Кадри от нападение на жена в Берлин шокираха германците
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Кадри от нападение на жена в Берлин шокираха германците
Самоличността на Светослав Стойков е била разкрита от по-малкия му брат, пише в. "Телеграф".
Както БЛИЦ съобщи, адресът му в България е във варненския ромски квартал "Максуда".
Роден е в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал "Максуда". 26-годишният мъж е с богато криминално минало. Според източници, цитирани от Нова тв, нападателят от метрото многократно е залавян и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Предполага се, че за последно е бил в страната преди около месец.
Светослав е с богато криминално минало, предполага се, че за последно е бил в страната преди месеци.
Издадена е европейска заповед за арест на нашенеца. Полицията е открила къде се намира у нас мъжът и е в готовност да го задържи. Арестът му обаче трябва да бъде разрешен от съда.
"Извършителят е виновен за нанасяне на телесна повреда, за което го очакват до 5 години затвор. Придружаващите го по всяка вероятност ще бъдат оневинени, тъй като трябва да бъдат признати за виновни за неоказване на помощ. Това едва ли ще се случи, тъй като травмата, нанесена на жертвата, е само счупена ръка", коментира пред "Билд" адвокатът по наказателните дела Торалф Ньодинг.
Добра реклама ни направиха.
За това едно време в паспортите е имало "гражданство"- българско и "народност"- циганин, турчин и т.н. После е взето решение за асимилиране на малцинствата, но не са предполагали, че някога те ще ни асимилират и ще ни идентифицират с тях.
Последна промяна zvetiko на 15 Дек 2016, 8:51, променена общо 1 път
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Баш мръсен гнусен циганин е тоя! Неам думи.
Последна промяна E34 на 15 Дек 2016, 9:15, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ineedmoney написа:dextuar написа:Бях 5-ти семестър в Германия, една exchange студентка беше намерена на 300 метра от общежитието ми изнасилена и убита. Познайте от каква националност беше извършителя...
мангалска?
За пред немеца си е българин... Дори като ме видеха със сини очи и кестенява коса и ме питаха "Абе вие българите не сте ли по-мургави?"

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Българи, от къде на къде? Негрите в САЩ не са негри а афроамериканци. Циганите в България не са цигани а индобългари.
Наистина е така- колко пъти четем в новините "американският гражданин с афроамерикански произход" направил еди какво си. Докато ние всичките сме българи...
Честно казано не знам откъде идва това отношение на Германия към България- в две световни войни сме били съюзници, колко управляващи са били с германски корени. За гърците и англичаните ясно- избили сме около 100 000 само при Дойран, срещу 500 жертви от наша страна. За сърбите също- и там сме правили големи кланета. За турците няма какво да говорим, но германците...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е нали искат ромска интеграция, това е нагледен пример, че е невъзможно.
Аз много се дразня като показват някой мангал и казват, ама той е българин, българин е ама друг път, циганина си е циганин където и да живее по света.
Аз много се дразня като показват някой мангал и казват, ама той е българин, българин е ама друг път, циганина си е циганин където и да живее по света.

Най-гадното е, че ако някой пиян ариец я беше бутнал едвали щеше да разберем. Сигурен съм, че има десетки подобни изпълнения вероятно също заснети на видео.
Само че някоя медия, блогър или организация си е направила труда да намери и разпространи точно тоя клип, защото е сметнато, че вероятно са "бежанци" и цялата новина ще придобие огромна популярност в момента, а от там и високи рейтинги+кинти.
Обаче веднага лъсва и другата страна на монетата - видеото не е ново, на месеци е, а полицията едва след като случаят стана обществено известен се размърда и в рамките на дни намери предполагаемия извършител. Т.е. и там има нещо дълбоко сбъркано и тия хора явно здраво им режат крилата когато става въпрос за разследване на инциденти с предполагаеми участници "мигранти".
И в цялата тая матилка е напълно възможно представената ни вчера версия да е удобен параван. Стана прекалено популярно, за да го заметат, а в настоящата напрегната ситуация, ако излезне че са "мигранти" или турци здраво ще надуят платната на радикалите. За това удобния вариант - "Не е чужд, не е черен арабин - наш си е, но от най-големите мизерници сред нашите. Тях си ги познаваме и знаем как да ги бием през пръстите.... спете спокойно не ни насилват "мигранти""
Само че някоя медия, блогър или организация си е направила труда да намери и разпространи точно тоя клип, защото е сметнато, че вероятно са "бежанци" и цялата новина ще придобие огромна популярност в момента, а от там и високи рейтинги+кинти.
Обаче веднага лъсва и другата страна на монетата - видеото не е ново, на месеци е, а полицията едва след като случаят стана обществено известен се размърда и в рамките на дни намери предполагаемия извършител. Т.е. и там има нещо дълбоко сбъркано и тия хора явно здраво им режат крилата когато става въпрос за разследване на инциденти с предполагаеми участници "мигранти".
И в цялата тая матилка е напълно възможно представената ни вчера версия да е удобен параван. Стана прекалено популярно, за да го заметат, а в настоящата напрегната ситуация, ако излезне че са "мигранти" или турци здраво ще надуят платната на радикалите. За това удобния вариант - "Не е чужд, не е черен арабин - наш си е, но от най-големите мизерници сред нашите. Тях си ги познаваме и знаем как да ги бием през пръстите.... спете спокойно не ни насилват "мигранти""
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
E34 написа:Баш мръсен гнусен циганин е тоя! Неам думи.
vld написа:Аз много се дразня като показват някой мангал и казват, ама той е българин
Тва е реалноста пичове. Заради джанговци, като този, всички в Европа си мислят българин=манго. Доскоро бях в чужбина, та веднъж се отвори приказка за бежанци, пришълци и т.н. Бях единствения чужденец на масата и хората си ме знаеха и веднага изстреляха "ми без да се обиждаш, ама ние нямаме нищо против образованите и интелигентни цигани, като теб, ама то такива, като теб са рядкост тук"

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
vld написа:Е нали искат ромска интеграция, това е нагледен пример, че е невъзможно.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е аз ако отида един път на Слъчев бряг трябва ли да мисля, че всички англичани, скандинавци и немци са пияни, оповръщани свине?
Много обичат да съдят, но забравят първо да погледнат себе си.
Несъмнено грозна постъпка, но с какво е по-лоша от изнасилване или побой? Тези неща не се ли случват там?
Много обичат да съдят, но забравят първо да погледнат себе си.
Несъмнено грозна постъпка, но с какво е по-лоша от изнасилване или побой? Тези неща не се ли случват там?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bum_bum написа:Несъмнено грозна постъпка, но с какво е по-лоша от изнасилване или побой? Тези неща не се ли случват там?
Случват се, лошото е, че често и ние сме замесени...
http://www.bild.de/regional/frankfurt/m ... l#fromWall
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Е аз ако отида един път на Слъчев бряг трябва ли да мисля, че всички англичани, скандинавци и немци са пияни, оповръщани свине?
В огромна степен-да ..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
madafaka_donkele написа: "ми без да се обиждаш, ама ние нямаме нищо против образованите и интелигентни цигани, като теб, ама то такива, като теб са рядкост тук".
казали са ти циганин? коя националност са били тези на масата? Това доста ме изненадва ...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Британци и ирландци.
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Зависи какъв си и как ще те приемат. До преди няколко месеца живях няколко години в САЩ, Ню Йорк и там никой не му пука какъв си, що си , стига да си вършиш съвестно работата и да спазваш правилата. Вярно, ще кажете, САЩ са емигрантска държава, нерасистка и т.н., но точно там пък се става расист, като видиш черните и латиносите какво правят.
В интерес на истината, когато съм пътувал по Европа дали командировка, дали за удоволствие, никъде не съм разбирал, че някой не ме харесва, защото съм българин.....
В интерес на истината, когато съм пътувал по Европа дали командировка, дали за удоволствие, никъде не съм разбирал, че някой не ме харесва, защото съм българин.....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Епа и те си имат цигани,какво се праят..
Аз по пияна и заляна жена от англичанка не съм виждал..
И бесните си излагации ги правят не само в Слънчев Бряг...-да напиша какво съм виждал може и да не ми повярвате..
Аз по пияна и заляна жена от англичанка не съм виждал..
И бесните си излагации ги правят не само в Слънчев Бряг...-да напиша какво съм виждал може и да не ми повярвате..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5