Мелодична тема:Metallica - Hardwired to self destruct
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Мелодична тема:Metallica - Hardwired to self destruct
Здравейте, приятели 
Предлагам да обсъдим новото творение на Metallica.
В началото започнах с Hardwired и доста ми хареса още щом я чух. След което излезна целия албум в маймунда, (3 дни преди официалната примиера
) чух го, нищо от нещата не ми хареса като цяло освен тая Hardwired - викам си "Претупаха го"....
Незнайно как, през автоматичните плейлисти, YouTube ме изненада и достигнах до Atlas, Rise! Доста ми хареса след 2-3 слушания.Заради нея реших да купя албума и останах страшно доволен. В колата стана концерт... След като купих албума се закачих и на Moth into Flame.
В коментарите на тубата някои сравняват новото звучене с Iron Maiden, други казват, че с всеки нов албум Metallica променят отчасти звученето. Първите 3 парчета за сега са ми страшно любими.. Да видим нататък
Разхода на колата няма да го коментирам изобщо

Предлагам да обсъдим новото творение на Metallica.
В началото започнах с Hardwired и доста ми хареса още щом я чух. След което излезна целия албум в маймунда, (3 дни преди официалната примиера

Незнайно как, през автоматичните плейлисти, YouTube ме изненада и достигнах до Atlas, Rise! Доста ми хареса след 2-3 слушания.Заради нея реших да купя албума и останах страшно доволен. В колата стана концерт... След като купих албума се закачих и на Moth into Flame.
В коментарите на тубата някои сравняват новото звучене с Iron Maiden, други казват, че с всеки нов албум Metallica променят отчасти звученето. Първите 3 парчета за сега са ми страшно любими.. Да видим нататък

Разхода на колата няма да го коментирам изобщо

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Мелодична тема:Metallica - Hardwired to self destruct
Добре е. Връщане към оригиналното звучене. Малко носталгично. На мен пък ми напомнят на Megadeth, не на Iron Maiden.
Тази музика си отива от доста време обаче.
"Atlas rise", "Now that we are dead" ми са любимите.
Тази музика си отива от доста време обаче.
"Atlas rise", "Now that we are dead" ми са любимите.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
LizarD написа:...

Евала! Откога чакаме грандиозното ти завръщане, въпреки че темата не е от най-силните ти...
LizarD написа:Разхода на колата няма да го коментирам изобщо![]()
Но все пак има потенциал

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
баси колко години минаха от последният им албум - 8 ли ?
и това звучене не е зле
и това звучене не е зле

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
steeN написа: На мен пък ми напомнят на Megadeth, не на Iron Maiden....
"Atlas rise"
E точно атлас баш на Мейдън натъртва - Hallowed Be Thy Name

Ubi dubium, ibi libertas
Албумът е хубав, въпреки че, лично според мен, не може да се каже, че е нещо мега яко, което да ти счупи главата и да го изслушаш на един дъх. Но определено е свежо завръщане с типичния "Металика" саунд.... може би даже малко напомня на ReLoad. Иначе лично за мен, това са добрите парчета от албума:
Halo on fire
Dream no more
Now that we`re dead
Moth into flame
Hardwired
Другите ми се струват по-скоро като пълнеж, за да се получи албум, не мисля, че са нещо кой знае какво
Определено разходът на колата скача с тоя албум
Halo on fire
Dream no more
Now that we`re dead
Moth into flame
Hardwired
Другите ми се струват по-скоро като пълнеж, за да се получи албум, не мисля, че са нещо кой знае какво

Определено разходът на колата скача с тоя албум

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
hell's angel написа:steeN написа: На мен пък ми напомнят на Megadeth, не на Iron Maiden....
"Atlas rise"
E точно атлас баш на Мейдън натъртва - Hallowed Be Thy NameИначе, Джеймс, така и не се научи да пее за всичките тия години
https://www.youtube.com/watch?v=ePSR7gFt7s4 може, на мен на тва пък ми изби...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
И от Newsted не е като да не са си взели

Ubi dubium, ibi libertas
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Не съм впечатлен особено
Единствено Atlas,Rise! ме кефи засега. Изслушах албума няколко пъти и нещо...не знам и аз...Може би и вече ми идват много "меки".
В тоя ред на мисли, Repentless е много як албум, поне според мен.

В тоя ред на мисли, Repentless е много як албум, поне според мен.
- vortex29
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328i
- Мечтае да кара: F22 M240i
И аз си купих албума и си го пускам в колата. Брутален е, всяко прослушване все повече ми харесва. Една не толкова известна песен която препоръчвам е последната от CD2 - Spit out the bone
П.С. Ако искате да карате икономично, не си пускайте албума, особено ако сте с 200+ коня

П.С. Ако искате да карате икономично, не си пускайте албума, особено ако сте с 200+ коня

e36 318i - sold, e39 530i - sold, e46 328i 

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Взели - дали...
От Металика чакате да измислят топлата вода ли?
Че те още 80те я измислиха
Неизбежно е да се намират прилики с много метъл банди, вкл. и с тях самите.
Джейсън не можел да пее. Ми той за това не е оперен изпълнител. George Fisher колко може да пее и как това му се отразява на кариерата и феновете?
То така ако тръгнем и Ларс е даже под средното ниво барабанист. Кърк и той не е сред най виртуозните китаристи.
Е да, ама албума е жесток. Толкоз.
Първият след '91, който наистина ми харесва и ми звучи "като Металика".
От Hardwired, през Murder One, Atlas Rise до Halo on Fire. Ммммм! Абе целия!
P.S. Естествено, че не е като Kill'em all като звучене. Надявам се никой не е и очаквал де.
P.P.S. Не ми липсва, но ми прави впечатление липса на "класическа" балада тип Nothing, Unforgiven, Fade to Black, че ако щете и One (до половината)
От Металика чакате да измислят топлата вода ли?
Че те още 80те я измислиха

Неизбежно е да се намират прилики с много метъл банди, вкл. и с тях самите.

Джейсън не можел да пее. Ми той за това не е оперен изпълнител. George Fisher колко може да пее и как това му се отразява на кариерата и феновете?
То така ако тръгнем и Ларс е даже под средното ниво барабанист. Кърк и той не е сред най виртуозните китаристи.
Е да, ама албума е жесток. Толкоз.

Първият след '91, който наистина ми харесва и ми звучи "като Металика".
От Hardwired, през Murder One, Atlas Rise до Halo on Fire. Ммммм! Абе целия!

P.S. Естествено, че не е като Kill'em all като звучене. Надявам се никой не е и очаквал де.
P.P.S. Не ми липсва, но ми прави впечатление липса на "класическа" балада тип Nothing, Unforgiven, Fade to Black, че ако щете и One (до половината)
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Според мен също е завръщане към "старата" Металика. Макар, че "новата" ми допадаше доста. Няма емблематични парчета или потенциални евъргийни, но е доста добър. Албум с повече от две наистина добри песни за мен е успешен, а тук са повече.
Never mistake motion for action...
Аз като откърмен с Metallica & Iron Maiden & AC/DC го намирам за готин. В iMusic мога да си го слушам когато си поискам, а има и доста live компилации...
Въобще първата ми оригинална касетка беше с черния албум, брат ми ми я подари за РД. Ех, само това се слушаше в първото БМВ... И Висоцки.
Има мело-жици, има и малко по-агресивни парчета.
Липсват ми парчета тип Sanitarium, Master of Puppets, Battery, Fade to Black, Seek and Destroy, Until it Sleeps, King Nothing...
Но именно заради такива парчета те са името, което са и всякакви други "пеещи" могат само да си мечтаят да са Metallica.
\m/_O.o_\m/
Въобще първата ми оригинална касетка беше с черния албум, брат ми ми я подари за РД. Ех, само това се слушаше в първото БМВ... И Висоцки.
Има мело-жици, има и малко по-агресивни парчета.
Липсват ми парчета тип Sanitarium, Master of Puppets, Battery, Fade to Black, Seek and Destroy, Until it Sleeps, King Nothing...
Но именно заради такива парчета те са името, което са и всякакви други "пеещи" могат само да си мечтаят да са Metallica.
\m/_O.o_\m/
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Добрите им албуми и песни са преди черния, не че е лош де, ама покрай него всички взеха да слушат Металика
. Като върл фен, бая пъти съм ги чувал на живо и Джеймс нито една песен не е докарал до познатото студийно звучене...мен лично адски ме дразни т'ва и за това споменах пеенето му
The Call Of Ktulu, Orion, To Live Is To Die и анастезията му се получават добре

Ubi dubium, ibi libertas
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Както вика един пичага: "Химни на бейзболни мажоретки, замаскирани като метъл" 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2