефоните
Ако може да се премести там, мерси!
Оказа се че има два микрофона долен, както и горен, който се ползва при включен високоговорител (логично, иначе би станала адска микрофония, защото долния се намира точно до високоговорителя). Таа долния се беше запушил

Темата може да се изтрие или да се остави за информация на други

П.С. сега видях, че си има и тема за андроид телефоните

2 мнения
• Страница 1 от 1