Нови глоби от КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Re: Нови глоби от КАТ

Мнение от laviatan » 22 Яну 2017, 22:32

bum_bum написа:Ако е само до 50лв глобата за антирадар, а не са объркали термина с радар детектор то закупуването на такъв става резко изгодно.

Точно :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Яну 2017, 23:00

Това с антирадара е забавно. Ако пък са се опитали да забранят радар детекторите... :mhihi:
Не съм имал никога до сега, но ще си купя само заради тва.

Top Gun Maverick написа:И за каране без книжка, за употреба на наркотици също.
Нормално е, в Гърция примерно глобите са солени и свалят номерата за щяло и нещяло.

Нормално е, защото Гърция е бананова република.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 23 Яну 2017, 8:47

steeN написа:Нормално е, защото Гърция е бананова република.

Ха, бананова викаш ,одавна трябваше да се въведат подобни санкции , особено за сваляне на номерата.
Само така, ганьо ще се вкара ,лека-полека в правия път.
Щото тоя същия ганьо, най-мрази да му бъркат в джоба.
И много ме кефи, когато въпросния ганьо мине Кулата и стъпи в бананова Гърция ,как изведнъж става примерен и спазващ правилника водач.

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Яну 2017, 9:02

Забелязал съм, че гърците карат много опасно. Поне в България. Не съм видял до сега един грък да ми спре на пешеходна пътека, даже уча децата ако видат гръцки номер да внимават
bum_bum написа:Да ама тогава държавата няма как да храни репресивния си апарат.

Лесно е да се спре кранчето, но нали ще започнат пак да се събират да пушат и пият кафе пред министерството.

дори само като чета се ядосвам. Проблема и според мен е, че правилата не се спазват и глобите не се налагат, а не толкова в размера им.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 23 Яну 2017, 9:26

Движение в BUS лента - глоба 50 лева.

Каране по релси и нарушаване на правилата за преминаване през железопътен прелез - глоба от 20 до 150 лв и 4 контролни точки.

Неправилно включване в движението, неправилно престрояване, неправилно изпреварване, не спазване на предимството - глоба 20 лева.

Ще има надник за столичните полицаи и другите големи градове.

Поставен на неправилно място номер - отнемане на книжката за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв.

:mhihi: Алфистите и рацерите изгоряха.

Водач, който организира или участва в не регламентирани състезания по пътищата, отворени за обществено ползване, или ги ползва за други цели, освен в съответствие с тяхното предназначение се наказва с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок 12 месеца и глоба 3000 лв.

А ся, кой има фейсбук и е "приятел" със съседа на светофара да му мисли.
Бедните ще внимават повече, а богатите ще станат още по-нагли, и българските пътища няма да станат по-добро място за движение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Яну 2017, 10:51

Е, жалко че поредния идиотизъм не е забраната за лепене на найлон по прозорците и нарушаване на изконните права за гъзария, че да го преборим. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Яну 2017, 12:02

bum_bum написа:Е, жалко че поредния идиотизъм не е забраната за лепене на найлон по прозорците и нарушаване на изконните права за гъзария, че да го преборим. :dunno:

сакън, ще обидиш хората, които се бореха седмици наред :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 23 Яну 2017, 12:29

Има ли действително глоба за невписан рег.номер на мпс-то в квитанцията за купуване в годишната винетка???

Пак ли журналистически измишльотини? Навсякъде те тормозят да ти впищат рег.номер в квитанцията за годишна винетка.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Яну 2017, 12:52

vicho написа:
bum_bum написа:Е, жалко че поредния идиотизъм не е забраната за лепене на найлон по прозорците и нарушаване на изконните права за гъзария, че да го преборим. :dunno:

Те добре го направиха и заслужават само адмирации, но жалкото е че за нищо повече не ни стигат силите. Единственото грозно в цялата онази история за мен беше как търговците се възползваха от усилията на хората за да защитят интересите си.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 23 Яну 2017, 13:08

bum_bum написа:
vicho написа:

Те добре го направиха и заслужават само адмирации, но жалкото е че за нищо повече не ни стигат силите. Единственото грозно в цялата онази история за мен беше как търговците се възползваха от усилията на хората за да защитят интересите си.
Да, като започнеш от доставчици на фолио до такива, които само ги монтират. Като им бръкнеш в джоба, са доста кооперативни, иначе всеки лае, а кервана си върви

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 23 Яну 2017, 13:26

skoti79 написа:

И много ме кефи, когато въпросния ганьо мине Кулата и стъпи в бананова Гърция ,как изведнъж става примерен и спазващ правилника водач.

Точно в Гърция не се кара бавно. Пътувам често и никога не спазвам ограниченията и камерите (и не само аз), които са ме снимали много пъти. Там за твое сведение почти няма полиция по пътищата. Ако има се вижда отдалече защото са с постоянно включени буркани денонощно.
За разлика от Румъния, там се снима яко за превишена скорост и се вземат книжки.
В Турция също се кара бързо.
В Сърбия също, но се внимава за цивилни коли.
Италия вече е бъкано със стационарни камери и от 1г идват честитки.
и т.н. да не описвам всички страни в Европа

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 23 Яну 2017, 15:03

Опиши всички страни - да знаем къде , какво 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 23 Яну 2017, 15:29

Паркиране в паркове, градини, детски площадки, площи, предназначени само за пешеходци, и на тротоари - глоба от 50 до 200 лв.

Това искам да видя как се прилага в София...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 23 Яну 2017, 15:32

andy написа:
skoti79 написа:

Точно в Гърция не се кара бавно. Пътувам често и никога не спазвам ограниченията и камерите (и не само аз), които са ме снимали много пъти. Там за твое сведение почти няма полиция по пътищата. Ако има се вижда отдалече защото са с постоянно включени буркани денонощно.

Ти нали не си помисли,че написаното от мен ми го е казал някой съсед ?
Явно не пътуваш чак толкова често.
Явно и не си плащал глоби в Гърция.
Ясно ми е и че на са ти сваляли предния номер в Гръцко .
Таа ,имай едно на ум другия път, като си там.

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 23 Яну 2017, 16:16

Повярвай ми често е и не само в Гърция ;) . Плащал съм глоби на камионите точно за свалени номера.
Пак го казвам че полицай по магистралите им рядко има и се виждат, а от стационарните камери не идват снимки в БГ.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата