Избраха мис Хелзинки 2017г.
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Избраха мис Хелзинки 2017г.
Vra4anin написа:Аз не виждам какво и намирате кусури на жената. Има зъби, 2 ръце с по 5 пръста, няма мустаци, няма трета вежда и черно под ноктите, сигурен съм, че не лъха на чесън - кво и еКакво повече му трябва на човек? Рано или късно ще влезе в климактериума и ще е перфектната жена (ще спестява пари).
Е, малко е черна, ама като изгасят тока не се личи.![]()
Ps: къде гледате другите участнички от този конкурс?
http://www.misshelsinki.fi/uutiset/2016 ... -esittelyt
cod-cdbp написа:Вие вижте организаторката и не се чудете за резултата:
MARTINA AITOLEHTI
това за мен си е чист траверс...
когато пластичните операции станат много и хирурга не може да подобри нещата започва да ги влошава...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Vra4anin написа:Аз не виждам какво и намирате кусури на жената.
...
Искрен съвет: Ако искаш да си запазиш доброто мнение за победителката - не гледай другите участнички...
Иначе колегата Jordana е дал линк на първата страница: http://www.misshelsinki.fi/uutiset/2016/9/8/2017-finalistien-esittelyt
Последна промяна Borymeckata на 08 Яну 2017, 10:34, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Даже не мога да се учудя вече, баси. Толерирай мангали, толерирай арабели, толерирай гейзери....утре вдругиден, като нищо и да ме осъдят що съм се оженил за "обикновена" бяла жена, а не съм взел "уникално красивия" судански траверс, братовчед на още по-уникалния кончита вурст
Има няма 70г. и е време за Хитлер епизод 2 ми се струва...или няколко брейвика...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Точно това е . Извратеното се смята за нормално ...
Вижте какви мис избират по конкурсите в същите тия африкански страни откъдето идват и тя разликата е очевадна . Даже и в най ненормалните държави си избират нормално изглеждащи жени по конкурсите , не като това НЕЩО изпълзяло на първо място .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Като видях заглавието на темата и си викам "само това нямаше в този форум и на кой му пука за мис Хелзинки". Обаче като видях снимката и викам ей така
Стоя и се чудя и се мая, след това си рекох, че другите сигурно не са били стока, но като видях и тях пак зяпнаха. Стоях и мислих и си вика, че уж в нормалните държави корупцията не налазва чак толкова и конкурсите за красота. После си рекох, че може да е тая простотия с расизма, но то мисля е обратно - другите трябва да се чувстват дискриминирани защото избират въпросната за номер едно САМО защото е с този цвят на кожата. После гледам и организаторката и заподозрях най-нормалното - ами те са с различна сексуална ориентация и просто на тоя мъж(организаторката)само тази му е пуснала. Друго обяснение нямам. Ужас, в Африка има къде, къде по-хубави макаци, дори и нормални жени чернокожи, а за нашите циганки тук да не говоря.

Стоя и се чудя и се мая, след това си рекох, че другите сигурно не са били стока, но като видях и тях пак зяпнаха. Стоях и мислих и си вика, че уж в нормалните държави корупцията не налазва чак толкова и конкурсите за красота. После си рекох, че може да е тая простотия с расизма, но то мисля е обратно - другите трябва да се чувстват дискриминирани защото избират въпросната за номер едно САМО защото е с този цвят на кожата. После гледам и организаторката и заподозрях най-нормалното - ами те са с различна сексуална ориентация и просто на тоя мъж(организаторката)само тази му е пуснала. Друго обяснение нямам. Ужас, в Африка има къде, къде по-хубави макаци, дори и нормални жени чернокожи, а за нашите циганки тук да не говоря.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Jordana написа:Чекай чекай ....тва не беше ли конкурс за красота бре ?
Кажи им, че нещо много офтопик стана....

А пък на мен така кото гледам тая снимка ,първото което ми идва на ум е да взема една тръба и да и разбия главата е така на първо четене .

BMW не е страст , BMW е диагноза !
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Vra4anin написа:Е, малко е черна, ама като изгасят тока не се личи.![]()
Аха, и като загасиш лампата, ще й казваш - "Усмихни се, че не те намирам в тъмното"

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Малко е нелепо за конкурс за красота, но е нормално да я "подпрат", все пак черните жени се знае, че са най-малко атрактивните като цяло в света, та затова.
Тая конкретната бих я минал, но само ако съм много закъсал... примерно на самотен остров. Тялото й е по-добро от на повечето от останалите между другото.
Тая конкретната бих я минал, но само ако съм много закъсал... примерно на самотен остров. Тялото й е по-добро от на повечето от останалите между другото.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
cod-cdbp написа:Vra4anin написа:Е, малко е черна, ама като изгасят тока не се личи.![]()
Аха, и като загасиш лампата, ще й казваш - "Усмихни се, че не те намирам в тъмното"![]()
![]()
![]()
Нещо като това ли ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Просто лицемерие към различните раси.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
bum_bum написа: Тва е толкова грозен изрод, че първата снимка неще да се качи за да се вижда, а само линк.![]()
![]()

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Затова трябва да ценим българската красота. В много малко държави има толкова красиви жени като нас, да не кажа, че почти няма, хаха. Веднъж гледах Мис свят и останах потресена от повечето кандидатки. То в България по улиците ще срещнеш поне 10 по-красиви жени в рамките на 1 час. Дори Мис свят беше станала една с криви зъби, направо за шини... Нали уж се води най-красивата жена на света, как може да има такъв голям недостатък. Поне в лице беше симпатична, но пак го намирам за неприемливо.