Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Gqbriel » 12 Мар 2017, 10:33

bai_ILIA написа:толкова имам на мои ремапнати турбодизелови автомобили от въпросната некачествен фирма, с цялата газ, без никакви проблеми по мотора и кутията. най-големият проблем е задкормилното устройство по принцип :D и нечипосано да е същото АВД може да му се види сметката ако се кара рейсърската по светофарите :driving: въпросната кола изглежда много добре и очевидно собственика я е подържал както трябва така, че не вярвам да има проблеми при правилна експлоатация :yes:

П.С. - Ачка, не разнасям кренвирши ама бая си карам :ok:

Това е така,основно е как се експлоатира,че е поддържана - явно е така,но x-a сякаш не бих засили толкова много,не че е гаранция,нешо да се случи,но все пак нали..

Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Мар 2017, 17:00

Колеги утре ще ходим да гледаме тази за един приятел, да ви прави нещо впечатление, гледам ДПФ-а май е избегал, за мотора ясно също :mrgreen: :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=27u1k3
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 12 Мар 2017, 19:48

Nukem написа:Колеги утре ще ходим да гледаме тази за един приятел, да ви прави нещо впечатление, гледам ДПФ-а май е избегал, за мотора ясно също :mrgreen: :

Прави ми впечатление боядисаният волан, НО най-вече мега помътнелите фарове и стопове.. Предполага е врътната малко.. Ако пък и ДПФ е избягал - тези км са били доста отдавна.. :bchug:
Защо не си вземе 163 коня :dunno:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 12 Мар 2017, 19:57

Bexim написа:
Nukem написа:Колеги утре ще ходим да гледаме тази за един приятел, да ви прави нещо впечатление, гледам ДПФ-а май е избегал, за мотора ясно също :mrgreen: :

Прави ми впечатление боядисаният волан, НО най-вече мега помътнелите фарове и стопове.. Предполага е врътната малко.. Ако пък и ДПФ е избягал - тези км са били доста отдавна.. :bchug:

Волана не е боядисван грам ама интервенции по генерацията е имало, но не тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 12 Мар 2017, 20:13

Bexim написа:

Щото иска да страда. В Пловдив се продава най - голямата авто скрап на ЕС.

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: 735i '98
Мечтае да кара: Москвич

Мнение от Shark_fan » 13 Мар 2017, 20:33

Колеги, какво мислите за тази?
http://www.cars.bg/c1867839

Потребител
Аватар

Мнение от hiloallstars » 13 Мар 2017, 21:35

Колеги мнение за тези две коли:
http://www.cars.bg/c2011297
http://www.mobile.bg/11488620679096624

:roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 14 Мар 2017, 11:26

acho.rs написа:Покрай масивния офтопика който си спретнахме, май тия дни някой ще се радва на 600нм :yes:

Вече й се радва. Въпреки че, коментирах цената повече от колкото бях склонен, се надявам колата да се поддържа,както и при мен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от inspite » 14 Мар 2017, 15:38

hiloallstars написа:Колеги мнение за тези две коли:

Първата няма да я коментирам обаче втората не мога да пропусна няколко реда.

Обявата от мобиле.
Отлична, без забележки -> само на снимките се виждат няколко по екстериора (олющено, одрано, няма пръскалка на фара, с рег. номера сяшак е имало някакви интервенции) на живо ще е още по зле. Интериор.. виж старт стопа, че е взел дал, и погледни как е изряза шофьорската стелка, салона е боядисан преди време .Фолио на 4те прозореца (мутра левел 99) ... което дори е некадърно сложено личи си на задните прозорци.Това на снимки да си личи, че е зле фолиото рядко се вижда, освен ако не го е слагал 3-то класник. Регион Хасково (Свиленград), пък колата с регистрация Кърджали. И най вече снимана пред заложна къща в циганската махала, съдейки по контигента и околна среда. Техническо състояние няма да коментирам а и не мога, но и то предполагам не е цветущо. Предполагаем нов внос преди време, минала набързо през ръцете на 3ма 4ма порязъни. Ако търся кола до 10к и някои ми се обади и ми предложи 500 лева да ида да я видя няма да си направя труда.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Мар 2017, 15:56

DigitalExile написа:В е9х е наблегнато на едно, а в е36 на съвсем друго като цяло. Ако искаш нещо ново и като поведение да е е36 по добре се насочи към М сегмента според мен.

То па едно поведение има Е36, да ти умре коня. Купето клати в завоите, да не говорим на мокро как недозавива предницата. След час и половина каране винаги ме болеше гърба от седалките.
За 9 години и над 80 000 с Е36 купе, и 1г и 15 000 км с Е92, като над половин година ги карах и двете коли мога само да кажа, че сядайки на Е36цата от 92ката, все едно сядах в нещо по-примитивно, във всяко едно отношение няма смисъл за сравнение. И двете коли са бензин, със задвижване само на задно, понеже аз не съм особен фен на xDrive, въпреки че и с двете съм го ял зимата по разни паркинги. Единствено преимущество беше евтината поддръжка и че Е36 си е по-простичка машина и възможностите да се счупи нещо бяха много по-малко. Удобство, комфорт и пътно поведение бяха в пъти по-назад обаче, което е съвсем нормално предвид разликата в годините.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 14 Мар 2017, 16:37

inspite написа:
hiloallstars написа:Колеги мнение за тези две коли:

Първата няма да я коментирам обаче втората не мога да пропусна няколко реда.

Обявата от мобиле.
Отлична, без забележки -> само на снимките се виждат няколко по екстериора (олющено, одрано, няма пръскалка на фара, с рег. номера сяшак е имало някакви интервенции) на живо ще е още по зле. Интериор.. виж старт стопа, че е взел дал, и погледни как е изряза шофьорската стелка, салона е боядисан преди време .Фолио на 4те прозореца (мутра левел 99) ... което дори е некадърно сложено личи си на задните прозорци.Това на снимки да си личи, че е зле фолиото рядко се вижда, освен ако не го е слагал 3-то класник. Регион Хасково (Свиленград), пък колата с регистрация Кърджали. И най вече снимана пред заложна къща в циганската махала, съдейки по контигента и околна среда. Техническо състояние няма да коментирам а и не мога, но и то предполагам не е цветущо. Предполагаем нов внос преди време, минала набързо през ръцете на 3ма 4ма порязъни. Ако търся кола до 10к и някои ми се обади и ми предложи 500 лева да ида да я видя няма да си направя труда.

Точно това ми бяха мислите като я видях обявата. Тя на снимки гроб, наживо не знам каква ще е...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Мар 2017, 18:34

Brat mu написа:
acho.rs написа:Покрай масивния офтопика който си спретнахме, май тия дни някой ще се радва на 600нм :yes:

Вече й се радва. Въпреки че, коментирах цената повече от колкото бях склонен, се надявам колата да се поддържа,както и при мен.

Надявам се правилно да съм го насочил, отзивите и за теб и за колата са отлични :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Мар 2017, 18:51

acho.rs написа:
Brat mu написа:

Надявам се правилно да съм го насочил, отзивите и за теб и за колата са отлични :yes:

На мен лично от чисто любопитство ще ми е интересно да следя развитие с колата вече в твои ръце, надявам се няма да ни спестиш, ако изскочи нещо по-интересно. Цената дори без коментар според мен беше много добра, щом дори допълнително е смъкната и то за регистрирана читава кола, направо като търся кола вече първо на колегата ще пиша дали продава неговите :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Мар 2017, 19:29

dextuar написа:
acho.rs написа:
Brat mu написа:

На мен лично от чисто любопитство ще ми е интересно да следя развитие с колата вече в твои ръце, надявам се няма да ни спестиш, ако изскочи нещо по-интересно. Цената дори без коментар според мен беше много добра, щом дори допълнително е смъкната и то за регистрирана читава кола, направо като търся кола вече първо на колегата ще пиша дали продава неговите :yes:

Колата не е в мен колега, мой приятел я купи, аз му я препоръчах. Дори още не съм я виждал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 14 Мар 2017, 20:28

acho.rs написа:
dextuar написа:
acho.rs написа:
Brat mu написа:

Колата не е в мен колега, мой приятел я купи, аз му я препоръчах. Дори още не съм я виждал.

Ачо само е прибрал комисионната :)
Ами честито и на 2та - единия се отърва вече хахахах

Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93