Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?
Имах предвид нещо такова - https://farmhopping.com/bg/%D1%84%D0%B5 ... %B8/BG/126
Отделно на мястото, където ни е вилата има няма 250 човека местно население и се знае кой как и какво. Та няма да са проблем зеленчуците. Плодове имаме домашни, дето бащата си ги гледа и ядем. Не е като да не могат да се намерят качествени неща. Същото е и с млякото, от кравите дето ходят цял ден на паша.
Отделно на мястото, където ни е вилата има няма 250 човека местно население и се знае кой как и какво. Та няма да са проблем зеленчуците. Плодове имаме домашни, дето бащата си ги гледа и ядем. Не е като да не могат да се намерят качествени неща. Същото е и с млякото, от кравите дето ходят цял ден на паша.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Имам чувството, че много хора си мислят, че животновъдството е като да гледаш куче или котка. 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
С 3-4 лв на месец ...и хамстер не можеш да изгледаш та камо ли прасета кози и т.н
С 3-4к на месец може да вържеш двата края с фуража и чистенето на лайната , обаче на третия месец от козе мляко и пастърма ще ти се повдига . Дайте нещо не толкова аграрно , все пак птиченцето на късмета не каца всеки ден на рамото

С 3-4к на месец може да вържеш двата края с фуража и чистенето на лайната , обаче на третия месец от козе мляко и пастърма ще ти се повдига . Дайте нещо не толкова аграрно , все пак птиченцето на късмета не каца всеки ден на рамото

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз си мисля, че за около 10% по-малко от това, което изкарвам бих станал безделник. Какъв е смисъла да ходя на работа като ще изкарвам кажи-речи същите пари?
Нито създавам нещо неповторимо, нито помагам с нещо на хората. Естеството на работата ми е такова, че резултата от труда ми само след няколко дни става непотребен.
Нито създавам нещо неповторимо, нито помагам с нещо на хората. Естеството на работата ми е такова, че резултата от труда ми само след няколко дни става непотребен.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
bum_bum написа:Аз си мисля, че за около 10% по-малко от това, което изкарвам бих станал безделник. Какъв е смисъла да ходя на работа като ще изкарвам кажи-речи същите пари?
и аз казах същото по нагоре, аз даже и за 20% по-малко пара бих си пърдял в леглото до късно

а с какво се занимаваш, ако не е проблем да споменеш
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
bum_bum написа:Аз си мисля, че за около 10% по-малко от това, което изкарвам бих станал безделник. Какъв е смисъла да ходя на работа като ще изкарвам кажи-речи същите пари?
Да не би да работиш във фабрика за илюзии ....или за тоалетна хартия ? Как така за няколко дни вече става непотребен ?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Информация.. днес е важна и струва много, утре вече е стара и напълно непотребна.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Ами аз ще ти кажа. Явно доста народ изкарва сега 1000-2000 под тия 3-4-5-6 и мислят, че с малко повече ще им почти същото положението, затова скачат направо на 10-15.
Има нещо такова

И аз съм в долната граница - 1500-2000лв. на месец. Много съм добър в безделничеството. Имам предостатъчно неща, които искам да направя/пробвам и предостатъчно много места, които да посетя или направо да поживея.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
И аз се замислям да се забия някъде в изолация, но има неща от града, без които не мога за съжаление.
Също така ми се ще хем да съм в планината, хем на морето, ама няма как да стане
Ако става въпрос за БГ, пак си мисля, че 2000лв ще ми стигнат. Пък ако трябва ще поработвам по нещо отвреме навреме ако се наложи за нещо допълнителни пари.
Също така ми се ще хем да съм в планината, хем на морето, ама няма как да стане

Ако става въпрос за БГ, пак си мисля, че 2000лв ще ми стигнат. Пък ако трябва ще поработвам по нещо отвреме навреме ако се наложи за нещо допълнителни пари.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ако става дума да не се работи а само живее вече казах 15 000 и съм капитан, Сега правя по 5-6 К стигат ми даже остават аз харча по 1000 лева, ама съм харесал едно Бенели тааа...
Без да работиш за некои и да оцеляваш е друга тема, виждам стана дума за Село и т,н, реално ако имаш имот можеш почти без пари да живееш, а пари се правят като продаваш яйца, месо, мляко, на моето село за да взема мляко чакам поне 3-4 дена, има много желаещи а малко крави.
В момента мисля, че в отглеждането на органик храна има хляб, без документи, сертификати с малка градина и малко животни,можеш да живееш повече от добре от приходите
Без да работиш за некои и да оцеляваш е друга тема, виждам стана дума за Село и т,н, реално ако имаш имот можеш почти без пари да живееш, а пари се правят като продаваш яйца, месо, мляко, на моето село за да взема мляко чакам поне 3-4 дена, има много желаещи а малко крави.
В момента мисля, че в отглеждането на органик храна има хляб, без документи, сертификати с малка градина и малко животни,можеш да живееш повече от добре от приходите
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
sub_eleven написа:И аз се замислям да се забия някъде в изолация, но има неща от града, без които не мога за съжаление.
Също така ми се ще хем да съм в планината, хем на морето, ама няма как да стане![]()
От другата тема виждам, че имаш жена и дете и живееш в София, как ще го направиш с 2к просто не ми го побира акъла, даже и да приемем, че си имаш жилище?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Да, ама не е казал колко взима жена му 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
efren написа:sub_eleven написа:И аз се замислям да се забия някъде в изолация, но има неща от града, без които не мога за съжаление.
Също така ми се ще хем да съм в планината, хем на морето, ама няма как да стане![]()
От другата тема виждам, че имаш жена и дете и живееш в София, как ще го направиш с 2к просто не ми го побира акъла, даже и да приемем, че си имаш жилище?
Ти да виждаш човека да говори в множествено число?!

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
N.Mihaylovski написа:Ако става дума да не се работи а само живее вече казах 15 000 и съм капитан, Сега правя по 5-6 К стигат ми даже остават аз харча по 1000 лева, ама съм харесал едно Бенели тааа...
Ама дай да ти покажа още едно другата седмица на Диана-Л.
По темата, 15к ме устройват и мен, отивам си на село и няма да ме чуете и видите повече.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
deyan-enchev написа:По темата, 15к ме устройват и мен, отивам си на село и няма да ме чуете и видите повече.
Забелязвам, че с 15к почти всички сме готови да отидем на село, но без пари никой не ще

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.