Кола до 2к?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Re: Кола до 2к?

Мнение от Tenata » 12 Апр 2017, 9:50

Рено Меган 1 фаза 1 - 2.0 8 клапана.
Рено Меган 1 фаза 2 - 1,6 16V.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 12 Апр 2017, 10:39

Колега сменяй квартала или концепцията за придвижване, не се занимавай с "химически тоалетни" за по 2000 лв.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Апр 2017, 10:51

^ по твоята логика трябва да смениме държавата :angel:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 12 Апр 2017, 10:55

b.bonev написа:Колега сменяй квартала или концепцията за придвижване, не се занимавай с "химически тоалетни" за по 2000 лв.

Дам, и това го правя, ама има още 1,5г, докато се осъществи :yes: Но това генерално не решава проблема, в Люлин като цъкаме карти ми писна да търся я паркинг, я такси да взимам, то поне да пиех и да си заслужава, ама аз пък не пия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 12 Апр 2017, 11:28

Mи то остава само метрото. По 1.60 в посока и не го мислиш повече.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Апр 2017, 11:29

Ще имаш повече негативи да вземеш 2-ра кола, казвам ти го от опит. До миналата година държах и Е36цата, а Е92-то го карах по-скоро извънградско и зимата не го карах. Беше в гараж, после го преместих на паркинг, дето ми е на 5 минути от нас. Файда няма, плащаш граждански, прегледи и данъци, за 2 коли, гуми, паркинги, каско-та, а реално караш по-старата и по-скапаната? Като пък оставех Е36цата да не я карам малко и карах другата, почваше да и пада акумулатора в студа, щото и той стар, гумите не ме кефиха и накрая ми писна, не ми се занимаваше, бях купил чисто нови за едната, викам сега и за старата да купувам нови, толкова разходи, само за да съм роб на някакви ламарини и да "ги пазя" е лишено от смисъл начинание и я разкарах. Ако много се притесняваш, че ще ти разбият 90ката, я сменяй за Ауди или Бенц, не е Бентли това в крайна сметка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 12 Апр 2017, 11:39

b00st написа:Ще имаш повече негативи да вземеш 2-ра кола, казвам ти го от опит. До миналата година държах и Е36цата, а Е92-то го карах по-скоро извънградско и зимата не го карах. Беше в гараж, после го преместих на паркинг, дето ми е на 5 минути от нас. Файда няма, плащаш граждански, прегледи и данъци, за 2 коли, гуми, паркинги, каско-та, а реално караш по-старата и по-скапаната? Като пък оставех Е36цата да не я карам малко и карах другата, почваше да и пада акумулатора в студа, щото и той стар, гумите не ме кефиха и накрая ми писна, не ми се занимаваше, бях купил чисто нови за едната, викам сега и за старата да купувам нови, толкова разходи, само за да съм роб на някакви ламарини и да "ги пазя" е лишено от смисъл начинание и я разкарах. Ако много се притесняваш, че ще ти разбият 90ката, я сменяй за Ауди или Бенц, не е Бентли това в крайна сметка.

Хах, аУди нееееее, а Бенц не е по-добре от при нас, особено ако е преди 2009-та там огледала, парктроници и лайсни за нищо ги нямат апашите. Не ми се занимава пак да се разправям с глупости, но това го разбираш чак когато ти се случи. Все пак 1 година я държах пред нас и нямаше грижи с изключение на крадене на винтили и капачки. Не е като да ти я откраднат и после да си вземеш каското, другото е по-гадно и остава едно неприятно чувство като се сетиш. Пък за бракмата, както казах, 80% ще се кара до паркинга, за да взема БМВ и то когато наистина ме мързи или метеорологичните условия са кофти или когато ходя по тъмно в по-'gangsta' квартал :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Апр 2017, 11:56

И накрая всичко се свежда до това,че държавата и хората те карат да караш боклуци щото всеки гледа как да те излъже, да ти открадне нещо, да ти разбие колата или просто да ти я надере е така за спорта :dunno: :clap:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Апр 2017, 12:10

DigitalExile написа:И накрая всичко се свежда до това,че държавата и хората те карат да караш боклуци щото всеки гледа как да те излъже, да ти открадне нещо, да ти разбие колата или просто да ти я надере е така за спорта :dunno: :clap:

:yes:
Като живееш в свинска кочина, да ходиш спретат с чисти дрехи неизбежно ще се ос*реш по някакъв начин. Ония ден гледам на паркинга дошъл един чичка с бургаска регистрация и си разтоварва нещо от колата, отворил на Фокуса от 98а, всичките врати в един джип отстрани и му дреме на швепса, че ще му бе мамата на боята.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 15 Апр 2017, 21:24

вземи си ето такъв пасат http://www.cars.bg/c2028475 ,един приятел има такъв, постоянно се кара на всичката газ, дупки, легнали полицаи - не се признават АБСОЛЮТНО никога, те дори не се усещат като минаваш :mrgreen: кара го вече 2-3 години на разсипия и тази кола вътре не хлопа никъде :shock: , да не говорим, че всеки път като вали дъжд ходи из нивите нарочно и си прави офроуд, скокове и всякакви такива ебавки с колата :mhihi: вътре е супер широко, евтини части, вечен мотор, който над 6 разход не съм видял да даде, но мога да дам впечатления само за този мотор, ако размислиш да вземеш дизел - това е твоята кола :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 17 Апр 2017, 0:54

mambata_943 написа:вземи си ето такъв пасат http://www.cars.bg/c2028475 ,един приятел има такъв, постоянно се кара на всичката газ, дупки, легнали полицаи - не се признават АБСОЛЮТНО никога, те дори не се усещат като минаваш :mrgreen: кара го вече 2-3 години на разсипия и тази кола вътре не хлопа никъде :shock: , да не говорим, че всеки път като вали дъжд ходи из нивите нарочно и си прави офроуд, скокове и всякакви такива ебавки с колата :mhihi: вътре е супер широко, евтини части, вечен мотор, който над 6 разход не съм видял да даде, но мога да дам впечатления само за този мотор, ако размислиш да вземеш дизел - това е твоята кола :ok:

Потвърждавам, че не хлопат. Имам същия, на около 650К км е. Продължава да харчи 6.2-.3 градско и вътре няма нищо дрънчащо. НЕ го поддържам. Масло почти не се сменя, последната смяна на антифриз не знам кога е била. Вече си е пълна барака, работи като трактор, пали с тресене, ама е ебати и безпроблемното желязо. След нормалния си живот се превърна в кола за дърва и всякви други нужди на вилата което взе всичко, което беше останало в окачването. И въпреки това колата е "палиш и караш". Не иска да се предаде, даже климатика още духа относително хладно (необслужван никога), или поне не след 2007г. Не знам от какво са направени тея коли, но истината е, че са дори относително приятни за возене (да не го наричаме "каране" без да е такова).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Апр 2017, 7:07

ka4i написа:Майка ми си взе преди 20 дена една Фиеста, 95 набор, 1.3 бензин/газ, лаченка, обслужена с хубави гуми летни и зимни, всичко платено, с винетка и тн за 1.5к - пушка си е колата :yes:

Eдин глас и от мен за такава Фиеста, 2 години и 30 хил. км карам такъв таралясник и по- колата почти няма правени ремонти, само някои консумативи, освен това моторът е с верига. Здрав мотор, здраво окачване... Ако не я търси с екстри, като климатик и ел. стъкла, може да намери такава Фиеста и за 800-1000 лв.
Само трябва да се гледат ръждите и кормилната уредба им е слабо място.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 17 Апр 2017, 9:48

Колега, нямаш ли възможност да си наемеш гараж или паркомясто в непосредствена близост. Това с двете коли е малко филм. Сам ще се убедиш. Ако ходиш на гости има камара възможности за градски транспорт.

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 17 Апр 2017, 10:10

vvasilev1 написа:Колега, нямаш ли възможност да си наемеш гараж или паркомясто в непосредствена близост. Това с двете коли е малко филм. Сам ще се убедиш. Ако ходиш на гости има камара възможности за градски транспорт.

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

Няма такава възможност, никога не бих се занимавал, ако имаше. След около година ще си имам мой гараж, но тогава ми е писнало като вали дъжд, да ставам вир вода или да гледам пубера с 36-цата как ми се усмихва под мустак и минава в локвата да ме оплиска още повече. Ебаси, излиза, без да искам да обиждам някого, че с бракма (не че Е90 е нещо, ама в сравнение с масовия автопарк за страната още не се води бракма) си живееш къде, къде по-спокойно, не мислиш къде да я спираш, не мислиш дали ще си я намериш, частите на цените като на Зрънчо...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 17 Апр 2017, 10:20

http://m.mobile.bg/details/11489327929255303
Тва също става, само трябва да се види за ръжди отдолу, много здрав автомобил.
*нямам отношение към въпросния автомобил.

Gesendet von meinem NEM-L51 mit Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата