По-добре ли бяхме през соца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

По-добре ли бяхме през соца?

Да
137
41%
Не
144
43%
Не мога да преценя
51
15%

Общо гласове : 332
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: По-добре ли бяхме през соца?

Мнение от BMW_POWER » 07 Дек 2016, 5:16

Като каза Сталин, сещам се докъде докара той младежта:

Под прага на функционална грамотност са 37.9% от българските ученици по природни науки, 41.5% по четене и 42% по математика. Под функционална грамотност се разбира умението на учениците да намират, осмислят, преобразуват и представят информация, да решават съществуващи проблеми

ПРЕДИ 27 ГОДИНИ - НЕГРАМОТНОСТ 0%....
СЛЕД 27 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" - НЕГРАМОТНОСТ 40%...

http://www.mediapool.bg/okolo-40-ot-uch ... 57441.html

И понеже все се дъвче темата за ай-фоня, много би ми била интересна статистиката от една анкета сред младите на тема:

Какъв ви е шансът за необвързващ секс, ако нямате поне предпоследен модел ай-фон?

:smoke:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2016, 10:43

Да бе, даже знам и извода, който ще извадиш - Секса по време на соца е бил по-хубав :yes:

Top Gun Maverick написа:Та имат със соца, то е описано във всеки пост, не само в моите.

Имат, имат ...

Ше каже човек, че някой ви е опрял пушка в главата да си купите Айфон или м5 ...
Чакай, че забравих, ти си си ги купил от технически интерес, не щото са вървежни пред хората.

Не виждам какво спира някого да кара Лада и да не ползва Въйфон :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Дек 2016, 13:19

K_Ilkov написа:Да бе, даже знам и извода, който ще извадиш - Секса по време на соца е бил по-хубав :yes:
:lol: :lol:
С'я в интерес на истината,това,което е направило момичето е граничещо с малоумие.
Ама я се върнете мислено назад във времето на около същите години и кажете ако са ви попадали 4ри цифрени суми отнякъде-как сте ги харчили...И аз имам какво да напиша за себе си .. :lol:
Като минеш 28-30 години и все още правиш подобни покупки и живееш така-най-вероятно не са добре нещата с втория етаж..Но не е незаконно в крайна сметка и всеки си търпи последствията. Това от една страна.
От друга-ако имаш възможности ,а живееш чувствително под тях,подаваш сериозна заявка да те отхвърли по-голямата част от обществото,особено по-нискоинтелигентните.Прав е алх,че с такива дори не трябва да си в една среда/компания,но пък са непренебрежимо мнозинство и няма как да се отедлиш напълно-било то на работа/по местоживеене/заведения и т.н..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Дек 2016, 14:37

K_Ilkov написа:Да бе, даже знам и извода, който ще извадиш - Секса по време на соца е бил по-хубав :yes:

Секса по времето на соца, хм труден въпрос. Там където съм водил девойки в колата, сега са жилищни квартали :mhihi:

От друга страна, с Лада и без "ай", не виждам коя девойка дори ще те погледне. :paranoid:

Те всички (девойки де) търсят някой, дето ги разбира и да е с чувство за хумор....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Дек 2016, 15:11

BMW_POWER написа:

Секса по времето на соца, хм труден въпрос. Там където съм водил девойки в колата, сега са жилищни квартали :mhihi:

От друга страна, с Лада и без "ай", не виждам коя девойка дори ще те погледне. :paranoid:

Те всички (девойки де) търсят някой, дето ги разбира и да е с чувство за хумор....

Гарантирам ти , че извода ти е грешен. Не , че няма интерес към лъскавото.
Казвам го защото цял живот работя с персонал от жени и го знам и виждам от първа ръка.
Последното ти изречение колкото и да ти е странно е вярно но трябва да добавиш и качествен секс.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2016, 15:55

BMW_POWER написа:

E да го еВа по време на соца сигурно е било минус да си с дънки и западна кола ...
Или пък да имаш плочи на бийтълс и касетофон с две касетки ....
Сигурен съм, че ич не е връзвало ... щот тогава друг морал тва онова ;)

Що се правиш на дръш ми шапката :winky:

Не е от сега комерсиалното ... просто тогава не е можело, а сега може ...
и сега има хора, които не те пресмятат в пари като те видят и тогава е имало и такива и онакива ...
Може и да се сменил процента, но не ми се вярва да е осезаемо ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Дек 2016, 16:19

В интерес на истината трябва да кажа, че моя опит с жените показва, че много рядко ме е харесвала някоя защото съм бил напред материално. А и едно време не бях напред изобщо. Чувство за хумор, интересни разговори, химия и разбира се хубав секс са нещата които повечето жени търсят. Може в такава среда дс съм се движил, може да съм бил просто късметлия. Познавам разбира се доста меркантилни и материалистични жени, но не са го крили и сме се разбирали прекрасно дори без да харча по тях някакви малоумни суми.

Така че... това с айфона и колата мисля, че опира до това ако просто няма какво друго да покажеш... а жените които ще "събереш" по този начин- не ти трябват...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 07 Дек 2016, 16:21

Сега да не се заядете с мен,но секса наистина беше по-добър.Имах един доста очукан Полски Фиат,който вършеше страхотна работа при липса на терен.Скърцаха му шарнирите от време-на време,ама гледах да ги сменям редовно.Тогава още не знаехме,за нещо по-различно от огромен телефон с шайба и слушалки с къдрав кабел в сферата на комуникациите.
Но...като хванех китарата посред нощите в някой парк,почти не ми се е разминавало да не последва някое ново запознанство и след още малко припяване на ушенце да не стане работата добре опекана.Та сега като си спомня,за тогава и ми става жално за днешните Айфонаджии.То парцалки,бегачки,всякакви джунджурии и... на финала седнали на маса и си цъкат по джаджите.Това дори и като страничен наблюдател ме изнервя.За вас не знам.Явно остарявам. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Дек 2016, 17:05

Benord написа:Сега да не се заядете с мен,но секса наистина беше по-добър.
...
Явно остарявам. :mhihi:

Просто тогава си бил на 20, а сега на 40-50... Не ти е проблем демокарацията :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Дек 2016, 20:31

K_Ilkov написа:
Top Gun Maverick написа:Та имат със соца, то е описано във всеки пост, не само в моите.

Имат, имат ...

Ше каже човек, че някой ви е опрял пушка в главата да си купите Айфон или м5 ...
Чакай, че забравих, ти си си ги купил от технически интерес, не щото са вървежни пред хората.

Ами не го спира, аз даже скоро се замислях да си купя някоя изпъната ретро Лада. :mhihi: Ама когато си брои стотинките буквално за всяко едно нещо и не му стигат за 100 неща, а си взема това...
И да ти кажа за Айфон пари досега не съм давал, подарък ми беше както написах. Когато си купя един ден(казах когато изкарат нещо революционно, което да оправдае нещата според моите критерии)няма да е когато не ми стигат парите за жизненоважни неща. И да, не е щото са вървежни представи си и това аз го знам на 100%-та, а ти относно мен няма как да го знаеш и на 0.1. :dunno: Страст, такива неща. Дори фейсбоклук нямам(въпреки всевъзможните препоръки от всякакви хора да имам и ползвам)за да позирам там с всевъзможни неща и места на които ходя, каму ли да ми е цел. Ако целта ми бе фръцкане, то нямаше БМВ да си купя, а я някой ГТР, я някое ранно Галярдо и да не гледат като природно явление навсякъде. В по-софт вариант някой Американски масъл, към които коли дори имам слабост мога да кажа и един ден сигурно и такава ще взема за втора ако имам основно БМВ, ама не е щото видиш ли толкова е фантазията на хората, че може за фръцкане да се купуват тези коли. И стига с това М5 във всеки пост, че вече се чудя какъв е проблема та се споменава постоянно. Дай нататък.
Относно неграмотността на учениците и това, че не умеят да прилагат нещата на практика е нормално - куца образователна система, плюс криворазбрани ползи от интернет и телефони. Или по-скоро селфони. :shock: Най-важно е всичко как във фейса и телефона да се вижда на снимката, особено ако е продукт на плод с терабайт памет.

Относно жени и свалки, материалното няма никаква полза пред една истинска жена. Мъжете, които се самозалъгват с това имат сериозен проблем и все ще стига до това, че всички били еднакви, а и с това поведение не могат да намерят нещо различно. Има доволно от всеки вид жени, колкото марки коли, толкова и вида жени.
Последна промяна Top Gun Maverick на 07 Дек 2016, 21:14, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Дек 2016, 21:06

Свястната жена е като НЛО- всички говорят ,но никой не е виждал :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Дек 2016, 21:10

Ако е на сериозно написано, а не така клиширано з амайтапа, много лошо за тези, които го мислят и толкова по-добре за другите, които са виждали НЛО. :clap:
И да, онова клише с това, че се "падала" все едно е тото пък, тотално не е вярно. Един мъж с усет към тия неща никога няма да бъде заблуден в тая насока каква е една жена и просто ще се спре на нея ако разбира се и тя го иска.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Дек 2016, 21:38

Блажени вярващите,ако си мисли някой ,че много ги разбира жените и са му ясни,ще му пожелая успех и безболезнено пробуждане (второто идва,първото е малко вероятно..) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Дек 2016, 21:42

Bogat-Beden написа:Блажени вярващите,ако си мисли някой ,че много ги разбира жените и са му ясни,ще му пожелая успех и безболезнено пробуждане (второто идва,първото е малко вероятно..) :mhihi:

Изпревари ме ...
Ще допълня нещо -
Избора се прави от жените при всички случаи освен в публичните домове.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Дек 2016, 21:50

Жената е като колата - първо я взимаш, после разбираш дали става или не :mhihi:
Имаше и още един лаф: Мъж и куче - както ги научиш; жена и котка - на каквито случиш :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата