Пулев - Самюел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Пулев - Самюел

Мнение от E34 » 04 Дек 2016, 0:45

Уникален мач! Невероятни боксови умения, красота на движението, прекрасни комбинации от плътни удари . Същински титани! На черния титан му свърши въздуха малко по-рано от предвиденото, вижда се че е тренирал усилено между 12:30 и 13:00 на обед последната събота без неделята преди мача, но малшанс. Белия титан е във върхова форма и въпреки, че черния загатна около 0.00001% от старата си слава не му се даде като цели 3 трунда бягаше из ринга с цел да го умори и впоследстивие контрираше. Перфектна стратегия на невероятния 12654 кратен треньор на годината и 542 кратен шампион на Германия Ули Вегнер. Просто Джошуа няма никакъв шанс. След тази уникална боксова вечер предавана директно от 213 топ телевизии по цял свят плюс Китайската първа народна съм сигурен, че картите са открити и където прозвучи българска гайда ще се всява страх и ужас. Уникално! Завиждам на хората посетили лично това събитие, бих ги посъветвал да си пазят билетите. Те неминуемо са придобили колекционерска стойност и ще вървят като топъл хляб сред боксовите фенове в ибей. Абсолютно съм сигурен, че лично Мейуедър ще пожелае да има билет от това събитие, а човека дава пари за тези неща.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 04 Дек 2016, 1:04

Даже и ладата му е много, на 50 кубиково балканче! :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 04 Дек 2016, 1:07

:shock:
Последна промяна wladio на 04 Дек 2016, 11:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 04 Дек 2016, 1:09

Както беше писано скоро, в една друга тема - "Много жалкари има в тоя форум..." :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Дек 2016, 12:22

Първо и последно мнение по темата от мен.
Първо положително: Браво за победите и на двамата. Жалко, че бяха срещу видимо по-слаби противници, но победата си е победа. Винаги е хубаво да те споменават в световните медии за победи, а не загуби. Още повече на родна земя. Местния вип имаше ново място където да си спретне мини парад на суетата :help:
Сега отрицателно: за пореден път прекалено много превъзбуда по Кубрат и как бил невероятен снощи на ринга, как ще мачка наред и едва ли не в следващите 40 години няма да има боксьор от неговия ранг. Да ама не! Хубаво, вече е претендент за световна титла ама шампиона на тая титла не е случаен и си мисля, че нокаут при него (ако има такъв) може и да е по-тежък от тоя получен от Кличко. Припомнете ми колко време си почива Кубрат след боя с Кличко? Ще поживеем и ще видим какво ще се случи. Аз лично се надявам срама да е по-малък (или поне приказките преди мача)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 04 Дек 2016, 15:04

Пълно излагане с един нагласен мач. Съчетано с огромно самохвалство. Чудех се горкият дебел човечец дали ще умре от инфаркт или просто ще се задуши от дебелина.
Не виждам никакъв повод за гордост, каквото и да пише чуждестранната преса.
Нещо подобно на това, че според ЕК сме едва ли не втора икономическа сила след Германия. Според любимият ни ръководител- "ФБ: За 10 г. постигнахме това, което искаха хората". Според ЦРУ: Българите са световен вицешампион по измиране, преди нас е само Лесото.

Изображение

Е, с какво да се гордея, че ме хвалят за някаква икономическа дисциплина, която намали населението на България с няколко милиона. Или да се гордея с една измислена победа в един платен мач.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 » 04 Дек 2016, 18:59

~Мишо~ написа:Както беше писано скоро, в една друга тема - "Много жалкари има в тоя форум..." :wave:

Мишка верно е. Прав си! Сега по темата, като чета отзивите в нашата "преса" се чудя теа олигофрени дали същия мач са гледали и за пореден път се убеждавам, че нормалния народ у БГ или е измрел или избягал или толко вече не му пука да се занимава с олигофрени, че се е капсулирал и е на друга планета! Иначе относно отзивите в чуждата преса, ето един от най-популярните сайтове за бокс какво казва:
"Pulev looks he’s a good heavyweight, but I don’t think he can beat any of the top heavyweights in the division. With Pulev’s lack of punching power and his inability to land right hands, he would have no chance against heavyweights like Joshua, Wilder, Ruiz Jr., Ortiz and Parker. Those guys can all throw power shots, and they’re not going to be beaten by a heavyweight that only throws jabs like Pulev.
The 35-year-old Pulev doesn’t have the youth to find some power. At his age, Pulev is the finished product pretty much, and he’s not going to be able to suddenly develop the power he would need for him to beat the top heavyweights in the division. If Pulev’s management wants him to fight guys like Samuel Peter for the remainder of his career, I think he can win those fights every time, but I don’t see him being able to beat the top guys in the division without power and a right hand."
Който разбира да чете, толкова за тоя измислен герой. Целия отзив за мача е тук: http://www.boxingnews24.com/2016/12/kub ... r-results/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 04 Дек 2016, 20:05

И с 0 победи да е, пак ще го подкрепям.
Щото е Българин. И щото се опитва да прави нещо. :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Дек 2016, 20:12

И да го подкрепяш и да не го подкрепяш, срещу първия с който се бие не инвалид и пенсионер пак ще събира стотинки по земята.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Дек 2016, 20:54

Аз се извинявам, че пак пиша тука след като се зарекох да е само 1 път ама някой може ли да ми обясни защо подяволите Пулев ходи с охрана в залата. Сега засякох интервю по Нова, веднага след слизането от ринга и имаше поне 2ма охранители зад него. :conf: WTF???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Дек 2016, 21:44

Don_Diego написа:Аз се извинявам, че пак пиша тука след като се зарекох да е само 1 път ама някой може ли да ми обясни защо подяволите Пулев ходи с охрана в залата. Сега засякох интервю по Нова, веднага след слизането от ринга и имаше поне 2ма охранители зад него. :conf: WTF???

има си страх бахтича http://www.novini.bg/news/17972-%D0%BF% ... D0%B2.html
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 04 Дек 2016, 22:11

Не че нещо ама кой я чете тая преса а ? :mhihi: от "големите" имена в момента в тежката са се боксирали срещу сериозни противници само Поветки, Кличко и Фюри.. ама и тримата са аут за сега :lol: :lol: :lol: всичко друго прехвалено Джошуа, Ортиз, Паркър, Уайлдър /смяххх/ и т.н. само срещу чували се бият дори по-слаби от противниците на Пулев.. Много исках да видя Чисора примерно срещу Джошката :mhihi: от кого го пазят толкоз нали е голям нокаутьор? много добър, много бърз, много атлетичен.. :lol: ама се видя преди два мача срещу никому известен противни как взе да ходи в паници и за едното чудо щеше да загуби и то не как ами с щеше да лази по земята културно голямата звезда на бокса... Уайлдър е същия бастун, който ако се изправи / сигурно към 80тата среща някъде/ срещу стабилен и техничен боксьор ще гризне солидно дървото щото няма как с тоя селско дърварски стил на боксиране да печелиш срещу противници от висок ранг. Виж за цепене на дърва може да е абсолютния световен шампион в няколко категории. То така говорихте и за Чисора как бил стабилен, железен и щял да смачка кобрата, но какво стана накрая? Британеца е много труден боксьор и загубите са му само от най-силните в категорията, но беше пребит като дете от Пулев без да разбере от къде му е дошло.. :mhihi: Сега тази среща беше наистина пародия, но от страна на противника и не разбирам откъде този хейт отново наистина :dunno: нашия излезе и го преби какво повече?
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 04 Дек 2016, 22:14

E34 написа:Целия отзив за мача е тук: http://www.boxingnews24.com/2016/12/kub ... r-results/

Изчетох го с интерес. Това ми е любимо и общо взето изчерпва темата:

The fight was a mismatch, as Peter was slow, fat and missing badly with every punch he threw.

:lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 » 05 Дек 2016, 1:53

Витанов написа:... Уайлдър е същия бастун, който ако се изправи / сигурно към 80тата среща някъде/ срещу стабилен и техничен боксьор ще гризне солидно дървото щото няма как с тоя селско дърварски стил на боксиране да печелиш срещу противници от висок ранг.

Уаааххахахаххахахаа баце ти ми опрай настроението! Тва черното 201 сантиметрово говедо тежащо 103 килограма изтъкано само от мускули със скромните 36 нокаута от 37 срещи и с лудия поглед в очите, ако случаено срещне нашио смок или па последния има неблагоразумието да го обиди нещо или па да му се издърви по фейса....да ти кажем честно незнам ма ще се напикава доживот у S класата и ше забравя кой ден е от седмицата. Мани майтап с тоя нема. Джошуа е по-лабав, типичен английски боксьор е ама е млад и надъхан, също ше мачка. Просто немат бази за сравнение. Погледай малко повечко бокс, ама не като тоя в арена армеец, погледай им тренировките почети малко литература и коментари от топ специалисти и пак ше си говорим.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 05 Дек 2016, 2:36

Искам да ми покажеш кой от противниците на американката до сега става за нещо? Ако не знаеш можеш да се допиташ и до някой топ специалисти по темата :mhihi:

https://en.wikipedia.org/wiki/Deontay_Wilder

Същото се отнася и за Джошуа, Паркър, Ортиз и т.н... докато Пулев до сега е срещал Томи томпсън / два пъти е стигал до мач с Кличко/, Устинов и Димитренко бяха без загуби до срещата с кобрата, Чисора както е известно много корав и неудобен боксьор бил се с двамата Кличко, Хей, и два пъти с Тайсън Фюри. Та тия всичките кобрата ги направи смешни и питам аз КОЙ ОТ ТЕЗИ ТОП БОКСЬОРИ (УАЙЛДЪР, ОРТИЗ, ПАРКЪР, ДЖОШУА) Е ПО-ДОБЪР ОТ НАШИЯ В БОКСА И С КАКВО? :bchug:

п.п. Кличко, Фюри и Поветкин считам, че са поне класа над нашия, но както се видя не са непобедими все пак...
I am beton!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата