Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?

Мнение от madafaka_donkele » 10 Мар 2017, 15:03

drago_pavlov написа:
deyan-enchev написа:По темата, 15к ме устройват и мен, отивам си на село и няма да ме чуете и видите повече. :mhihi:

Забелязвам, че с 15к почти всички сме готови да отидем на село, но без пари никой не ще :mhihi:

50/50 са лагерите, като гледам :mhihi: Половината бихте отишли на село за 15к, другата половина бихме отишли за 2к :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Мар 2017, 16:01

madafaka_donkele написа:
drago_pavlov написа:
deyan-enchev написа:По темата, 15к ме устройват и мен, отивам си на село и няма да ме чуете и видите повече. :mhihi:

Забелязвам, че с 15к почти всички сме готови да отидем на село, но без пари никой не ще :mhihi:

50/50 са лагерите, като гледам :mhihi: Половината бихте отишли на село за 15к, другата половина бихме отишли за 2к :mhihi:

С 2к на село си "капитан на кораб"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 10 Мар 2017, 16:10

Е.Димитров написа:
madafaka_donkele написа:
drago_pavlov написа:

То като няма къде да ги харчиш...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 10 Мар 2017, 16:19

dextuar написа:
Е.Димитров написа:
madafaka_donkele написа:
drago_pavlov написа:

Зимаш си едно бмв и ще има :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 10 Мар 2017, 16:20

bioz написа:
dextuar написа:
Е.Димитров написа:
madafaka_donkele написа:
drago_pavlov написа:

Зимаш си едно бмв и ще има :mhihi:
Ма път няма, донът на нивата също трудно ще се прави :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 10 Мар 2017, 17:08

dextuar написа:

Ти ги дай, пък да видим :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Мар 2017, 19:28

deyan-enchev написа:
N.Mihaylovski написа:Ако става дума да не се работи а само живее вече казах 15 000 и съм капитан, Сега правя по 5-6 К стигат ми даже остават аз харча по 1000 лева, ама съм харесал едно Бенели тааа...
Без да работиш за некои и да оцеляваш е друга тема, виждам стана дума за Село и т,н, реално ако имаш имот можеш почти без пари да живееш, а пари се правят като продаваш яйца, месо, мляко, на моето село за да взема мляко чакам поне 3-4 дена, има много желаещи а малко крави.
В момента мисля, че в отглеждането на органик храна има хляб, без документи, сертификати с малка градина и малко животни,можеш да живееш повече от добре от приходите

Ама дай да ти покажа още едно другата седмица на Диана-Л.

По темата, 15к ме устройват и мен, отивам си на село и няма да ме чуете и видите повече. :mhihi:

Само казваш и съм на линия за :bang: :bang: :bang:

drago_pavlov
Аз и с 1000 мога на село, даже мислих, че към 2020 ще се ходи на село ама кат гледам как върви Европата може и по скоро
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 10 Мар 2017, 20:46

Е.Димитров написа:
efren написа:
От другата тема виждам, че имаш жена и дете и живееш в София, как ще го направиш с 2к просто не ми го побира акъла, даже и да приемем, че си имаш жилище?

Ти да виждаш човека да говори в множествено число?! :mhihi:

С две деца съм даже и наистина говорех за единствено число :lol: . "Планът" ми да стана безделник не включва жена ми :mhihi: тя нека си бачка, щото досега си е полежала доста.

Без пари да идеш на село, няма да е добре. Хората точно от това бягат.

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Мар 2017, 20:58

sub_eleven написа:
Е.Димитров написа:
efren написа:
От другата тема виждам, че имаш жена и дете и живееш в София, как ще го направиш с 2к просто не ми го побира акъла, даже и да приемем, че си имаш жилище?

Ти да виждаш човека да говори в множествено число?! :mhihi:

С две деца съм даже и наистина говорех за единствено число :lol: . "Планът" ми да стана безделник не включва жена ми :mhihi: тя нека си бачка, щото досега си е полежала доста.

Без пари да идеш на село, няма да е добре. Хората точно от това бягат.

Бягат защото ги МЪРЗИ да работят, казвал съм го 100 пъти всеки иска да седи пред Компа да цъка фейса и да лъже шефа, че работи и да взима поне 1500 лева, това е положението, на село си трябва труд, можеш да гледаш животни и да продаваш мляко, търсенето е огромно, както и за зеленчуци и кво ли още не
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 10 Мар 2017, 21:10

Като дете съм захранван с много селски труд - там хамалогията е огромна и трагедията също. И да си готов да се раздаваш, бързо ще ти мине ентусиазма. Защото и там е пълно с простотии. Баща ми примерно има няколко овце, които му ги гледат там на село, занимава си се и с градина и т.н. събота и неделя, понякога и си остава за цяла седмица като няма много ангажименти тук. Миналата година някво разхождано хъски от някъв почиващ наоколо, му уби едната овца, за негова сметка си остана, оня се покрил. После някакво агне му се разболя и умря. Не е от липса на опит, защото цял живот се е занимавал с това като хоби. Просто и там трагедията я има. Занимаваше се и с какво ли не от кошери с пчели(някакви завистници му ги замеряха с камъни зимно време и приключи), парници, ниви с картофи(вадеха му ги частично разни почиващи наоколо), с какво ли не се е захващал. Да вършил е всичко това без да се оплаква и за кеф. Ако му тегля чертата ще е доста грозна гледка, но в неговия случай не е проблем, защото му е хоби. Ако обаче идеш на село без пари, това няма да е хоби и загубите ще ги преживяваш трудно. Дори да си много работлив. Понеже като дете много съм помагал и съм се нагледал на всичко, не бих отишъл на село без пари. Но с 2000лв ставам кмет там. Проблемът както казах е, че няма да ме свърта там, има неща от града, без които няма да мога.

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Мар 2017, 21:34

И на мен ми е хоби гледането на домати и заради това почти не ям от тях :) но ако се занимаваш с това всеки ден по цял ден резултата ще е друг загуби ще има няма как, днес мойте служители направиха грешка която ми струва 500 лева, във всяко начинание има и загуби.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 11 Мар 2017, 13:20

N.Mihaylovski написа:И на мен ми е хоби гледането на домати и заради това почти не ям от тях :) но ако се занимаваш с това всеки ден по цял ден резултата ще е друг загуби ще има няма как, днес мойте служители направиха грешка която ми струва 500 лева, във всяко начинание има и загуби.

а глобички ще има ли за служителите ?

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Мар 2017, 13:59

mambata_943 написа:
N.Mihaylovski написа:И на мен ми е хоби гледането на домати и заради това почти не ям от тях :) но ако се занимаваш с това всеки ден по цял ден резултата ще е друг загуби ще има няма как, днес мойте служители направиха грешка която ми струва 500 лева, във всяко начинание има и загуби.

а глобички ще има ли за служителите ?

Не, случват се и такива неща, глоби има ако са системни грешките, което означава, че човека не внимава, тогава се взимат и други мерки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 11 Мар 2017, 17:21

Николко, харесвам си работата и ми е кеф да си я върша.
И 100 000 000 на ден да ми падат от небето пак ще си я върша.
Може би ще взимам по-често отпуски, за да се поразходя из света повече, но пак ще си бачкам :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Мар 2017, 17:44

Cyberloner написа:Николко, харесвам си работата и ми е кеф да си я върша.
И 100 000 000 на ден да ми падат от небето пак ще си я върша.
Може би ще взимам по-често отпуски, за да се поразходя из света повече, но пак ще си бачкам :)

Шефът ти да не чете форума :lol:
Какво работиш,ако е удобно да споделиш? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата