НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2017, 14:39

Броят изядени яйца дневно сам по себе си не е проблем, стига да се съблюдава общия прием на протеин да не дойде много. 5 яйца + половин кило врат стават към 120 грама протеин. Добре или дори недостатъчно, ако гоним мускули и прекалено много ако търсим здраве.

https://www.facebook.com/DidYouLaughTod ... 234561093/
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 04 Яну 2017, 15:19

bum_bum написа:Броят изядени яйца дневно сам по себе си не е проблем, стига да се съблюдава общия прием на протеин да не дойде много. 5 яйца + половин кило врат стават към 120 грама протеин. Добре или дори недостатъчно, ако гоним мускули и прекалено много ако търсим здраве.

https://www.facebook.com/DidYouLaughTod ... 234561093/

Точно така. Започнах да си правя шейкче, подобно на Bulletproof coffee вместо с кафе с малко whey за вкус, масло и МЦТ. Така докарвам % мазнините.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 07 Яну 2017, 15:12

madafaka_donkele написа:Яйца, бекон, сирене, кашкавал и подобните ги редувам, ма нещо ми поомръзнаха :mhihi: Та викам да се допитам за нещо по-различно, ако някой яде :) За обяд пак или пържоли някакви или нещо друго с пилешко/свинско и т.н., ама и то омръзва :mhihi: Ше взема да ги сменя и да закусвам пържоли :mhihi:

Топено сирене! Кръгчетата на President ги пукам като шоколадови бонбони. :yes:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2017, 16:14

И игрите са органик :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 09 Яну 2017, 16:17

Какво ви е мнението за млечните продукти?

https://www.facebook.com/10000897286363 ... 907666057/

Абстрахирам се от веганката

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 09 Яну 2017, 17:28

Аз съм ОК за млечните, обичам и ми влияят добре. Bum беше писал, че при употреба на млечните не може да изчистиш напълно ако натам си се запътил защото и в тях има въглехидрат. Друго ми е по-интересно обаче. Всички малки деца, които са покрай мен на познати педиатрите им забраняват консумация на такива продукти. Или аз нещо не разбира или ми е много чудно защо се прави. Майка ми примерно ми е разказвала, че преди, като ме е гледала не е имало такива моменти.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 09 Яну 2017, 18:27

bum_bum написа:И игрите са органик :mhihi:
Изображение

От къде е купено това?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2017, 19:32

Имат сайт- sylvanianfamilies
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Яну 2017, 1:41

speeder88 написа:Аз съм ОК за млечните, обичам и ми влияят добре. Bum беше писал, че при употреба на млечните не може да изчистиш напълно ако натам си се запътил защото и в тях има въглехидрат. Друго ми е по-интересно обаче. Всички малки деца, които са покрай мен на познати педиатрите им забраняват консумация на такива продукти. Или аз нещо не разбира или ми е много чудно защо се прави. Майка ми примерно ми е разказвала, че преди, като ме е гледала не е имало такива моменти.

В млечните няма въглехидрати. Просто протеинът в тях се превръща лесно в глюкоза, защото мазнината е трудно смилаема. За деца не се препоръчват, защото животните поемат доста боклуци и всичко отива в млякото, а и доста хора трудно преработват мляко и млечни продукти, тъй като не са естествена, еволюционно приемана храна. Масовото въглехидратно хранене подтиска произвидството на ензимите, смилащи млякото при възрастни хора, които и без друго намаляват след отбиването ни от майчина кърма. Като цяло, ако ви става тежки или некомфортно след консумация на някакъв млечен продукт, избягвайте. А за ВМХ трябва да се минимизират поради високото съдържание на белтъци, които лесно могат да те извадят от кетоза. Млечните са само за разнообразие и вкус, не като основна храна.
Never mistake motion for action...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Яну 2017, 2:40

Вие какво ядете на работа, аз гледам неква супа, ако може агнешка или телешко варено, но рядко има, за основно джолан с моркови или без гарнитура, ама нема секи ден, най добре ми идват ребърца, ама трудно секи ден,
От 4-5 дена ям само мазничко къде със зеле къде без, но все читаво месо и готвено от мен, днес хапнах една супа топчета и свинско с праз, и се подух като в 9 месец :shock: направо ми се ***** мамата имали ли сте такива проблеми ?
За Млякото, аз си кваса с киселото се оправям с прясното обаче пикая през другото място :mhihi:

Пробвах 1 седмица само на ребра, свалих 3 килограма никво подуване перфектно минаване от входа до изхода, никви газове
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 10 Яну 2017, 10:32

Leon написа:...белтъци, които лесно могат да те извадят от кетоза...

Как може да форсираш тялото да е постоянно в кетоза, без да губиш мускулна маса, ако изобщо е възможно?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 10 Яну 2017, 10:41

madafaka_donkele написа:

Как може да форсираш тялото да е постоянно в кетоза, без да губиш мускулна маса, ако изобщо е възможно?

80% да са мазнини, използвай MCT, ще ти помага да влизаш по-лесно в кетоза и запазва кетозата при минимално количество въглехидрати

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 10 Яну 2017, 12:04

Морковите развалят баланса, имат много въглехидрати!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Яну 2017, 6:16

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 11 Яну 2017, 14:03

madafaka_donkele написа:

След като се адаптираш, тялото си гори наситените мазнини, стига да не вкараш белтък, който да започне да циркулира неусвоен и черния дроб да го обърне на глюкоза. При 2000кал, 15-20% са 300-400 или 80-100гр. белтък, груба сметка. Белтъците не се ползват само за мускули, повечето хормони са белтък, след много преобразувания белтъците участват на практика във всеки химичен процес в тялото. По принцип до 1гр. белтък на кг. тегло не би трябвало да вади от кетоза, но е доста индивидуално количеството. Ако се тренира тежко, трябват повече тухли за ремонт и съответно повече консумация. При някои хора 120гр. белтък на 180-190гр. мазнина не ги вадят от кетоза, така че до голяма степен е опознаване на тялото и напасване според начина на живот.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата