Reversal-aging
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Reversal-aging
Borymeckata написа:Имаше и друго интересно - някакви учени бяха успели някак да блокират този "брояч" на деленето и така клетките можели да се делят неограничено. Викам си - ето я вечната младост, еврика! Обаче - греда...
Клетката може да се дели, но може и да се регенерира. Не всички или поне не за всички е открито, че е възможно но клетките в редица важни органи се регенерират. Този процес може да се контролира до някъде с качествто и количествтото на приетата храна.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Защо просто не питаме Лили Иванова?
По темата-освен медузите,мисля ,че омарите и крокодилите също нямат процеси по стареене.А за акулките нях чел някъде,че практически и теоретически не познават болестите
На мен не ми се остарява хич,но пък и не ми се живее вечно дали
По темата-освен медузите,мисля ,че омарите и крокодилите също нямат процеси по стареене.А за акулките нях чел някъде,че практически и теоретически не познават болестите

На мен не ми се остарява хич,но пък и не ми се живее вечно дали

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Borymeckata написа:
Така се смяташе преди 10-на години. Успяват да удължат теломерите, без да предизвикат рак, но няма никаква промяна в остаряването. Най-интересното е че наистина много клетки имат "регенеративна" функция, но копчето е изключено и нямаме точно понятие как се пуска.. доколкото съм чувал има блокър. Глада също активира по някакъв начин регенеративните функции.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acer написа: Глада също активира по някакъв начин регенеративните функции.
Чел съм го и аз същото,още не съм събрал кураж да опитам..
Казват,че първите 2 дни е най-нанагорно.. Както и захранването ,че е адски важно и трябва много да се внимава там,че е истински опасно при грешки..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Захранването е при неядене над 3 дни. Тогава и храносмилателната система спира. Но дори и при 7 дни неядене захранването не е особено трудно. Виж при две седмици вече е съвсем различно.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3