Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме вине
Изводът е, че от всяко дърво свирка не става. Някои хора не стават за добри шофьори и в това няма нищо лошо. Има автобуси, влакове, самолети, приятели добри шофьори и прочие.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Dirty M5 driveR написа:Изводът е, че от всяко дърво свирка не става. Някои хора не стават за добри шофьори и в това няма нищо лошо. Има автобуси, влакове, самолети, приятели добри шофьори и прочие.
Нали знаеш приказката.
"Шофьор,търговец и к**ва се раждаш,не се става"

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ако се бях хванал да правя баницата за нова година щеше да стане катастрофа по-голяма от тая на Тракия.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Лятно време със абичка,зимно -със торбичка.
Никога не съм бил изрядно екипиран за дълъг път,но такива случки ме карат да се замисля.Да пълня резервоара зимно време,вода,някое одеалце и те така..Вериги имам неизменно в багажника още от последното ми пътуване София-Шумен 12 часа път-през октомври 2014та (26ти мисля беше..)Ако пък си на газ и напълниш до горе бутилката и резервоара-сигурно пак няма да сгрешиш..Макар че нищо от това не е 100 процентова гаранция за спокойствие и сигурност.
И ако не се налага наистина,в крайна сметка да не пътуваме в бурите
Никога не съм бил изрядно екипиран за дълъг път,но такива случки ме карат да се замисля.Да пълня резервоара зимно време,вода,някое одеалце и те така..Вериги имам неизменно в багажника още от последното ми пътуване София-Шумен 12 часа път-през октомври 2014та (26ти мисля беше..)Ако пък си на газ и напълниш до горе бутилката и резервоара-сигурно пак няма да сгрешиш..Макар че нищо от това не е 100 процентова гаранция за спокойствие и сигурност.
И ако не се налага наистина,в крайна сметка да не пътуваме в бурите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Ако трябва да си взимам всичко дето изредихте, то по добре да си седя вкъщи егати 

^ От години спазвам правилото, когато всички се "изнасят" си седя в къщи и чакам да се изнесат, тогава тръгвам. От въпросното място имаше един пич, който мина с камера преди да се намятат всички. Ето го клипа.
https://news.burgas24.bg/694367.html
Интересно как успя да мине без да се хлъзне и да се ,метне и той у дерето. Сигурно винетката му е друг вид. Чуйте му и коментарите относно част от авариралите.
Иначе 400 км в бедствено положение могат да ти се видят и като 4000, не знам защо трябва да се подценява толкова снежната обстановка и да си тръгват хората все едно е лято. Кара се като на рали и резултатът е налице. И разбира се всички други са виновни, само не и давещите се, някой друг ги е бутнал в дълбокото като не могат да плуват...
Интересно как успя да мине без да се хлъзне и да се ,метне и той у дерето. Сигурно винетката му е друг вид. Чуйте му и коментарите относно част от авариралите.
Иначе 400 км в бедствено положение могат да ти се видят и като 4000, не знам защо трябва да се подценява толкова снежната обстановка и да си тръгват хората все едно е лято. Кара се като на рали и резултатът е налице. И разбира се всички други са виновни, само не и давещите се, някой друг ги е бутнал в дълбокото като не могат да плуват...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
pampo написа:^ От години спазвам правилото, когато всички се "изнасят" си седя в къщи и чакам да се изнесат, тогава тръгвам. От въпросното място имаше един пич, който мина с камера преди да се намятат всички. Ето го клипа.
Интересно как успя да мине без да се хлъзне и да се ,метне и той у дерето. Сигурно винетката му е друг вид
Успя да мине защото не бърза,а и сам казва ето еди кой си където бързаше,то се вижда докъде е стигнал като бърза.

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Хора, за нещата, които се носят в багажника зимно време на път .... не е ли по-добре да сте подготвени, отколкото да ви се случи случка и да се чудите кво да правите?
Аз нося какво ли не целогодишно, зимата добавям още сумати неща... Нищо, че карам почти само градско и рядко ми се случва да драпам по сняг някъде, ама то и в града си трябват лопати, въжета, ако има много сняг
Пък и да не ги мъкнете тия неща на ръце?
То не, че няма хора, които даже крик нямат в колата си! .......
Аз не знам какво толкова я нищите тая тема - несъобразена скорост с обстановката, неспазване на дистанция и кофти късмет.
Аз нося какво ли не целогодишно, зимата добавям още сумати неща... Нищо, че карам почти само градско и рядко ми се случва да драпам по сняг някъде, ама то и в града си трябват лопати, въжета, ако има много сняг

Аз не знам какво толкова я нищите тая тема - несъобразена скорост с обстановката, неспазване на дистанция и кофти късмет.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Направих си труда да попрочета това произведение и разбрах 3 неща:
- с каране близо до максималната (разбирам 140 за магистрала) колата леко поднася -> при намаляне на скоростта проблема изчезва;
- бат Бойко е виновен за метеорологичния условия в този времеви отрязък;
- на максимум 100м на пътя трябва да има поне една патрулка, за въдворява ред.
Аз коментар нямам.
- с каране близо до максималната (разбирам 140 за магистрала) колата леко поднася -> при намаляне на скоростта проблема изчезва;
- бат Бойко е виновен за метеорологичния условия в този времеви отрязък;
- на максимум 100м на пътя трябва да има поне една патрулка, за въдворява ред.
Аз коментар нямам.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За кое произведение говорим?
Че аз или не мога да чета добре или съм чел нещо друго.
Че аз или не мога да чета добре или съм чел нещо друго.
Абе през редовете ли четете или така ви изнася ?!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Само леко ще допълня ,че днес 2.01 все още снега и преспите си бяха на магистралата на лобното място на доста автомобили , та даже едната кола си беше още там. До всички коментатори - не пожелавам на никой да попада в тази ситуация и после да слуша новини и Боковизми , всички шофьори сме виновни това в истината. Днес лично се видях с едно от момчетата което изпрати жена си с кола на жандармерията до Карнобат , а оттам баща му е седял 24 часа в преспите между Карнобат и Айтос докато той се е прибрал с репатрака .Изводите са си ваши , аз моите съм си ги извадил - спирам да слушам новини

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Доколкото разбрах - само заради снимките на придворната тв. на боко тиквата БТВ са докарали бтр-мтлб и боко се е снимал пред него с думите: "вижте какво докарахме да помага на закъсалите!" -
и 10 мин. след снимките - БТР си е тръгнал без нищо да помогне?!!!
Тоест БТР-а е докаран само за да си направи Боко тиквата селфи!
И още нещо различно от лъжите на Боко тиквата. Мутрата обеща по всички тв. че 14 ч. ще отворят/разчистят магистралата на 31-ви дек....е не е разчистена в следващите 32 часа.
И всичко е скрито от трите големи тв. з да не ядосат боко.
и 10 мин. след снимките - БТР си е тръгнал без нищо да помогне?!!!
Тоест БТР-а е докаран само за да си направи Боко тиквата селфи!
И още нещо различно от лъжите на Боко тиквата. Мутрата обеща по всички тв. че 14 ч. ще отворят/разчистят магистралата на 31-ви дек....е не е разчистена в следващите 32 часа.
И всичко е скрито от трите големи тв. з да не ядосат боко.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Pisobella написа:Хора, за нещата, които се носят в багажника зимно време на път .... не е ли по-добре да сте подготвени, отколкото да ви се случи случка и да се чудите кво да правите?
Аз нося какво ли не целогодишно, зимата добавям още сумати неща... Нищо, че карам почти само градско и рядко ми се случва да драпам по сняг някъде, ама то и в града си трябват лопати, въжета, ако има много сняг![]()
![]()
Пък и да не ги мъкнете тия неща на ръце?
Миналата зима бях пуснал такава тема - май пак е актуална:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=126&t=403326&p=4152466&hilit=%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5#p4152466
Excellent! Steven is my name!