Катастрофа след гонка с БМВ на околовръстен път
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Катастрофа след гонка с БМВ на околовръстен път
https://nova.bg/news/view/2017/01/05/169946/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/
Добре, колко трябва да си тъп, за да правиш гонка на ниски температури, когато има голяма възможност за заледяване. Шофьорите, които са правили гонката, нека се трепят, избора си е техен. Лошото е, че други хора сега са с опасност за живот. Много ясно, че после ще плюят срещу притежателите и любителите на марката БМВ. Какво е вашето мнение?
Добре, колко трябва да си тъп, за да правиш гонка на ниски температури, когато има голяма възможност за заледяване. Шофьорите, които са правили гонката, нека се трепят, избора си е техен. Лошото е, че други хора сега са с опасност за живот. Много ясно, че после ще плюят срещу притежателите и любителите на марката БМВ. Какво е вашето мнение?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Катастрофа след гонка с БМВ на околовръстен път
Не е нужно да си само тъп, достатъчно е да си на 20г и мама и тате да са ти купили Е90-ка...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Катастрова след гонка с БМВ на околовръстен път
Лошото, е че такива келешчета им купуват БМВ-та и като се издънят колата е виновна в очите на хората... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То беше въпрос на време да се случи. Няколко пъти седмично там се събират хора "да карат"
. Все някога щеше и това да стане.
Независимо кой им го е купил хората с БМВ-та са на първо място по олигофренски прояви на улицата.

c04 написа:Лошото, е че такива келешчета им купуват БМВ-та и като се издънят колата е виновна в очите на хората...
Независимо кой им го е купил хората с БМВ-та са на първо място по олигофренски прояви на улицата.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Най тъпото е не когато пострадат водачите на въпросните коли които са се гонели...тъпо е когато има нормални хорица които са искали да се приберат или нещо подобно и сега лежат в болницата с опастност за живота....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е аз това го разправям от години ама ми викат, че съм задръстен щото не ходя "да карам".
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Пак пресолявате манджата прибързано ми се струва
Не знам какво е станало и кой е виновен,но не е хубаво да се съди някой прибързано,а и не сме ние хората които да го направят.
Там преди 2-3 години имах интересен случай.
Караме си два камиона един след друг.Караме с 70 в средна лента и този пред нас наби зверски спирачки,защото колегата му се бил залепил много и му давал зор
Аз успях да избягам в дясната лента,но колегата направи комбито на пикап.Ако бяха дошли да снимат щеше да има в новините "камион убиец",а реално нямаше вина и караше на около 20м от колата.

Не знам какво е станало и кой е виновен,но не е хубаво да се съди някой прибързано,а и не сме ние хората които да го направят.
Караме си два камиона един след друг.Караме с 70 в средна лента и този пред нас наби зверски спирачки,защото колегата му се бил залепил много и му давал зор

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
(bubsa) написа:Пак пресолявате манджата прибързано ми се струва![]()
Караме си два камиона един след друг.Караме с 70 в средна лента и този пред нас наби зверски спирачки,защото колегата му се бил залепил много и му давал зорАз успях да избягам в дясната лента,но колегата направи комбито на пикап.Ако бяха дошли да снимат щеше да има в новините "камион убиец",а реално нямаше вина и караше на около 20м от колата.
Е аз бях там, и казвам че полото нямаше абсолютно никаква вина,никаква.
добре че нямаше никой отзад(в полото),или дете.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
(bubsa) написа:Пак пресолявате манджата прибързано ми се струва![]()
Караме си два камиона един след друг.Караме с 70 в средна лента и този пред нас наби зверски спирачки,защото колегата му се бил залепил много и му давал зорАз успях да избягам в дясната лента,но колегата направи комбито на пикап.Ако бяха дошли да снимат щеше да има в новините "камион убиец",а реално нямаше вина и караше на около 20м от колата.
Колко много глупости написа. И то само в 6 реда...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
wladio написа:(bubsa) написа:Пак пресолявате манджата прибързано ми се струва![]()
Е аз бях там, и казвам че полото нямаше абсолютно никаква вина,никаква.
добре че нямаше никой отзад(в полото),или дете.
Я разкажи подробно тогава.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Някакви двама невероятни смешници са се правили на шофьори и веднага в този форум ще се появи друг рейсър да ги защитава.... тъжната истина е, че има поне 10 теми "колко ви вдигат колите" "дрифтене по улиците" и тем подобни тъпотии, недорасла работа за съжаление и масата средностатистически шофьори на БМВ, ауди, мерцедес на около 10 години са подобни.
1на от три Е60/90/87 като спра до нея излита до следващия светофар, където пак аз съм там, но съм стигнал с нормална скорост и без да съм изтискал 2ката дизел до 5к оборота
1на от три Е60/90/87 като спра до нея излита до следващия светофар, където пак аз съм там, но съм стигнал с нормална скорост и без да съм изтискал 2ката дизел до 5к оборота

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Taruno написа:Някакви двама невероятни смешници са се правили на шофьори и веднага в този форум ще се появи друг рейсър да ги защитава.... тъжната истина е, че има поне 10 теми "колко ви вдигат колите" "дрифтене по улиците" и тем подобни тъпотии, недорасла работа за съжаление и масата средностатистически шофьори на БМВ, ауди, мерцедес на около 10 години са подобни.
Колега, BMW не е просто средство за придвижване от точка А до точка Б.

Разбира се най-важното е да не пречиш на другите, да не ги удряш и да не си предпоставка да се удрят. Неразумното каране няма какво да го коментираме. Агресивното каране те държи постоянно в кондиция, всеки момент си готов да реагираш на всичко. Отпуснатото каране на типичните "колонаджии", може би е еднакво опасно и дори повече от неразумното. Той си е влезнал в коловоза, пътя е една непроменлива константа, за него нищо наоколо не може да се промени- виждал съм многократно как подобни реагират с такова закъснение на събитията, че понякога са по-опасни и от неразумните, защото като видиш идиотско каране заставаш нащрек и може да се предпазиш, докато от другият както кара с 20 може такова безумие да ти извърти, че изобщо да не знаеш какво да направиш. Може би и в случая е станало нещо подобно- караш си, не гледаш какво става зад теб, около теб, ако си видял какво правят двамата идиота, може да набележиш мерки как да не те ударят. С една дума- управлението трябва да е активно, да забелязваш всичко около теб, защото ако не са две гонещи се коли може да е камък, пясък, заледяване, кръгово на Околовръстното и какво ли още не...
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Заради такива лайн****та им се носи лоша слава на БМВ-тата в БГ и автоматично другите участници в движението те приемат за тъп идиот.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
top написа:Заради такива лайн****та им се носи лоша слава на БМВ-тата в БГ и автоматично другите участници в движението те приемат за тъп идиот.
Според мен просто на BMW им се обръща най много внимание при удар или каквото и да било.
Примерно преди няколко месеца на жълтите павена нали имаше един дето беше почти влезнал със задницата в едно заведение с Е90 беше изпочупил там стъклото т'ва онова. Всичко избухна. Точно след 4-5 дни имаше една Honda CRV мисля че беше, дадоха я как тръгна на страни с доста висока скорост и направо се вряза в един магазин, а на няма и метър имаше двама човека и вътре в магазина един който побегна. Та бяха на косъм хората, а от магазина вътре всичко изпопада и се потроши. т.е доста повече щети + потенциален шанс да убие хора, но почти всичко мълчеше за този случай. Та, просто на BMW се обръща голямо внимание и медийно и всякакво.
Намерих го.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5947449
Хората направо са си късметлии.
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3