.
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Да отслабнеш 40кг за 7 месеца.
Преди 5-6 години се бях надъхал да ставам полицай(катаджия
)и въпреки, че имаше кой да ме вкара, все пак исках на физическия да съм тип топ. 180см. съм и бях 99кг.
За 40 дена свалих точно 17 кг. с ядене на почти само варени белтъци в НЕОГРАНИЧЕНИ количества. Жълтък хапвах по 1-2 на ден. Спрях всичките глупости, които колегата каза в началото на темата, а към края на този цикъл си ядях и месо доволно, но почти само печено.
Тичах по около 30 минути на ден и правех лицеви опори и набирания. Толкова. Запазих теглото доста дълго време, но после пак почнах да ям глупости(след година може би)и пак качих тези килограми. После пак си ги свалих като си бях решил и пак ги качих. Бях станал 102кг преди половин година, но реално поддържах някакво тегло от 99.
Сега много малко намалих яденето, но пък разкарах боклуците от храната и за около 3 седмици паднах до 95. Това без никакъв спорт, мисля да почвам обаче защото едно време спорта ми беше нещо без което не лягах и ставах, но работата в ежедневието ми отне доста в тази посока. Нямам въобще амбиции реално да свалям килограми, понеже се чувствам добре, а и не изглеждам зле, просто махам боклуците от храната защото те вътрешно създават доста проблеми и дори външно да изглеждаш добре, вътрешно може да имаш доста мазнини на крайно нежелани места, които със спорт трудно се махат, а точно с правилно хранене се отстраняват.
Та колегата е прав, най-важно е колко и какво ядеш. Съответно и пиеш.

За 40 дена свалих точно 17 кг. с ядене на почти само варени белтъци в НЕОГРАНИЧЕНИ количества. Жълтък хапвах по 1-2 на ден. Спрях всичките глупости, които колегата каза в началото на темата, а към края на този цикъл си ядях и месо доволно, но почти само печено.
Тичах по около 30 минути на ден и правех лицеви опори и набирания. Толкова. Запазих теглото доста дълго време, но после пак почнах да ям глупости(след година може би)и пак качих тези килограми. После пак си ги свалих като си бях решил и пак ги качих. Бях станал 102кг преди половин година, но реално поддържах някакво тегло от 99.
Сега много малко намалих яденето, но пък разкарах боклуците от храната и за около 3 седмици паднах до 95. Това без никакъв спорт, мисля да почвам обаче защото едно време спорта ми беше нещо без което не лягах и ставах, но работата в ежедневието ми отне доста в тази посока. Нямам въобще амбиции реално да свалям килограми, понеже се чувствам добре, а и не изглеждам зле, просто махам боклуците от храната защото те вътрешно създават доста проблеми и дори външно да изглеждаш добре, вътрешно може да имаш доста мазнини на крайно нежелани места, които със спорт трудно се махат, а точно с правилно хранене се отстраняват.
Та колегата е прав, най-важно е колко и какво ядеш. Съответно и пиеш.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Има профисионалисти който ще ти направят хранителен режим,Картофи варени и ориза варен така може да го ядеш
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
acer написа:Мойта формула е доста проста, до 100 въгл дневно + 14-16ч фастинг + 3 тренировки седмично по 2.5ч
:
Това с тренировки от по 2ч30мин не го препоръчвай на никой моля те , защото е пълна глупост
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Само вечер, непосредствено преди лягане , само и единствено.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Супер тема, чета я с интерес. Искам и аз да отслабна, защото не се чувствам добре от излишните килограми (184см. съм висок и тежа 126кг. години над 30). Проблема ми е от първите няколко дена до втората седмица, изпитвам супер глад и това най често ми проваля диетите, как се справяте с това?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Привет братя-прасенца!
И аз откакто се помня съм доволно над нормата и съм с отвратителен метаболизъм и никакъв режим на хранене. Любовта към сладкото е бонус, както и угаждането.
Ям много нередовно: закусвам по хотелите, вкъщи почти никога. Обяд - ако се сетя и има възможност. Вечеря - всеки ден в различно късен час и тогава осъзнавам, че съм умрял от глад и обявявам джихад на хладилника
. Изяждам каквото видя и затапвам с нещо сладичко, после пуфтя в кревата. Миналото лято захванах някаква 90 дневна (колега я изкара и свали 22кила, като продължи още да сваля като я приключи), но заради работата отиде по дяволите, че се изискваше някакъв режим на часовете за хранене (но имаше ефект се, 8-9кг свалих). Сега пак съм решил да сваля (в момента съм около 110 при 1.75височина), че май кръвно държа над средното и съветите в темата изглеждат доста лесно приложими.
Евала за постижението, Врачанин!!!
Някой има ли идея дали има файда от тестовете за какви храни усвояваш и какви не? В смисъл нещо реално ли ти казват или като врачките по фен ТВ мятат на боб
И аз откакто се помня съм доволно над нормата и съм с отвратителен метаболизъм и никакъв режим на хранене. Любовта към сладкото е бонус, както и угаждането.
Ям много нередовно: закусвам по хотелите, вкъщи почти никога. Обяд - ако се сетя и има възможност. Вечеря - всеки ден в различно късен час и тогава осъзнавам, че съм умрял от глад и обявявам джихад на хладилника

Евала за постижението, Врачанин!!!
Някой има ли идея дали има файда от тестовете за какви храни усвояваш и какви не? В смисъл нещо реално ли ти казват или като врачките по фен ТВ мятат на боб

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Готина тема, евала за ентусиазма. Между другото ме нави, та от утре почвам на твоя режим.
Преди няколко месеца се заговорих с един колега, спортистче, постоянно няк'ви здравословни неща яде.. а бе общо взето го гледах като откачен
Как и да е, заговорихме се, и той ми каза "Спри хляба, газираното и сладкото и ще видиш чудеса". Реших, че ще пробвам.. е мамка му и клиенти, първия ден от "диетата" клиент донесе няк'ви пасти и т.н. Всички колеги ядат, аз само преглъщам отстрани. Втори ден, втори клиент донесе цяла тава с над 100 тулумбички (аз умирам за подобно нещо).. пак, всички ядат, аз гледам отстрани и преглъщам.. Е на третия ден, като един донесе еклери не се сдържах и ебах мамито и на диети и на режими и све...
Но, сега ти ме ентусиезира, та драсни ако искаш на ЛС какво по-точно ядеш в деня, горе-долу да вървя по твоята схема

Преди няколко месеца се заговорих с един колега, спортистче, постоянно няк'ви здравословни неща яде.. а бе общо взето го гледах като откачен

Но, сега ти ме ентусиезира, та драсни ако искаш на ЛС какво по-точно ядеш в деня, горе-долу да вървя по твоята схема

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Поздравления, колега!
Аз също съм на хранителен режим от доста време. Започнах в началото на 2011 с 90 дневната диета само дето съм си на разделно хранене и до ден днешен! Тайната на успеха е да съчетаеш правилно хранене и спорт - тогава резултатът е оптимален!
Преди бях 106 кила, а сега съм 80 при ръст 182 см.
Аз също съм на хранителен режим от доста време. Започнах в началото на 2011 с 90 дневната диета само дето съм си на разделно хранене и до ден днешен! Тайната на успеха е да съчетаеш правилно хранене и спорт - тогава резултатът е оптимален!
Преди бях 106 кила, а сега съм 80 при ръст 182 см.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
От незнам кога съм си 1,80м...99та културизъм и т.н. 95кг, ама с "добавки"..казрама и т.н си останах 75 кила, ся съм 39г и съм 80кг...най-обичам пържени картофи с майонеза...хляб ям само като има люто или бекон с майонеза
...английска закуска умирам
, но по принцип не закусвам...От 2000 до сега кат се гледам не съм мръднал, ма не ям нищо...пуша много, пия и гледам да не умра от глад, по-скоро вечерям с ракията, меза един вид(тая вечер мезих с боб, сланина и пресен чесън,цял ден не бях ял нищо)
п.п. надали ше видя 60г...да сме живи и задрави

п.п. надали ше видя 60г...да сме живи и задрави

Хайде и аз да се похваля.
2013г пролетта се оперирах от херния и се залежах пред компютъра в къщи. Оттам влезнах в една спирала и намятках 20-22кг отгоре. При ръст 187 бях се докарал до 106-107кг. Беше ми трудно да влизам и да излизам от басейна. Никога не съм бил толкова. Работата ми не беше свързана с движение и стана тя каквато стана. 2015 есента се преместихме от Монреал в Отава. Сегашната бачкането ми беше всързана с много тичане и шест месеца не съм се спрял. Отделно махнах колата и се качих на колело. Всеки ден карам по 22-23км общо до бачкане и обратно. Събота и неделя (единия ден почти задължително) лятно време карам каяк. Хлапето кара с мене (на 7г е) и след един час във водата заспива като заклан. Резултатът от движението е, че паднах на 85к-86кг и се държа на тях. Някак някаква специална диета. През седмицата на обяд задължително ям риба с нещо за гарнитура. Хляб хапвам много рядко. Газирани напитки, хм, от Нова година насам съм изпил две кенчета Пепси, като бяхме на гости. Хлапето е родено тук и НИКОГА НЕ Е ПИЛО НИЩО ГАЗИРАНО. През 2015г в бг му дадох да опита сода (газирана вода). Скъса се да плюе и сега ако види мехурета в чашата, нищо не е в състояние да го накара да вкуси. Ям всичко колкото ми е вкусно. Може би не набляхаме на хляб. Сладко, шоколад, не се отказвам, но не ми е и фикс идея. От септември насам съм по цял ден в колата и доста съм се обездвижил през работно време. Но не съм се мръднал в килограмите. Явно при мен всичко си опира до движение и изразходване на енергия.
2013г пролетта се оперирах от херния и се залежах пред компютъра в къщи. Оттам влезнах в една спирала и намятках 20-22кг отгоре. При ръст 187 бях се докарал до 106-107кг. Беше ми трудно да влизам и да излизам от басейна. Никога не съм бил толкова. Работата ми не беше свързана с движение и стана тя каквато стана. 2015 есента се преместихме от Монреал в Отава. Сегашната бачкането ми беше всързана с много тичане и шест месеца не съм се спрял. Отделно махнах колата и се качих на колело. Всеки ден карам по 22-23км общо до бачкане и обратно. Събота и неделя (единия ден почти задължително) лятно време карам каяк. Хлапето кара с мене (на 7г е) и след един час във водата заспива като заклан. Резултатът от движението е, че паднах на 85к-86кг и се държа на тях. Някак някаква специална диета. През седмицата на обяд задължително ям риба с нещо за гарнитура. Хляб хапвам много рядко. Газирани напитки, хм, от Нова година насам съм изпил две кенчета Пепси, като бяхме на гости. Хлапето е родено тук и НИКОГА НЕ Е ПИЛО НИЩО ГАЗИРАНО. През 2015г в бг му дадох да опита сода (газирана вода). Скъса се да плюе и сега ако види мехурета в чашата, нищо не е в състояние да го накара да вкуси. Ям всичко колкото ми е вкусно. Може би не набляхаме на хляб. Сладко, шоколад, не се отказвам, но не ми е и фикс идея. От септември насам съм по цял ден в колата и доста съм се обездвижил през работно време. Но не съм се мръднал в килограмите. Явно при мен всичко си опира до движение и изразходване на енергия.
Последна промяна BMW_POWER на 28 Мар 2017, 4:44, променена общо 1 път
AngelG написа:
Това с тренировки от по 2ч30мин не го препоръчвай на никой моля те , защото е пълна глупост
Дали ще тренираш 6 дни по 1.20мин леки тренировки или 3 дни по 2ч.30 зверски тренировки няма никакво значение освен че в пъривят вариант се губи много излишно време в логистика и е по-трудно да си постоянен.Само културистите тренират по 5-6 дни, а не малко про атлети са с 4 дневни тренировки. Та, не виждам много логика от 4-5-6 по-кратки тренировки, които ще дадат същите резултати като 3 интензивни

Мед-а е храната, която почти мигновенно навлизна в кръвният поток и от там към мазнина, та за отслабване не е особено подходящ

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
По-добре дебел и наяден, от колкото дебел и гладен.
Едва оставих цигарите сега ако трябва да оставя пържолите, пържените картофи, бирата, колата и еклерите ... иб@ го живота, той мина в борба да оставиш нещо.
Тва да седнеш на маса и да си броиш калориите или да си броиш лицевите опори по цял ден ... евала на тези, които успяват.
Аз ще разчитам на шефа-горе да ме пази още 46 години, като баба, тя кара 94-5 (бъркам ги) и ръга от всичко.
Едва оставих цигарите сега ако трябва да оставя пържолите, пържените картофи, бирата, колата и еклерите ... иб@ го живота, той мина в борба да оставиш нещо.
Тва да седнеш на маса и да си броиш калориите или да си броиш лицевите опори по цял ден ... евала на тези, които успяват.
Аз ще разчитам на шефа-горе да ме пази още 46 години, като баба, тя кара 94-5 (бъркам ги) и ръга от всичко.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Браво, Врачанин! Евала за постоянството... Аз също имам 20-тина килограма излишно тегло и твоят успех ме амбицира... Всичко е въпрос на мотивация, щом човек е мотивиран - ще постигне и изтърпи всичко. Още веднъж - браво, сега само поддържай постигнатото и ще бъдеш здрав много години напред...
Ти казваш, че такова отслабване не е шок за организма, но все пак 40 килограма за 7 месеца е доста интензивно. Препоръчвам ти едно изследване за камъни в жлъчката - често се получават при бързо отслабване. Успех ти желая!
Ти казваш, че такова отслабване не е шок за организма, но все пак 40 килограма за 7 месеца е доста интензивно. Препоръчвам ти едно изследване за камъни в жлъчката - често се получават при бързо отслабване. Успех ти желая!
Excellent! Steven is my name!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Браво на Vra4anin ,аз имам подобна трансформация от преди 12 години.На кратко килата се натрупаха в късния пубертет,когато спрях почти тренировките,като допреди това бяха 2разови (водна топка) от 8 до 15 годишен(продължих да се съзтезавам до 19) и от 60те кила при 1.70 стигнах 92 ...на бала ми на 22 Май бях точно 91кг...септември същата година бях 61кг,като задържах 5кг отгоре максимум до 24 и заживях с жена ми и като почне да готви и айдее 
На кратко всичко което описа Врачанин го приложих и аз,изключително разделно хранене с таблици по хладилника никакви захари подправки,тестени ,газирани и т.н НО по въпроса с увисване на кожата и да постигна максимален резултат се строших от тренировки,тъй като още се съзтезавах тогава добавих още една тренировка плуване сутрин към 7 + тичане всеки ден както и плуването ,нямам 1 пропуснат ден + тренировки вкъщи - клякания,коремни преси,лицеви опори и каквото ми хрумне,почнах от 5 серии по 20 накрая правих 5 серии по 60 и лицеви и коремни сутрин и вечер..плуването никога не беше поблем - не пушех не пиех,та почнах то нормалните 2-3км и накрая 6+...тичането от 1км до 12 преди да спра (с леки почивки ходейки)...при такова натоварване няма как да увисне каквото и да е,напротив оформих страшно много ,но основто е воля - та нехраненето сваля кг до един момент - няма ли натоварване (не е нужно фитнес зала) резултатите са малко по-различни.

На кратко всичко което описа Врачанин го приложих и аз,изключително разделно хранене с таблици по хладилника никакви захари подправки,тестени ,газирани и т.н НО по въпроса с увисване на кожата и да постигна максимален резултат се строших от тренировки,тъй като още се съзтезавах тогава добавих още една тренировка плуване сутрин към 7 + тичане всеки ден както и плуването ,нямам 1 пропуснат ден + тренировки вкъщи - клякания,коремни преси,лицеви опори и каквото ми хрумне,почнах от 5 серии по 20 накрая правих 5 серии по 60 и лицеви и коремни сутрин и вечер..плуването никога не беше поблем - не пушех не пиех,та почнах то нормалните 2-3км и накрая 6+...тичането от 1км до 12 преди да спра (с леки почивки ходейки)...при такова натоварване няма как да увисне каквото и да е,напротив оформих страшно много ,но основто е воля - та нехраненето сваля кг до един момент - няма ли натоварване (не е нужно фитнес зала) резултатите са малко по-различни.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acer написа:Дали ще тренираш 6 дни по 1.20мин леки тренировки или 3 дни по 2ч.30 зверски тренировки няма никакво значение
Аз мисля,че има голяма разлика честно казано.Ако не се лъжа,рязко спада тестостеронът след 45 мин. и скача кортизолът,което е крайно нежелателно.Аз съм го усещал на практика как почвам да се влача след 1 час ,както и стави и стари травми почват да се обаждат..

Извинявам се за

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"