Отннета книжка от КАТ
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Мечтае да кара: 330i--> e39 M5/e46 M3 -->e60 M5/e92 M3 --> F10 M5
Отннета книжка от КАТ
Колеги, здравейте! Взеха ми книжката за 6 месеца, наказанието изтича на 17.01.17г. Обжалвах акта, спечелих делото, но още не е излязло официално решение. Някой знае ли, как ще си взема книжката на 17ти без да плащам глобата? Ако това "официално решение" още не е излязло? Благодаря!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: Отннета книжка от КАТ
Мисля че отговора е: никак, но не съм сигурен. Дано може

Tires are evil - destroy them all ...
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
Да, аз за това се притеснявам. В кат ми казаха, че ще си я взема само с това официално решение, а вече 2 седмици и повече такова няма от съда. Само знам, че глобата и наказанието за лишаване от ШК са отменени, ама то все тая за наказанието, то си минаха 6 месеца.
- geHkaTa
- Потребител
-
- Кара: Е60 LCI
Отиваш с решението на съда в КАТ и си взимаш книжката. Ако ти се направят на интересни и те баламосват поискай да се срещнеш с началника. Успех!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
За съжаление е така, аз минах по този път със синия талон. Спечелих делото, но в "системата" не било дошло решението. Ходих два пъти до КАТ в рамките на месец и после 3 години си карах без талона, щот ми писна да се занимавам с идиоти. При теб обаче е по-кофти случай - без книжка не може. Аз занесох и копие от решението на съда, но те си чакат "системата". Освен да се консултираш с адвокат и да ги съдиш за пропуснати ползи...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Ебати абсурда. То ако си беше платил глобата щеше сигурно да си ОК вече. Само не знам, трябва ли в този случай да се карат пак шофьорски курсове?
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Другото интересно е, какво се случва, ако хипотетично си изкарваш хляба с тази книжка и се окаже, че е отнета неправомерно, както в случая, но това вече е довело куп неблагоприятни последици?
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
Работя като доставчик, за тея 6 месеца, само аз си знам колко съм назад. Отделно съм свалил от нерви 7кг. Определено се отрази на здравето ми. Днеска ходих пак в съда и си пуснах молба да излезе решението, казаха че до 5 дни ще е готово. За това, ако разберете решението на съда е излязло, веднага си пускайте молба да ви извадят официално.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sub_eleven написа:Ебати абсурда. То ако си беше платил глобата щеше сигурно да си ОК вече. Само не знам, трябва ли в този случай да се карат пак шофьорски курсове?
На мен са ми я взимали два пъти за по един месец и са ми я връщали без да карам курс.
Май само ако са ти свършили точките караш курс отново.
Bavarec88 написа:Работя като доставчик, за тея 6 месеца, само аз си знам колко съм назад. Отделно съм свалил от нерви 7кг. Определено се отрази на здравето ми.
В белите държави

Тук дори не можеш да си вземеш книжката заради някаква дебелогъз@ бюролъскачка

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа: някаква дебелогъз@ бюролъскачка
В една друга тема колега ги беше нарекъл MILF-овете ОТ КАТ.

Ето какво значи MILF
https://ru.wikipedia.org/wiki/MILF
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
10 мнения
• Страница 1 от 1