Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме вине

Мнение от b00st » 07 Фев 2017, 10:08

Електротехници с голи ръце и клещи отстраняваха прогнилите лампи в тунел "Ечемишка" и режеха телта, с която са вързани преди години за металните греди, за да не паднат. Тръбата на съоръжението в посока София е затворена след инцидента, при който такава греда падна и уби 64-годишната Елена Горанова, пътуваща в автомобил.
http://www.dnes.bg/stranata/2017/02/07/ ... nat.331135

За Хемус става въпрос, но е в духа на темата, та за това ли плащаме винетки? По-рано имаше паднал бетонов блок от мост на същата магистрала върху кола, който почти не уби човек. Щом магистралите се разпадат буквално и трепят хората не знам за какво говорим. Това не е нормално.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 07 Фев 2017, 18:15

Аз побеснявам от наглостта на всякакви "компетентни" лица, които по ТВ се обясняват само и само да изглеждат загрижени. Трябва в тая държава веднъж завинаги да се въведе ред и за всяко нещо да има отговорно лице/лица/институция. Даваха днес и за надвиснал парапет върху релсите край Шумен. Цял ден спорят кой носи отговорност - АПИ казват общината, общината казва НЕ. :mhihi: Ако не беше смешно, щеше да е жалко...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Фев 2017, 18:44

На мен ми е интересно къде изчезнаха форумните тролове, които твърдяха че имаме европейски магистрали и всичко ни е ОК. И тия, които искат първо да плащаме, плащаме, плащаме и после нещо да получим, щото иначе пари нямало от къде да се вземат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Фев 2017, 19:09

bum_bum написа:На мен ми е интересно къде изчезнаха форумните тролове, които твърдяха че имаме европейски магистрали и всичко ни е ОК. И тия, които искат първо да плащаме, плащаме, плащаме и после нещо да получим, щото иначе пари нямало от къде да се вземат.
Наредили са се за винетки :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Фев 2017, 10:47

Тук държавата е лош стопанин и очевидно не може да се справи с проблемите. Щом всичко се разпада пред очите ни. Най-резонното нещо, къде може да направят е просто да сложат бариерите и да махнат винетките, ще плащаме, ама поне ще пътуваме без да се страхуваме, че ще ни падне тунела на главите. Сега плащаме и къде отиват парите не е ясно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Фев 2017, 10:53

Аз още не мога да го осъзная.. как подобно съоражение уби човек и нищо не се случва.

Румънците за пореден път ни изнесоха открит урок как се правят нещата, а ние блеем и хрупаме.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 08 Фев 2017, 11:09

И правилна ще излезе приказката,че каквото е направил бай Тошо,сегашните и не могат да го боядисат. Пък остава и да го поддържат,нищо че с пари отвън. И после,ми тя винетката евтина и не стигат. Не се спряха с това крадене,имам чувството,че по време на комунизма и портокали и банани дори не са яли,че ламтят сега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Фев 2017, 13:58

bum_bum написа:На мен ми е интересно къде изчезнаха форумните тролове, които твърдяха че имаме европейски магистрали и всичко ни е ОК.

Трол (или по-точно хейтър) стана ти, след като фалира КТБ, ама това е друг въпрос...

По темата:
https://vesti.bg/bulgaria/mahat-zavoite ... ta-6065175
Махат завоите от български пътища
Завоите на междуградските пътища ще бъдат премахнати, а вместо тях ще има прави участъци.

:mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Фев 2017, 14:59

Не ти пожелавам да ти се случи нещо подобно, че да видим тогава ти какъв ще станеш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 08 Фев 2017, 15:50

На много хора им се случват лоши неща, включително и на мен. Било то по собствени заслуги или по нечии чужди.
Плюенето по всичко не помага...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 08 Фев 2017, 16:43

drago_pavlov написа:На много хора им се случват лоши неща, включително и на мен. Било то по собствени заслуги или по нечии чужди.

за жалост и да хванеш 1 сопа, и да влезеш в парламента също не помага,
така че по-добре да се казват нещата както прави бум-бум,
отколкото да носим розови очила и да казваме, че нещо се прави в територията...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Фев 2017, 16:53

drago_pavlov написа:На много хора им се случват лоши неща, включително и на мен. Било то по собствени заслуги или по нечии чужди.

Лоши неща на много хора се случват. Но рядко се случва да те ограбят под протекцията на държавата, докато голямата част от останалите ти сънародници се подсмихват и мърморят, че нямало те да плащали моята глупост... пък аз плащам глупостта им да си купят 30 годишни панелки сега. :dunno:

Не плюя по всичко. Плюя само по грозните и очевидно нередни неща. И не, няма да кажа- благодаря за магистралата, защото тая магистрала е тотал още от ден първи. Няма да кажа благодаря за тротоара, защото и той е така. Няма да благодаря за нищо и на никой, защото нещата просто не се случват.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 08 Фев 2017, 18:14

не се мори да им обясняваш bum_bum, бг е минала поинтофноретърн. След 10-15 години българия ще е само ИТ/олигарси/роми, само процентното им съотношение едни към други не е ясно.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 08 Фев 2017, 18:28

Doberman_vas написа:така че по-добре да се казват нещата както прави бум-бум,

Аз не виждам никакъв смисъл "да се казват нещата" по форумите...
Нещата "се казват" пред парламента като румънците и гърците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 08 Фев 2017, 18:30

Ами надигайте се и вървете пред парламента де... Като депутатите се правиха, че референдум не е имало защо не отидохте? Говорим си за лаене от вкъщи и то май ще се окаже истина. ;) Ако в моя град се надигне нещо ще съм всяка вечер пред общината. Друг е въпросът, че няма да инициирам нищо, щото хората тук ги смятам за пълна скръб и не заслужават по-добро.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата