НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: НВ-ВМХ

Мнение от Leon » 11 Дек 2016, 22:41

Интересна информация, не бях попадал. Аз лично пия по една доза докато тренирам, по-скоро заради вкуса отколкото за мОскОли, но ще разредя. Без това смислените аминокиселини са доста скъпи, а в храненето ми има предостатъчно протеин.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 11 Дек 2016, 22:43

Бум, а какво ти е мнението за Whey-а?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2016, 23:03

Leon написа:Интересна информация, не бях попадал. Аз лично пия по една доза докато тренирам, по-скоро заради вкуса отколкото за мОскОли, но ще разредя. Без това смислените аминокиселини са доста скъпи, а в храненето ми има предостатъчно протеин.

Ако здравето е преди мускулите 40 до 70 грама протеин в зависимост от теглото са напълно достатъчни.

dextuar написа:Бум, а какво ти е мнението за Whey-а?

В предвид горното го смятам за напълно излишен. Но ако поради някаква причина бих го пил ще търся концентрат от качествен източник. Напр. пасищни животни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Дек 2016, 17:17

https://www.youtube.com/watch?v=uhjFQVqJsWE

Приятно филмче на Richard Hammond за добавките в храните. Не че е нещо, ново но ми хареса как е поднесено, без илишен алармизъм и драма.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Дек 2016, 7:36

http://www.huffingtonpost.com/andrew-ki ... 04606.html

Интересно... ще има фоерверки...

As a result, in less than 20 years, more than half of all U.S. farms have some Roundup resistant “superweeds,” weeds that now infest 70 million acres of U.S farmland, an area the size of Wyoming. Each year we see major expansion of this “superweed” acreage. Texas has gone so far as to declare a state of emergency for cotton farmers. Superweeds are already causing major economic problems for farmers with a current estimate of $1 billion lost in damages to crops so far.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 03 Яну 2017, 18:47

Дайте някакви подходящи идеи за закуска и обяд в офиса :dunno:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Яну 2017, 19:24

madafaka_donkele написа:Дайте някакви подходящи идеи за закуска и обяд в офиса :dunno:

Варени яйца, ама дома, ако си по корав можеш да ги пиеш сурови в офиса, за обяд свинска вратна.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Яну 2017, 19:52

Най-добрата закуска или обяд е фастинга :mhihi:

Яйца, сланина, сирене, кашкавал, заквасена сметана, масло, разни домашни наденици.. На мен и студен джолан в гърне студен ми харесва много за закуска.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 03 Яну 2017, 20:05

N.Mihaylovski написа:
madafaka_donkele написа:Дайте някакви подходящи идеи за закуска и обяд в офиса :dunno:

Варени яйца, ама дома, ако си по корав можеш да ги пиеш сурови в офиса, за обяд свинска вратна.
Прекалено много протеини ще станат...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 03 Яну 2017, 21:23

Яйца, бекон, сирене, кашкавал и подобните ги редувам, ма нещо ми поомръзнаха :mhihi: Та викам да се допитам за нещо по-различно, ако някой яде :) За обяд пак или пържоли някакви или нещо друго с пилешко/свинско и т.н., ама и то омръзва :mhihi: Ше взема да ги сменя и да закусвам пържоли :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Яну 2017, 21:29

madafaka_donkele написа:Яйца, бекон, сирене, кашкавал и подобните ги редувам, ма нещо ми поомръзнаха :mhihi: Та викам да се допитам за нещо по-различно, ако някой яде :) За обяд пак или пържоли някакви или нещо друго с пилешко/свинско и т.н., ама и то омръзва :mhihi: Ше взема да ги сменя и да закусвам пържоли :mhihi:

Аз го мога това с пържолите за закуска, но рядко остават от вечерта, иначе най ми идва добре студени ребра за закуска, стигнах до извода, че на обяд 3 ребърца мазнички, не се натъпквам като прасе, не ми се доспива после и имам power, а колегите стават като ленивци , добре че съм им шеф и ги юркам :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Яну 2017, 22:03

madafaka_donkele написа:Яйца, бекон, сирене, кашкавал и подобните ги редувам, ма нещо ми поомръзнаха :mhihi:

Узрял си за фастинг значи :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 04 Яну 2017, 11:31

bum_bum написа:
madafaka_donkele написа:Яйца, бекон, сирене, кашкавал и подобните ги редувам, ма нещо ми поомръзнаха :mhihi:

Узрял си за фастинг значи :mhihi:

И без тва ям по 2 пъти на ден, ако почна и фастинг... :mhihi:

Друго да питам - вакуумирана скумрия или сьомга да сте виждали да се продава в някой магазин? Препоръчайте някакви истински наденици, салами и подобни. Без много от "лошите" Е-та, ГМО-та и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 04 Яну 2017, 11:34

Аз си правя фастинг, но някой друг не го ли притеснява глюконеогенезата от толкова много меса/яйца? Все още не мога да намеря баланса за храна в офиса, трябва ми само за обяд, но ми е гадно да набивам масло...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 04 Яну 2017, 11:47

dextuar написа:Аз си правя фастинг, но някой друг не го ли притеснява глюконеогенезата от толкова много меса/яйца? Все още не мога да намеря баланса за храна в офиса, трябва ми само за обяд, но ми е гадно да набивам масло...

Балансираш и редуваш. Днес месо, утре без, днес яйца, утре без и т.н. Иначе, ако ти се събират всеки ден по 4-5 яйца и 500гр. месо мисля, че ще "избие" отнякъде в лошия смисъл.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата