Агенции за селскостопанска работа в UK
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Агенции за селскостопанска работа в UK
Здравейте.
Студент 3-ти курс съм и искам да отида лятото да поработя за 3 месеца в чужбина, въпреки гадната работа в Англия, за ферми става въпрос, имам желание да отида и спестя някой лев.
Миналата година ходих във ферма за ягоди, но не бях доволен от отношението на шефовете и искам да пробвам другаде, иначе работата не ме притеснява.
Пробвах с IBC и Bulmitglobal, но без успех.
Мнения за Бригадири ООД ?
Моля някой който е ходил с друга агенция, ако изобщо има такива да сподели информация.
Поздрави.
Студент 3-ти курс съм и искам да отида лятото да поработя за 3 месеца в чужбина, въпреки гадната работа в Англия, за ферми става въпрос, имам желание да отида и спестя някой лев.
Миналата година ходих във ферма за ягоди, но не бях доволен от отношението на шефовете и искам да пробвам другаде, иначе работата не ме притеснява.
Пробвах с IBC и Bulmitglobal, но без успех.
Мнения за Бригадири ООД ?
Моля някой който е ходил с друга агенция, ако изобщо има такива да сподели информация.
Поздрави.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Агенции за селскостопанска работа в UK
Моят съвет е да отидеш на бригада в щатите, ако имаш възможност. Паунда падна много и тоя гърч не си заслужава. Не знам как си с езиците, но със средно ниво говорене ще работиш къде къде по-интелигентни работи, а и парички се изкарват.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Знам, че работата е гадна, но нямам средства да отида на бригада в САЩ, а трябват доста парички.
Както и чувам там е доста рисковано, дали ще възстановя вложените близо 5000 лв. та да изкарам и още пари.
Както и чувам там е доста рисковано, дали ще възстановя вложените близо 5000 лв. та да изкарам и още пари.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Аз съм почти прясно завърнал се от Лондон.
Най-добре е да отидеш на място, да намериш квартира и да търсиш на място работа. Мога да ти препоръчам 2 агенции за келнерска/барманска работа, ако ти се занимава. В едната се плаща £8 на час, което не е много, но става и да спестяваш. При другата всяка смяна е различна като заплащане, но минималното е £8.5 на час и средно е 10, 11 на час. И двете са мобилни апликации и сам си избираш смените кога и колко да работиш. Плащат на 2 седмици.
Най-добре е да отидеш на място, да намериш квартира и да търсиш на място работа. Мога да ти препоръчам 2 агенции за келнерска/барманска работа, ако ти се занимава. В едната се плаща £8 на час, което не е много, но става и да спестяваш. При другата всяка смяна е различна като заплащане, но минималното е £8.5 на час и средно е 10, 11 на час. И двете са мобилни апликации и сам си избираш смените кога и колко да работиш. Плащат на 2 седмици.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Kurtov написа:Знам, че работата е гадна, но нямам средства да отида на бригада в САЩ, а трябват доста парички.
Първата година в сащ в един ресторант като експедитор изкарах 11, 900$ с данъците накрая! - 80+ часа работна седмица.
Втората година в сащ в същия ресторант като барбек и още една работа 3 пъти в седмицата за по 6 часа изкарах 15, 900$ с данъците накра! - 60-70 часа работна седмица.
Колегите и колежките втората година в сащ в същия ресторант като сервитьори изкараха по 17-18 000 преди да си вземат данъците.
Инвестицията си струва! Заминаването в щатите е между 4 и 5 000лв с джобните и самолетния билет.

Мога да ти препоръчам място, работодател, хаузинг, транспорт до летището и прочие и прочие... Минавал съм по тоя път 2 пъти.
----------------------------------------------
Темата е за УК и успех!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Мислих го за Work and Travel USA, но някак не се престраших първо, защото езика ми e на основно ниво.
Хубави пари си изкарал, но не всички, които ходят там работят като сервитьори, точно затова останах с впечатлението, че е рисковано. Има хора, които правят много пари, а други едвам си покриват разходите, то има значение и от това колко харчи човек там, но все пак.
Хубави пари си изкарал, но не всички, които ходят там работят като сервитьори, точно затова останах с впечатлението, че е рисковано. Има хора, които правят много пари, а други едвам си покриват разходите, то има значение и от това колко харчи човек там, но все пак.

- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 535d
За 80 часова работна седмица не мисля ,че е добре.В Германия за двойно по малко часове се печелят двойно повече пари.Казвам го от опит,не се разкази на приятели.Ако са 1000 долара спестени на месец,вече е др въпрос.
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
И аз не мисля, че е добре. 80 часова работна седмица са две нормални работни седмици по 40 часа
значи трябва да се бачка по 16 часа на ден или по 12 часа без почивен ден?

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Kroki
- Дон Кроки
-
Вие отивате да си почивате и пието кафето или пари да вадите? 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
В Германия на 35 часова седмица, като сервитьор, съм докарвал по около 1200 евро чисто...чисто в смисъл като си платя всички разходи и ударя чертата. Та тая 80 часова седмица, ми ми се вижда бая експлоатация...тва е мое мнение, разбира се.
Gesendet von meinem NEM-L51 mit Tapatalk
Gesendet von meinem NEM-L51 mit Tapatalk
Съгласен съм с Kroki, че отивам там да правя пари и съм наясно с експлоатацията, но не ми е добър езика, нямам достатъчно парички, а и е вече късно за Work and Travel, до колкото знам. 

Хора, офертират ме за бригада в САЩ, в увеселителен парк, Сидър Пойнт за 8.5 на час, без бонуси, без бакшиши, без овъртайм. Като било по-натоварено и можело да очаквам към 70 часа седмично. Квартирата от работодателя е м/у 30 и 45 долара на седмица. Струва ли си според вас да се захващам, или да изчакам евентуално за догодина?
12 мнения
• Страница 1 от 1