Катастрофа след гонка с БМВ на околовръстен път

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525d E60

Катастрофа след гонка с БМВ на околовръстен път

Мнение от Randy » 05 Яну 2017, 11:38

https://nova.bg/news/view/2017/01/05/169946/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/

Добре, колко трябва да си тъп, за да правиш гонка на ниски температури, когато има голяма възможност за заледяване. Шофьорите, които са правили гонката, нека се трепят, избора си е техен. Лошото е, че други хора сега са с опасност за живот. Много ясно, че после ще плюят срещу притежателите и любителите на марката БМВ. Какво е вашето мнение?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Катастрофа след гонка с БМВ на околовръстен път

Мнение от Dextuar » 05 Яну 2017, 11:39

Не е нужно да си само тъп, достатъчно е да си на 20г и мама и тате да са ти купили Е90-ка...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Катастрова след гонка с БМВ на околовръстен път

Мнение от c04 » 05 Яну 2017, 12:17

Лошото, е че такива келешчета им купуват БМВ-та и като се издънят колата е виновна в очите на хората... :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2017, 12:18

То беше въпрос на време да се случи. Няколко пъти седмично там се събират хора "да карат" :kuku: . Все някога щеше и това да стане.

c04 написа:Лошото, е че такива келешчета им купуват БМВ-та и като се издънят колата е виновна в очите на хората... :banghead:

Независимо кой им го е купил хората с БМВ-та са на първо място по олигофренски прояви на улицата.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 05 Яну 2017, 12:20

Най тъпото е не когато пострадат водачите на въпросните коли които са се гонели...тъпо е когато има нормални хорица които са искали да се приберат или нещо подобно и сега лежат в болницата с опастност за живота....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2017, 12:24

Е аз това го разправям от години ама ми викат, че съм задръстен щото не ходя "да карам".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2017, 12:55

Пак пресолявате манджата прибързано ми се струва :mhihi:
Не знам какво е станало и кой е виновен,но не е хубаво да се съди някой прибързано,а и не сме ние хората които да го направят.

Там преди 2-3 години имах интересен случай.
Караме си два камиона един след друг.Караме с 70 в средна лента и този пред нас наби зверски спирачки,защото колегата му се бил залепил много и му давал зор :kuku: Аз успях да избягам в дясната лента,но колегата направи комбито на пикап.Ако бяха дошли да снимат щеше да има в новините "камион убиец",а реално нямаше вина и караше на около 20м от колата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Яну 2017, 14:00

Има, има вина! Казва се спазване на дистанция! :driving:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 05 Яну 2017, 14:11

(bubsa) написа:Пак пресолявате манджата прибързано ми се струва :mhihi:
Не знам какво е станало и кой е виновен,но не е хубаво да се съди някой прибързано,а и не сме ние хората които да го направят.

Караме си два камиона един след друг.Караме с 70 в средна лента и този пред нас наби зверски спирачки,защото колегата му се бил залепил много и му давал зор :kuku: Аз успях да избягам в дясната лента,но колегата направи комбито на пикап.Ако бяха дошли да снимат щеше да има в новините "камион убиец",а реално нямаше вина и караше на около 20м от колата.

Е аз бях там, и казвам че полото нямаше абсолютно никаква вина,никаква.
добре че нямаше никой отзад(в полото),или дете.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 05 Яну 2017, 14:15

Колко много глупости написа. И то само в 6 реда...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2017, 14:16

wladio написа:

Е аз бях там, и казвам че полото нямаше абсолютно никаква вина,никаква.
добре че нямаше никой отзад(в полото),или дете.

Я разкажи подробно тогава.

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 05 Яну 2017, 14:49

Някакви двама невероятни смешници са се правили на шофьори и веднага в този форум ще се появи друг рейсър да ги защитава.... тъжната истина е, че има поне 10 теми "колко ви вдигат колите" "дрифтене по улиците" и тем подобни тъпотии, недорасла работа за съжаление и масата средностатистически шофьори на БМВ, ауди, мерцедес на около 10 години са подобни.

1на от три Е60/90/87 като спра до нея излита до следващия светофар, където пак аз съм там, но съм стигнал с нормална скорост и без да съм изтискал 2ката дизел до 5к оборота :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 05 Яну 2017, 15:45

Taruno написа:Някакви двама невероятни смешници са се правили на шофьори и веднага в този форум ще се появи друг рейсър да ги защитава.... тъжната истина е, че има поне 10 теми "колко ви вдигат колите" "дрифтене по улиците" и тем подобни тъпотии, недорасла работа за съжаление и масата средностатистически шофьори на БМВ, ауди, мерцедес на около 10 години са подобни.

1на от три Е60/90/87 като спра до нея излита до следващия светофар, където пак аз съм там, но съм стигнал с нормална скорост и без да съм изтискал 2ката дизел до 5к оборота :D

Колега, BMW не е просто средство за придвижване от точка А до точка Б. ;) Не отнемай удоволствието от излитането до следващия светофар, в противен случай за какво ни е колата от тази марка. ;)
Разбира се най-важното е да не пречиш на другите, да не ги удряш и да не си предпоставка да се удрят. Неразумното каране няма какво да го коментираме. Агресивното каране те държи постоянно в кондиция, всеки момент си готов да реагираш на всичко. Отпуснатото каране на типичните "колонаджии", може би е еднакво опасно и дори повече от неразумното. Той си е влезнал в коловоза, пътя е една непроменлива константа, за него нищо наоколо не може да се промени- виждал съм многократно как подобни реагират с такова закъснение на събитията, че понякога са по-опасни и от неразумните, защото като видиш идиотско каране заставаш нащрек и може да се предпазиш, докато от другият както кара с 20 може такова безумие да ти извърти, че изобщо да не знаеш какво да направиш. Може би и в случая е станало нещо подобно- караш си, не гледаш какво става зад теб, около теб, ако си видял какво правят двамата идиота, може да набележиш мерки как да не те ударят. С една дума- управлението трябва да е активно, да забелязваш всичко около теб, защото ако не са две гонещи се коли може да е камък, пясък, заледяване, кръгово на Околовръстното и какво ли още не...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 05 Яну 2017, 15:58

Заради такива лайн****та им се носи лоша слава на БМВ-тата в БГ и автоматично другите участници в движението те приемат за тъп идиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 05 Яну 2017, 16:13

top написа:Заради такива лайн****та им се носи лоша слава на БМВ-тата в БГ и автоматично другите участници в движението те приемат за тъп идиот.

Според мен просто на BMW им се обръща най много внимание при удар или каквото и да било.
Примерно преди няколко месеца на жълтите павена нали имаше един дето беше почти влезнал със задницата в едно заведение с Е90 беше изпочупил там стъклото т'ва онова. Всичко избухна. Точно след 4-5 дни имаше една Honda CRV мисля че беше, дадоха я как тръгна на страни с доста висока скорост и направо се вряза в един магазин, а на няма и метър имаше двама човека и вътре в магазина един който побегна. Та бяха на косъм хората, а от магазина вътре всичко изпопада и се потроши. т.е доста повече щети + потенциален шанс да убие хора, но почти всичко мълчеше за този случай. Та, просто на BMW се обръща голямо внимание и медийно и всякакво.

Намерих го.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5947449

Хората направо са си късметлии.

Следваща

Назад към Извън Темата