Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Gqbriel написа:Brat mu написа:По твоята логика трябва да се кара една и съща кола с години? Случва се - обслужваш си колата, оправяш някакви неща, които не ти харесват и утре виждаш обява за кола, която предпочиташ. Какво ще направиш? Дали ще си някой и друг лев назад от собствената си кола или от следващата е все едно.
Малко извън темата стана всичко,но да харесаш кола на обява и да си пуснеш твоята ,но назад с 2-3-4к - я седи другата,я продадеш твоята бързо...логиката издиша..това можеш да правиш с чисти пари настрани,купуваш едно - продаваш друго ,както направиха няколко човека от форума,които познавам...
Но това - харесах си друга продавам моята е смешен и несериозен довод...![]()
НЕ коментирам скорошната покупко-продажба,но бих си дал колата на "пазарна" и под само ако я закъсам много или наистина искам да ги вложа в друга,но от днес за утре..миии не става номера...понякога е късмет,но с доста добри екземпляри на много добра цена,което е много рядко и те не седят повече от седмица на обява.
А и да спомена друго - 330ката като я взех беше тъкмо регната, застраховна, обслужена и тн . Имаше няколко елемнтарни неща за оправяне на обща стойност 400-500лв. Само, че не се бях усетил, че горенето на масло, което най-уважавания от мен БМВ техник, оправи за 100лв може би се е сторило като тотална щета на мотора на предишния собственик и е решил да го пордаде. (Макар че беше ясно, че 330хи е меко казано нееефективна за ходене до квартални кафета в люлин на 20 годишно момче).
В този ред на мисли :
Brat mu написа: Brat mu
евала за нещата които си вложил в колата, униклана е ...евала и за готовността да поемеш евентуалния ремонт, когато на тест драйва автоматика полудя. Странно каква случайност, че се случило точно при продажбата на колата. Колко хубаво, че всичко се оказва елемнтарна грешка от мърльовщина на предишния техник и ще се оправи за 20 лева а прилича на проблем с решение за 2000лв
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Най-слабия мотор+автоматик+18 цолови джанти= огромен разход и никаква мощност.
Гермаска е90 без къп холдери е рядкост, та може и само да е произведена там но за италия.
Е90 без ксенон много сериозен минус във визията.
Общо взето според мен цената е висока за предложението.
За тия пари има къде къде по интересни предложения.
Може да се сложи газ но тези коли са си достъчно проблемни и без нея.
Ако искаш икономичен автомогил се насочи към 318/320д.

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Къпхолдърите не са индикация, моята също няма.За сметка на това наличието на подгрев говори, че с голяма вероятност е продадена за немския пазар.
Документацията също е на немски.
За ксенона си прав...но пък това си има и плюс.Никой не иска, да ти краде фаровете.
Документацията също е на немски.
За ксенона си прав...но пък това си има и плюс.Никой не иска, да ти краде фаровете.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Това с кражбата на фаровете не мисля, че седи при Е9х , просто изобщо не се свалят лесно, трябва си бая време да махнеш предната броня....

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Да, по-малко време ти трябва да я откраднеш цялатаvld написа:Това с кражбата на фаровете не мисля, че седи при Е9х , просто изобщо не се свалят лесно, трябва си бая време да махнеш предната броня....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
hiloallstars написа:Колеги моля ви за мнение:
http://www.cars.bg/c2044307
Има ли възможност на тази кола да се монтира газова уредба според вас ?
Хората тук взеха 330-ки за 15 бона, а тази куца 318-ка и то бенез на 14.5

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
318i автомат.. Бягай от това, колега - гори, не върви, не е хубав мотор. Газ можеш да му сложиш.. Еле пък за тези пари... 

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На два вин-а ми каза No information found for this vehicle. Трети не пробвах.
Never mistake motion for action...
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
На мойта кола излязоха всички посещения в сервиз - без подробности вкл. две в София. Друга не съм пробвал.
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
dewadwda написа:Колеги,някой,ако има време и желание,може ли да ми каже какво мисли за този автомобил
като добавим факта,че не е каран 2 години и няма гражданска/преглед.Иначе го огледах и няма видими забележки,запали от раз,климатроникът работи,компютърът не ми показа грешки,само дето като го запалихме леееко прескачаха оборотите,но пък не беше загрял.Не знам.
Благодаря предварително!
Виж по-назад в темата аз бях питал за тая кола. Качвах и файл с посещенията и в сервиз.
Колеги, някой гледал ли го е този екземпляр http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11490441807998449#_=_
Ако нямате наблюдения и не ме разубедите, мисля да го видя на живо. На снимки забелязвам, че няма М-пак, но има черен таван
Вероятно е със Спортен пакет и афтермаркет таван. Също имам една неяснота, ако интериорните лайсни са в цвят черен пиано лак, то и топката на автомата ли трябва да е в същия цвят?

Ако нямате наблюдения и не ме разубедите, мисля да го видя на живо. На снимки забелязвам, че няма М-пак, но има черен таван

много съм раздвоен ... имам Е92 и не е моята кола карам САМО градско голяма ми е а и за маневриране в гаража не е като кибритените кутийки та евентуално мога да е продам ...някой ако има интерес от 3 те ключа до платеното каско с цяла вноска до 2018 та до пълното обслужване което може да се докаже в сервиза който го е извърщил : ако някой има интерес просто да пише колата няма обява и едва ли ще има до септември октомври ... поне малко да и се накефя на една "извън градска " почивка )
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
misho968 написа:Колеги, някой гледал ли го е този екземпляр http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11490441807998449#_=_
Ако нямате наблюдения и не ме разубедите, мисля да го видя на живо. На снимки забелязвам, че няма М-пак, но има черен таванВероятно е със Спортен пакет и афтермаркет таван. Също имам една неяснота, ако интериорните лайсни са в цвят черен пиано лак, то и топката на автомата ли трябва да е в същия цвят?
![]()
Колега, тавана може да се поръча като екстра, но е част от М пакета. Тоест имаш М Пакет и тавана заедно винаги, но може и само тавана без М Пакет...
"Чемодан, вокзал, Москва"