... какви игри играте на мобилните си телефони?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: ... какви игри играте на мобилните си телефони?
steeN написа:Единствената, която ме грабна беше Mortal Kombat като излезе преди 2? години. Заради носталгията може би. Но я играх 2-3 месеца само, защото ме боляха пръстите от помпене.
Това определено е играта, която съм играл най-много на телефон, но ми омръзна и тя. Игри играя само като ми се спи, през деня чета книги (имам си Kindle app и на телефона). Иначе в леглото нощем цъкам Белот, пасианс, Уно. Скоро си свалих и Triviador. От там поне се и научава нещо. Първото, което е, че има адски прости хора

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Cookie jam
https://itunes.apple.com/us/app/cookie- ... 96976?mt=8
Забавна, може да се прилагат доста стратегии, няма време за всеки ход и това прави много лесно да оставяш и хващаш телефона без да се налага да местиш на всяка цена.
Аз обичам шах и тази игра ме кара да мисля, което ми харесва. Разбира се може да се играе и без много мислене, което я прави достъпна за всички(за 2014 беше най-играната игра във Фейсбук)но така се губи кефа. Разнообразна и постоянно слагат нови нива.
Panda pop
https://itunes.apple.com/us/app/panda-p ... 70012?mt=8
Горе-долу същите неща важат и за нея, само увеличаваме малко стратегията, плюс това, че тук трябва да имаш доооста точни пръсти и око.
П.п: Аз нямам фейсбук и не ползвам никакви други приложения на телефона ми освен тези две игри. Даже разните там за писане отдавна махнах и съм си супер добре така.
https://itunes.apple.com/us/app/cookie- ... 96976?mt=8
Забавна, може да се прилагат доста стратегии, няма време за всеки ход и това прави много лесно да оставяш и хващаш телефона без да се налага да местиш на всяка цена.
Аз обичам шах и тази игра ме кара да мисля, което ми харесва. Разбира се може да се играе и без много мислене, което я прави достъпна за всички(за 2014 беше най-играната игра във Фейсбук)но така се губи кефа. Разнообразна и постоянно слагат нови нива.
Panda pop
https://itunes.apple.com/us/app/panda-p ... 70012?mt=8
Горе-долу същите неща важат и за нея, само увеличаваме малко стратегията, плюс това, че тук трябва да имаш доооста точни пръсти и око.
П.п: Аз нямам фейсбук и не ползвам никакви други приложения на телефона ми освен тези две игри. Даже разните там за писане отдавна махнах и съм си супер добре така.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Clash of Clans и подобните, ако не си плащаш ъпгрейт тайм-а е към 10-на години
"безплатното" трябва да избие отнякъде.
Иначе WoT е шедьовър, но е пак яко гринд.

Иначе WoT е шедьовър, но е пак яко гринд.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Е, те повечето май са free to play - pay to win..
Един колега постоянно псува като играе Clash Royale и го питам защо по дяволите си губи времето с нещо, което му къса нервите
Един колега постоянно псува като играе Clash Royale и го питам защо по дяволите си губи времето с нещо, което му къса нервите

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Minesweeper. не ангажира излишно. става, когато има няколко минути за убиване.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2