Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Dextuar » 07 Апр 2017, 14:05

maikooo написа:Дай да се върнем там от където тръгна всичко. Отговори ми моля те, за този кола-> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 7392841533 по какво разбра, че е боклук и не става за нищо. Гледал ли си я? Знаеш ли нещо и за нея? Или само по цената я заклейми?
Колега, тая кола да не е твоя или на твой познат, just asking...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 07 Апр 2017, 14:12

dextuar написа:
maikooo написа:Дай да се върнем там от където тръгна всичко. Отговори ми моля те, за този кола-> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 7392841533 по какво разбра, че е боклук и не става за нищо. Гледал ли си я? Знаеш ли нещо и за нея? Или само по цената я заклейми?
Колега, тая кола да не е твоя или на твой познат, just asking...

Нямам нищо общо с колата, със собственика или каквото и да било. :yes: Видях, че таруно я отписа с половин изречение и от чисто любопитство я разгледах.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 07 Апр 2017, 15:32

Taruno написа:
maikooo написа:
Taruno написа:бмв с малък мотор се продава много трудно :lol: :lol: :lol: :lol:

Тъй като съм в досег с бизнеса БМВ с малък мотор е най-продаваното БМВ

Много заблудени са ти мненията човек - тази ако не е изпърдяла веригата и да е събирана или километрите да са по 2 или по 3 те пък на.

Много си ми забавен за колко компетентен се имаш, човек :mhihi: Рядко срещано явление си, за мен е чест да сме в един форум :mhihi:
DigitalExile написа:По скоро BMW без екстри се продава трудно, никой не ги иска, нормално е.

Ако е с малък мотор няма проблем, веднага изчезва, все пак са най-продаваните бмв-та :mhihi:

На 30 коли продадени с марката - само 4-5 са големи двигатели пък нека не се продават. А ако видиш списъците с продажбите на нови коли е още по-малък процент.

Просто като не разбираш от дадено нещо няма нужда от коментари, защото няой ще ти повярва ще се метне на някоя барака и ще яде дърво, а на теб няма да ти дреме, че някой се е наиграл с няколко хил. лв.

Вкарваме коли често пълнят покрай основния ми бизнес съм завързал контакти и съм видял достатъчно, доста хора ми мръщят за това ,че въобще пиша за тези неща по форумите.

Ако не ви се слуша прав ви път .... егати и хора, егати и нещото. Купувайте си таралясниците на по 13к фейсове и после пълнете форума с теми за проблеми и как сте ги побългарили. Ей колко повече напредват годините за даден модел толкова по-коварен става форума.

В момента се продава една фейсова на 15000 - ако я видиш перфектна, ама реалността е далече от това - всичко е замаскирано и дори и в много опитните сервизи няма да се разбере ,че двигателя е събран от 20 коли. Нито пък едно 320 фейс м първорманс (дето като я видиш ще ти падне ченето) дето ще излезе на пазара скоро, а е слогбка от ТРИ коли и освен ако не свалиш всички кори отдолу няма и да разбереш - фуги всичко е поставено перфектно, а отдолу шасито е заварено на 50 места!

Таа,къде каза че ще се продават тези кошници поне да не ходим там ? :mhihi: :mhihi: Враца ли ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 07 Апр 2017, 15:52

Таруно, къде работиш ти, колега?.. :D Има ли изобщо смисъл от месечно преобразяване на кола, за да я пуснеш на цена, на която може да си намериш внос с лек удар? В смисъл не да е правена от 3, както казваш..
Всички майстори, търговци на коли и на авто-части, абе всички са казали - който си купува БМВ - няма пари и всички търсят евтино, ама ново.. Е, НЯМА бе, НЯМА такъв филм...
Това, разбира се е масовото явление, без да се обиждаме тук..
Тъпото е, че покрай тази смрад се натискат и цените на читавите коли надолу, защото разбираш ли има `същата` на 60% от цената..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 07 Апр 2017, 16:43

Bexim написа:Тъпото е, че покрай тази смрад се натискат и цените на читавите коли надолу, защото разбираш ли има `същата` на 60% от цената..

Като продаваш може и да е тъпо, иначе не виждам нищо тъпо в това. :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Апр 2017, 18:22

(h)aman написа:
Bexim написа:Тъпото е, че покрай тази смрад се натискат и цените на читавите коли надолу, защото разбираш ли има `същата` на 60% от цената..

Като продаваш може и да е тъпо, иначе не виждам нищо тъпо в това. :lol:
Ти вечно ли смяташ да е твоя тая кола, че не разбираш къде е проблема? От тая цялата работа печелят само сервизите...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар

Мнение от (h)aman » 07 Апр 2017, 18:32

Аз не си купувам кола с идеята да съм на печалба от нея след 2 години или да я продам за колкото съм я купил, затова и не намирам проблем явно. Иначе какво лошо има да печелят сервизите, те не хранят ли семейства? Казваш го, все едно е нещо лошо. По тази логика - не яжте хляб, от цялата работа печелят хлебозаводите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Апр 2017, 18:47

(h)aman написа:Аз не си купувам кола с идеята да съм на печалба от нея след 2 години или да я продам за колкото съм я купил, затова и не намирам проблем явно. Иначе какво лошо има да печелят сервизите, те не хранят ли семейства? Казваш го, все едно е нещо лошо. По тази логика - не яжте хляб, от цялата работа печелят хлебозаводите.
Чааааакай малко, никой тук не говори да печелиш пари, но едно е например ти да си купиш Е90 320д на реални 160к от Германия пак примерно за 17к, да го докараш, регистрираш, обслужиш, да го караш 2 години(30-40к), като най-вероятно през това време смениш и някои по-така неща и да дойде някой дришлъо и да ти каже - ем същата я има за 10к (нерегистриран италиански кенеф на 600к) , ти що и искаш 13? И то не да е един такъв индивид, а 90% да са такива. Явно не си продавал малкооо по-скъпа кола да видиш какви селски пазарлъци са...

Числата се примерни!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 07 Апр 2017, 18:51

Проблемът е че това масово скапва пазара и в резултат , на което свястни коли се продават на парите на скапани коли и в резултат на което голям процент от хората карат скапани коли .

ентусиаст
Аватар

Мнение от (h)aman » 07 Апр 2017, 19:06

dextuar написа:
(h)aman написа:Аз не си купувам кола с идеята да съм на печалба от нея след 2 години или да я продам за колкото съм я купил, затова и не намирам проблем явно. Иначе какво лошо има да печелят сервизите, те не хранят ли семейства? Казваш го, все едно е нещо лошо. По тази логика - не яжте хляб, от цялата работа печелят хлебозаводите.
Чааааакай малко, никой тук не говори да печелиш пари, но едно е например ти да си купиш Е90 320д на реални 160к от Германия пак примерно за 17к, да го докараш, регистрираш, обслужиш, да го караш 2 години(30-40к), като най-вероятно през това време смениш и някои по-така неща и да дойде някой дришлъо и да ти каже - ем същата я има за 10к (нерегистриран италиански кенеф на 600к) , ти що и искаш 13? И то не да е един такъв индивид, а 90% да са такива. Явно не си продавал малкооо по-скъпа кола да видиш какви селски пазарлъци са...

Числата се примерни!

Аз кола за над 20к не съм карал, съответно продавал, та не знам какво дефинираш под "малко по-скъпа кола". Предното Е90 го взех сравнително скъпо и го продадох след почти година за малко повече пари и бях на 0-та. За всеки влак си има пътници, както за кенефите, така и за хубавите коли.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 07 Апр 2017, 19:30

(h)aman написа:За всеки влак си има пътници, както за кенефите, така и за хубавите коли.

Тъжно, но факт

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 07 Апр 2017, 20:19

Виж Декстърче как стигна до извода.. При мен проблемът е, че наливам пари с лопатата, а карам сравнително малко. Не се оплаквам, тази си ми харесва и ако не ме изнерви много имам желания да си я карам много, пък какво ще стане, само времето ще покаже.. ;-)

Sent from КОСМОСА using Tapatalk
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Апр 2017, 20:49

Дам, на мен пък това ми е първата кола, но вече над 2 години я търкалям и вече искам Ф-ка, но пък хич не искам да продавам 90-ката, първо, защото не вярвам някой да оцени вложеното, 2-ро, защото Ф30-ките държат още твърде високи цени, а БМВ над 20к да караш в София за мен си е психическо самоубийство - не знаеш дали някой нещо няма да ти гепи, пък може и цялото да го гепят. Все трябва да го мислиш, освен ако не си знаеш парите, абе тъпа работа...

Потребител
Аватар

Мнение от poznatatrupka » 09 Апр 2017, 21:03

Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 10 Апр 2017, 9:02

poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .

Оправи линка

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93