Покупка на старо BMW - но кое?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: Покупка на старо BMW - но кое?

Мнение от Lenco » 25 Яну 2017, 15:06

SASquach написа:....

Lenco написа:Винаги ми е било интересно, как фен на БМВ са лута между е46 и е39, между 2, и 4 врати, между бензин, и дизел.

Изобщо не се лутам - твърдо бензин, с ръчни и 6-цилиндровa. Купе по-скоро не искам, защото ми трябва повече практичност от това, което предлага двуврата кола. Но със сигурност не бих отказал правилната кола на правилната цена - визията на Е46 купе е страшна, едно от най-красивите купета на марката, остаряват много елегантно.

.....

Това имах в предвид, и не знам как хората сравняват е39 с е46 купе, едното, особено без М-пакета изглежда тъжно.
Но ако ще ползваш често за 4 и повече човека забравяш за е46. Аз съм 186/96кг, и като се изопна зад мен е трудно. Не помня точно, но преди много години правихме опит и на е36 или е46 мястото отпред беше по-дълго от е39.
Даже от посочените обяви не е сигурно, че 5-та е по-скъпа от 3-та/купе, което е странно и ме дразни.
Друго странно, е че и в Германия се намират коли на малко километри, а не е като да не карат там.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Яну 2017, 9:25

Между другото във форума има за продажба една доста лачена Е34 комби 528, и цената е като за лачена де, но ако имаш мерак за Е34ка...

Потребител
Аватар
Кара: без спирачки
Мечтае да кара: BMW E34 M5

Мнение от vatdim » 27 Яну 2017, 23:13

pampo написа:Между другото във форума има за продажба една доста лачена Е34 комби 528, и цената е като за лачена де, но ако имаш мерак за Е34ка...

Лачена изглежда наистина, но е с газова и М52 двигател, което лично за мен е минус.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 28 Яну 2017, 13:43

Минусът е, че ако не е узаконена влизаш в един филм... айде занимавка да го нарека. Аз лично бих пропуснал.

Предишна

Назад към Извън Темата