Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
nikolaysk написа:На 318д буталата са по малки от на 320д
Мисля, че това не е баш така. Еднакви са буталата и блоковете, просто защото и двете са с двулитров двигател m47d20Tu2.
А относно данък/застраховки - това може би е + ако се цели икономия. Аз лично (вече) бих предпочел 50 коня повече спрямо 50-100 лева повече годишно

Update
Още един интересен факт е, че дюзите на 318д и 325д са едни исъщи.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
http://www.cars.bg/c1445728
тази гледал ли я е някой ,доста отдавна стои ама то на тая цена
вероятно ще е склонен да смъкне някоя хилядарка
тази гледал ли я е някой ,доста отдавна стои ама то на тая цена

- drago9205
- старши ентусиаст
-
Аз съм гледал само обявата, но наистина цената малко отива вече към lci 325d територия. Може пък наистина да е читава и на реални км. като за тази цена.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
drago9205 написа:Аз съм гледал само обявата, но наистина цената малко отива вече към lci 325d територия. Може пък наистина да е читава и на реални км. като за тази цена.
lci 325d за 18к.....
ПО темата за обявата - като почнат д ами изброяват глупости припадам направо,dvd имала - има кора ми янко,само за Навигацията,няма подгряване,няма ни една снимка на шофьорската седалка да се види наистина ли е на 160 000км,защото алкантарата ще и личи.
Не е лоша колата,ако наистина си е на тези км и няма проблеми според мен е доста добра кола
Maлко с годината послъгва - Production Date 2006-09-13 .Иначе има добри екстри и М спорт окачване,active steering,HiFi озвучение(което е доста добро),черен таван ,цялостния М пакет ,цвета е мн хубав (поне на мен ми харесва ,защото се различава )
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз бих я платил с лек коментар, ако историята и състоянието съответстват.
Never mistake motion for action...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
как разбра коя година е .. и тия поцинкованите врътки на климатика не са ли след 3.2007
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Alexi написа:как разбра коя година е .. и тия поцинкованите врътки на климатика не са ли след 3.2007
по ВИН
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Alexi написа:как разбра коя година е .. и тия поцинкованите врътки на климатика не са ли след 3.2007
Не от края на 2006та някъде бяха, други разлики има в 2007ма - сензорните бутони на навигацията + още няколко дребни лъскави елемента. По принци пако е купувана от БГ цената винаги ще е по-висока заради това, че е от 1ви собственик.
Alexi написа:http://www.cars.bg/c1445728
тази гледал ли я е някой ,доста отдавна стои ама то на тая ценавероятно ще е склонен да смъкне някоя хилядарка
Аз я гледах още февруари миналата година. Тогава цената и беше 19 и нещо. Колата наистина е с първа регистрация 09.2007, явно е стояла в шоурум доста. Купувана е от България. Сегашният собственик е втори, доколкото си спомням. На мен не ми хареса най-вече заради интериора и въобще не стигнах да я карам до сервиз. Може би и проблема е в мен донякъде, тъй като това е нещото, на което най-много държа. За мен колата е карана от човек, който не пази и не му пука много-много, не знам кой от собствениците. Има изгорено от цигара на пасажерската седлака, скоростният лост беше доста позахабен, пластмасите по централната конзола и вратите - също. Алкантарата по салона не беше в цветущо състояние. Имаше кофти пребоядисан преден десен калник, няколко по-сериозни драскотини по боята. В сервизната книжка имаше само един запис. Последните години не е обслужвана в БМВ(което не е проблем, само отбелязвам). Карах я малко, за тогавашните ми познания по тези коли не забелязах нещо фрапантно. Продавачът изглеждаше коректен и отзивчив, направи ми и добър коментар, просто аз се отказах поради горепосочените причини. Ако интериора и беше по-запазен, почти сигурно щях да я купя.
Иначе колата като цвят и оборудване е мечта за моите критерии.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
мен точно интериора ме грабва но по снимки ,а и е М-синьо
но ако е оръфан нещата няма да стоят така ( особено изгорено от цигара .. ) .. инак тая алкантара и черния таван внасят уют .. по принцип за тия пари може да се вземе фейс с 2ка мотор ,което е другия ми вариант но се иска ровене ходене по обяви а нямам време много ..

- asent1977
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI 330d; F30 328i, F37 328xi
- Мечтае да кара: G32 640d
Колата е много хубава, цената е реална за състоянието, екстрите и километрите си ! Цената трудно ще се свали, нещо в рамките на 500лв е разумно, защото в последно време доста е харчено по колата за обслужване и пр. Но ако я купи някой с едни 5000км е напред както и спирачки не са малко пари. Единствена забележка за мен е, че няма панорама и е ръчна кутия 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
какво е харчено по колата са гадания ,или имаш инфо от собственика ? малцина сменят скъпи неща и си пускат колите за продажба веднага след това ..
Когато аз я гледах, бяха сменени подгревни свещи и предни дискове с накладки. Нямаше правени по-големи ремонти. Тогава километража показваше към 130 хиляди. Цената и за мен(с лек коментар) е напълно нормална, но вече казах кое ме отказа.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:drago9205 написа:Аз съм гледал само обявата, но наистина цената малко отива вече към lci 325d територия. Може пък наистина да е читава и на реални км. като за тази цена.
lci 325d за 18к.....
Пресилих се малко с изказването си. По-скоро 21-22к нагоре се намират.
Относно конкретната обява, мисля, че на фонът на 18 бона 500 лева е твърде лек коментар

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Колега, имам впечатлението, че от доста време търсиш кола. Гледам и от Е60 се интересуваш доста в тяхната тема. Тази кола, ако всичко е истина, за тези пари е супер, не знам какво го мислиш толкова...Alexi написа:какво е харчено по колата са гадания ,или имаш инфо от собственика ? малцина сменят скъпи неща и си пускат колите за продажба веднага след това ..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro