По Коледа ставали чудеса ...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
По Коледа ставали чудеса ...
Може би заглавието е малко по претенциозно отколкото подобна дребна случка заслужава но все пак... 
Преди няколко дена ми свиха задната емблема, за пореден път. Вярвам, на всеки от вас ви се е случвало, нищо фрапантно. Рекох си - даже много изкара, цели 2 години. Днес обаче забелязвам, че емблемата си е пак на задния капак и зяпнах
Сега, не знам дали защото си бях надраскал форумния ник на нея за да не мине баш за нова. Или пича дето си е "напазарувал" от мен изведнъж го е ударила съвестта. Но при всички случаи не съм очаквал да си ми я сложат пак на колата
Та ако човека чете този форум, да си кажа едно "мерси" 
Исках само да споделя една малка позитивна и неангажираща случка, за разнообразие от останалите преобладаващи теми
Весели празници на всички

Преди няколко дена ми свиха задната емблема, за пореден път. Вярвам, на всеки от вас ви се е случвало, нищо фрапантно. Рекох си - даже много изкара, цели 2 години. Днес обаче забелязвам, че емблемата си е пак на задния капак и зяпнах

Сега, не знам дали защото си бях надраскал форумния ник на нея за да не мине баш за нова. Или пича дето си е "напазарувал" от мен изведнъж го е ударила съвестта. Но при всички случаи не съм очаквал да си ми я сложат пак на колата

Исках само да споделя една малка позитивна и неангажираща случка, за разнообразие от останалите преобладаващи теми

Весели празници на всички

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Re: По Коледа ставали чудеса ...
Това ми напомни за една подобна случка.
Преди време до нас почна да паркира едно много лачено купенце е36. Но отпред беше с ония китайските емблеми дето пожълтяват за няколко месеца. А тая определено вече беше на няколко години и разваляше вида на цялата кола.
На мен ми беше останала една оригинална емблемка в много запазено състояние и един ден я лепнах на страничното огледало на човека с бележка да си я смени.
И след няколко дена обаче като видях как я е забол - няква стърчаща... По-добре аз да му я бях сменил
Но пак по-добре от китайското беше де 
Преди време до нас почна да паркира едно много лачено купенце е36. Но отпред беше с ония китайските емблеми дето пожълтяват за няколко месеца. А тая определено вече беше на няколко години и разваляше вида на цялата кола.
На мен ми беше останала една оригинална емблемка в много запазено състояние и един ден я лепнах на страничното огледало на човека с бележка да си я смени.
И след няколко дена обаче като видях как я е забол - няква стърчаща... По-добре аз да му я бях сменил

Последна промяна georgivar на 08 Дек 2016, 17:26, променена общо 1 път
в този тон - мисля, че е хубава тема и можеме да пишеме тука подобни случки... нека малко по- положително по празниците.
миналата седмица си забравих телефона в един ресторант. след като "върнах" лентата на другия ден реших, че там съм го оставил и отидох ... само ме накараха да го отключа за да видят дали наистина е мой и ми го връчиха с усмивка.
миналата седмица си забравих телефона в един ресторант. след като "върнах" лентата на другия ден реших, че там съм го оставил и отидох ... само ме накараха да го отключа за да видят дали наистина е мой и ми го връчиха с усмивка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
mmc написа: Или пича дето си е "напазарувал" от мен изведнъж го е ударила съвестта.
Или бащата "пича" го е "посъветвал" да ти я върне

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тази сутрин в такстио ми пак върнах едно портмоне. Случва се през няколко дена някой да забрави нещо. Върнал съм със сигурност над 50 телефона за толкова години служба(май са малко даже)и поне наполовина портмонета. Намирал съм вътре всякакви карти с пиновете на тях
търсейки личните документи. В тези случаи е хубавото когато аз ги намеря подобни неща, понеже все ги връщам или някой клиент ги намира отзад и ми ги дава, та пак ги връщам, но има случаи в които някой ги намери и си трае. Няколко пъти така обаче съм ги хвала и оправданията са смайващи, за жалост обаче понякога някой си ги намира и в повечето от тези случаи няма как да го разкрия.
Скоро едни ръкавици не успях, понеже ги бях намерил, оставих ги в кората на вратата и не знам защо тези от автомивката са решили да ги изхвърлят явно, а момичето си ги потърси, че го и познавах, но поне не бяха скъпи.
На мен по хотелите на морето в ресторантите са ми връщали камера и фотоапарат в два отделни случая, беше пълно с чужденци обаче в тези хотели.

Скоро едни ръкавици не успях, понеже ги бях намерил, оставих ги в кората на вратата и не знам защо тези от автомивката са решили да ги изхвърлят явно, а момичето си ги потърси, че го и познавах, но поне не бяха скъпи.
На мен по хотелите на морето в ресторантите са ми връщали камера и фотоапарат в два отделни случая, беше пълно с чужденци обаче в тези хотели.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Дано и моята емблема да я върнат така, защото задницата стои някак празна без нея. 

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Хмм, а аз се чудя моята защо не я връщат, пък то вече няма къде да я сложат.

Tires are evil - destroy them all ...
Re: По Коледа ставали чудеса ..
Преди години си изгубих нов смартфон, по времето когато нямаше масово такива телефони. Изгубих го само няколко седмици, след като го бях взел и още не му се бях нарадвал.
Отидох в полицията и пуснах жалба. След около 2 месеца ми го намериха за мое огромно учудване!
Не се надявах, но е факт. Оказа се, че при качване в колата е паднал заедно с калъфчето от колана и съсед от другия вход го е намерил. Полицаите го хванали, след като сложил предплатена карта вътре. По това време предплатените карти не се регистрираха, но полицая следовател по случая, звъннал на номера и си поговорил по "полицейски" с някой от родителите на хлапето намерило телефона. И така. 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Vra4anin написа:Случка от днес: онзи ден поръчам нещо от онлайн магазин, на стойност 70лв. Правя поръчката по телефон, комуникирам с една жена да ми намери артикула от веригата магазини... 7 - 8 разговора проведохме. Разбрахме се доставката да е с наложен платеж по Спиди.
Днес получавам СМС от спиди - "имате пратка еди каква си и дължите 2.48лв". АзОтива във офиса, дават ми пратката и отново "дължите 2,48лв". Казвам, че трябва да има и наложен платеж 70лв, да се обадят на подателя. Обаждат се, жената с която комуникирах и стана хем напрегнато, хем приятно, че се обаждам и казвам, че трябва да има и наложен платеж. Както и да е - оправихме всичко, платих 70-те лева на Спиди и доставката, жената отсреща 5 пъти ми благодари, само дето не ме разцелува по телефона. А можех да си платя тия 2,48лв и да си тръгна и да има да ме търсят за тия 70лв, но... не си заслужава човек да бъде пумияр.
Малко като самоизтъкване звучи, но все пак... реших да го споделя. Направил съм деня на жената, а и куриерите се изкефиха на постъпката, а и аз самия се чувствам добре![]()
Трябва да бъдем хора
Браво, достойна постъпка

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Моята емблема все още не ми го върнаха затова ще си направя подарък. 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
c04 написа:Vra4anin написа:Случка от днес: онзи ден поръчам нещо от онлайн магазин, на стойност 70лв. Правя поръчката по телефон, комуникирам с една жена да ми намери артикула от веригата магазини... 7 - 8 разговора проведохме. Разбрахме се доставката да е с наложен платеж по Спиди.
Днес получавам СМС от спиди - "имате пратка еди каква си и дължите 2.48лв". АзОтива във офиса, дават ми пратката и отново "дължите 2,48лв". Казвам, че трябва да има и наложен платеж 70лв, да се обадят на подателя. Обаждат се, жената с която комуникирах и стана хем напрегнато, хем приятно, че се обаждам и казвам, че трябва да има и наложен платеж. Както и да е - оправихме всичко, платих 70-те лева на Спиди и доставката, жената отсреща 5 пъти ми благодари, само дето не ме разцелува по телефона. А можех да си платя тия 2,48лв и да си тръгна и да има да ме търсят за тия 70лв, но... не си заслужава човек да бъде пумияр.
Малко като самоизтъкване звучи, но все пак... реших да го споделя. Направил съм деня на жената, а и куриерите се изкефиха на постъпката, а и аз самия се чувствам добре![]()
Трябва да бъдем хора
Браво, достойна постъпка
Аз преди време така щях да си говоря по нов телефон за 4.60. Понеже не можех да си получа пратката лично един колега я е приел и му взели само 4.60 вместо 460. Обаждам им се на куриерите след това и им викам: "Пратете това момче да му дам още ст'инки, че не е хубаво така" Дадох си му ги и всичко точно. Не помня к'ва му беше реакцията, но на мен си ми беше добре и чисто на съвестта.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
12 мнения
• Страница 1 от 1