Хъркате ли когато спите ?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Хъркате ли когато спите ?
Вица знаете ли го?
Млада жена обляна в сълзи излиза от дома си и се сблъсква с възрастен съсед.
Съседа пита:
- Какво има, дъще? Защо плачеш?
- Мъжът ми хърка жестоко по цяла нощ. Не може да се спи. Отивам да подам молба за развод.
- О, не бързай, ако в това е проблема, мисля, че мога да ти помогна. Мъжът ти как спи, със събрани крака ли?
- Да, ама какво значение има?
- Има, значи като заспи ти му разтвори краката и това е всичко!
На следващият ден жената с усмивка на лицето звъни на вратата на съседа и носи бутилка уиски:
- Всичко беше добре тази нощ. Моля те, кажи ми как стана така!?
- Виж, дъще! Аз цял живот съм бил майстор на камини, когато му разтвориш краката топките му падат на гъза! Той иска да си поеме въздух, за да хърка, а тяга няма!
Млада жена обляна в сълзи излиза от дома си и се сблъсква с възрастен съсед.
Съседа пита:
- Какво има, дъще? Защо плачеш?
- Мъжът ми хърка жестоко по цяла нощ. Не може да се спи. Отивам да подам молба за развод.
- О, не бързай, ако в това е проблема, мисля, че мога да ти помогна. Мъжът ти как спи, със събрани крака ли?
- Да, ама какво значение има?
- Има, значи като заспи ти му разтвори краката и това е всичко!
На следващият ден жената с усмивка на лицето звъни на вратата на съседа и носи бутилка уиски:
- Всичко беше добре тази нощ. Моля те, кажи ми как стана така!?
- Виж, дъще! Аз цял живот съм бил майстор на камини, когато му разтвориш краката топките му падат на гъза! Той иска да си поеме въздух, за да хърка, а тяга няма!

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Kroki написа:...че дори и ме снима понякога...
Качи някой клип ......

Май трябва да опиташ с някой учил по проблема, че като станеш на 40 ...... едва ли ще си все още със същата приятелка.
Аз пък снощи не разбрах защо съм се облякъл към 2:00 и съм си легнал

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Тука си търкам очото: https://www.youtube.com/watch?v=RERsgBcxsyQ
тука хърк хътк: https://www.youtube.com/watch?v=_qjWB5OjYBw

тука хърк хътк: https://www.youtube.com/watch?v=_qjWB5OjYBw

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ходи на чичо доктор. И аз си мислех, че не съм нервен пък кожни проблеми имам точно от нерви и стрес
Колкото по-рано отидеш да видиш за какво иде реч, толкова по-добре

- Kroki
- Дон Кроки
-
Ще трябва явно. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Хърках много, но откакто спрях цигарите, вече много по рядко. Теглото също влияе (понеже се клатя между 85 и 100 кг), като съм на долната граница май е по рядко, но все пак при мен основния фактор бяха цигарите.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Lenco написа:Kroki написа:...че дори и ме снима понякога...
Качи някой клип ......![]()
Май трябва да опиташ с някой учил по проблема, че като станеш на 40 ...... едва ли ще си все още със същата приятелка.
Аз пък снощи не разбрах защо съм се облякъл към 2:00 и съм си легнал, а сутринта забелязах, че всички дрехи бяха правилно облечени.
Хич да не ти пука, аз като се събудя от следобедния сън си гледам телефона дали не съм говорил с някого и колко време съм говорил, че тия разговори ги водя насън и после ми се сърдят, че не ги помня. Кой им каза, че в 14 часа е работно време

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
говорене на сън, кошмари, спиш , а не се наспиваш ... от нерви беше при мен ... мислех си , че не е така ... е времето показа, че съм грешал, ся си спя като чук като ми се разкараха нервообразувателите ... още само 1-2 останаха и ще настане пълен кеф
човек дори понякога не съзнава , че се впряга адски много постоянно и после почват тия проблеми
ама пак си хъркам де ... да не си помисли някой че от нерви съм хъркал ... впрочем имам девиация (изкривяване) вътрешна на носната кухина + синузит + повечко кг от колкото трябва да съм ... жената я оставям да си ляга 10-на или 20мин преди мен и няма драми
човек дори понякога не съзнава , че се впряга адски много постоянно и после почват тия проблеми
ама пак си хъркам де ... да не си помисли някой че от нерви съм хъркал ... впрочем имам девиация (изкривяване) вътрешна на носната кухина + синузит + повечко кг от колкото трябва да съм ... жената я оставям да си ляга 10-на или 20мин преди мен и няма драми
- Kroki
- Дон Кроки
-
Да и днес се събудих с болки в кръста. Ще пробвам тая вечер една друга.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вий са базикате ама не е смешно .
Хъркането е не само неприятен проблем , а доста опасен . Често при хъркачите се наблюдава и сънна апнея - това е състояние при което мозъка остава без кислород от затрудненото дишане . При такива пристъпи хъркача обикновено се събужда сам . Ако често се събуждате недоспали , с главоболия , хронична умора и недоспиване - по-добре потърсете лекар а не възглавници .
Практически високата възглавница точно помага , защото хъркането е съпроводено с отпускане на долната челюст . Трябва да се спи на една страна - не по гръб . Съответно и има методи против хъркане , лесни за всички които имат под ръка топка за тенис .

Хъркането е не само неприятен проблем , а доста опасен . Често при хъркачите се наблюдава и сънна апнея - това е състояние при което мозъка остава без кислород от затрудненото дишане . При такива пристъпи хъркача обикновено се събужда сам . Ако често се събуждате недоспали , с главоболия , хронична умора и недоспиване - по-добре потърсете лекар а не възглавници .

Практически високата възглавница точно помага , защото хъркането е съпроводено с отпускане на долната челюст . Трябва да се спи на една страна - не по гръб . Съответно и има методи против хъркане , лесни за всички които имат под ръка топка за тенис .

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Kroki
- Дон Кроки
-
Май ще се окажа, че е било от запушен нос. Не съм се обаждал последните дни, затова пък аз я хванах и записах йахахаха. 

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Хъркам си доста, в последните години се научих да спя без възглавница, но не знам дали е от това.
П.С. - Това с тенис топката не го разбрах. Как се прави и каква му е целта?
П.С. - Това с тенис топката не го разбрах. Как се прави и каква му е целта?
- Kroki
- Дон Кроки
-
Vra4anin написа:..Kroki написа:..
И със друга, но по-твърда и с "моята си". Разлика няма. Спя през повечето време по гръб ако е от значение.
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3