Търся колега с добри отстъпки за закупуване на масла
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Търся колега с добри отстъпки за закупуване на масла
Здравейте колеги,
търся колега, който има добри отстъпки за закупуване на определена марка масло.
Приятели, които ми съдействаха за подобни покупки, всички са си били камшика от рано за празнуване в чужбина, пък аз точно сега реших да си сменям маслата на колата.
Не че не мога да си купя на пределни цени от търговците, но ако някой удари рамо, рано или късно ще се реванширам.
Става въпрос за масло за двигател Б@рдал, както и същата марка за ръчна скоростна кутия и една добавка на същата марка.
Освен всичко, става въпрос и за град Пловдив (А ако има колеги от Пловдив, да кажат къде в този град мога да сменя маслото в скоростите (ръчна скоростна кутия).
Моля, който може да съдейства, нека драсне едно ЛС

търся колега, който има добри отстъпки за закупуване на определена марка масло.
Приятели, които ми съдействаха за подобни покупки, всички са си били камшика от рано за празнуване в чужбина, пък аз точно сега реших да си сменям маслата на колата.
Не че не мога да си купя на пределни цени от търговците, но ако някой удари рамо, рано или късно ще се реванширам.
Става въпрос за масло за двигател Б@рдал, както и същата марка за ръчна скоростна кутия и една добавка на същата марка.
Освен всичко, става въпрос и за град Пловдив (А ако има колеги от Пловдив, да кажат къде в този град мога да сменя маслото в скоростите (ръчна скоростна кутия).
Моля, който може да съдейства, нека драсне едно ЛС

- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Re: Търся колега с добри отстъпки за закупуване на масла
За смяна на маслото аз ходя при един майстор маслар, намира се на бул Източен мисля че номер 78,точно зад автомивка румекс,10 лева ми взе за смяна.
Дано съм помогнал.
Дано съм помогнал.

Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Кое е това толкова интересно масло нс бардал? За скоростите гледай да е gl4 каквото и да си избереш.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
host написа:Кое е това толкова интересно масло нс бардал? За скоростите гледай да е gl4 каквото и да си избереш.
Ами чета доста отзиви, че нямало ментета и било доста качествено, за това реших да го "пробвам".
Да, и аз мисля че е задължително GL4
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Ако не мислиш до смяната да минеш повече от 1000-2000 км над предписанието, едва ли ще е проблем да изчакаш 2 седмици, за да се върнат хората и да си купиш маслото. А за да не попадаш на ментета, мисля че най-важното е да се купува от вносител.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
dreadx написа:Ако не мислиш до смяната да минеш повече от 1000-2000 км над предписанието, едва ли ще е проблем да изчакаш 2 седмици, за да се върнат хората и да си купиш маслото. А за да не попадаш на ментета, мисля че най-важното е да се купува от вносител.
То не е проблем да изчакам разбира се, смятах обаче преди празниците да сменя всички масла и да попътувам малко

Надявах се, че някой колега би ударил рамо, но като гледам, вероятно няма човек в някакви отношения с проспид и мисля другите, дето го предлагат макскар.
Здраве да е, вероятно ще си го купя на пределни цени.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Купих си, темата може да се заключва.
Поздрави и благодаря
Поздрави и благодаря

7 мнения
• Страница 1 от 1