Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
vvasilev1 написа:poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .
Оправи линка
Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk
318 - ка за 13500? Според мен по-добре 6-так...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .
На 84к ама ДПФ-а е излетял

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .
На 84к ама ДПФ-а е излетял, иначе състоянието изглежда прилично
Бензинка е колега, къф ДПФ те гони

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:vvasilev1 написа:poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .
Оправи линка
Абе тоя шестак ,не се поддържка като 4цил - колата изглежда много добре,не всички искат големи мотори...само един данък ,каско и гуми са ти доста отгоре като разход,да не говорим за колко харчи 6ак - ако го кара в малък град или тежки задръствания отиваш на 40лв на 100км - не е много приятно..тва не е дизел

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dextuar написа:Колеги, каква е тая капачка на бронята? Метан?![]()
http://www.mobile.bg/11474272746496403
Това е резервоар за DEF или както е по-известно AdBlue

Ползват го при дизеляците да се намалят емисиите.
Последна промяна b00st на 10 Апр 2017, 10:43, променена общо 1 път
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
b00st написа:dextuar написа:Колеги, каква е тая капачка на бронята? Метан?![]()
AdBlue не идва чак в Ф-серията с Евро 6?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dextuar написа:b00st написа:dextuar написа:Колеги, каква е тая капачка на бронята? Метан?![]()
AdBlue не идва чак в Ф-серията с Евро 6?
Идва в Европа с Ф-сериите, ама в щатско откъдето е тая, явно още от Е90 lci го имат. Зависи за кой щат е продавана колата.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
b00st написа:Идва в Европа с Ф-сериите, ама в щатско откъдето е тая, явно още от Е90 lci го имат. Зависи за кой щат е продавана колата.
Именно, обикновено го махат софтуерно и си става като другите..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Gqbriel написа:dextuar написа:vvasilev1 написа:poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .
Оправи линка
Абе тоя шестак ,не се поддържка като 4цил - колата изглежда много добре,не всички искат големи мотори...само един данък ,каско и гуми са ти доста отгоре като разход,да не говорим за колко харчи 6ак - ако го кара в малък град или тежки задръствания отиваш на 40лв на 100км - не е много приятно..тва не е дизел
за разхода е така в по големите градове ама за подръжката минимално повече е въпроса е този 6 так и конете му да ги използваш а не само да плащаш имидж... колата е необходимост одавна беше ЛУКС
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
x7z написа:Gqbriel написа:dextuar написа:vvasilev1 написа:poznatatrupka написа:Дайте мнение за тази http://panushev.cars.bg/c2058735 .
Оправи линка
за разхода е така в по големите градове ама за подръжката минимално повече е въпроса е този 6 так и конете му да ги използваш а не само да плащаш имидж... колата е необходимост одавна беше ЛУКС
Нищо не разбрах,какво точно искаш да кажеш?
Поддръжката е минимално повече - ако това искаш да кажеш,грешиш!
Да плащам имидж - защо да плащам имидж,викаш е по-добре умрял кон с лъскаво седло(разбирай джанти 18ки с гуми широки за драгстер,ама сила никаква -за смях) ,аз имидж не плащам,нямам мунинг,тунинг,м табелки мабелки и всякакви простотии..нито карам като идиот,за момента имам нужда обаче ,като искам няма значение 1 на месец,да се порадвам на тези 6цил - не ми е нужна писта,нито да се гоня с хората ,ама как да обясниш нешо на някого,който явно не го разбира..
Мнението ти не е никак на място,спестете си определенията ,ако нямате конкретни мнения от ОПИТ..
Хубаво си ме цитирал - но не си вникнал в това,което съм написал въобще...
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
оле греша значи незнам какви коли имам ЖВ като искаш колата да изглежда по даден начин задалжително трябва да има СИЛА ? ем силата еи там на пистата мой .. едните КАРАТ другите се Возят
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ами силата не е само за писта - едно е да изпреварваш с 318и, друго е с 335д, нали? Цялото поведение на пътя и в различни ситуации се базира на това каква сила можеш да ползваш в даден момент. Особено ако си познаваш колата. Силата има много предимства в ежедневната употреба на автомобила. Въпросът е колко сила има смисъл да плащаш според нуждите си. Аз например в момента надплащам, но кеф цена няма. Ако се променят нещата, ще го мисля.
И да, определено има разлика в поддръжката на 4 и 6-цил.кола, защото при БМВ тази разлика върви с други извън мотора - накладки, окачване, изпускателна система, гуми, някои пластмаси, на практика всичко извън ламарината е по-скъпо...

Never mistake motion for action...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
x7z написа:оле греша значи незнам какви коли имам ЖВ като искаш колата да изглежда по даден начин задалжително трябва да има СИЛА ? ем силата еи там на пистата мой .. едните КАРАТ другите се Возят
Незнам какви коли имаш,слабо ме интересува,но граматика определено нямаш...опитай се да си структурираш идеята и тогава я напиши,че в момента е някаква шльокавица....
- ти определено ,не можеш и да четеш или да разбереш,какво се опитват да ти кажат хората.Отговарям ето на този тъпизъм -"като искаш колата да изглежда по даден начин задалжително трябва да има СИЛА ?" -
- с кое плащам имидж,за кола,която не можеш да разбереш каква е и АЗ НЕ искам да се знае каква е,не защото се гоня с някого или съм джигит на 19години,а защото си е за мое удоволствие...Сега разбра ли го по-ясно?а не само да плащаш имидж
ем мой по-добре не пиши повече коментари,защото само небивалици пишеш,нищо конкректно - ако искаш да се заяждаш - давай,през кОрея,че в китай ми е ...ем силата еи там на пистата мой ..
А ти явно си КАРАЧ - е аз се возя - и ме боли за КАРАЧИ...аз уважавам хора,които са доказали себе си,а не такива ,които обясняват у форумите ,кви карачи са..
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Аз мисля, че цената е висока за 318-ка, макар и с някои екстри, освен ако не е наистина на 85к (което сииилно ме съмнява).
А пък вече относно силата каквото и да си говорим по-добре да ти е в излишък отколкото в недостик (мнението ми беше различно, но с времето се промени). За купето на е90 смятам, че минимумът е ~150 коня дори за кротки хора, за да може човек да си кара спокойно, това го споделям чисто като опит - със стоковите 122 коня си динамичен като шкода октавия 105 коня (за 136 бензин не мисля, че ще е много по-различно).
А пък вече относно силата каквото и да си говорим по-добре да ти е в излишък отколкото в недостик (мнението ми беше различно, но с времето се промени). За купето на е90 смятам, че минимумът е ~150 коня дори за кротки хора, за да може човек да си кара спокойно, това го споделям чисто като опит - със стоковите 122 коня си динамичен като шкода октавия 105 коня (за 136 бензин не мисля, че ще е много по-различно).