Шампионска лига - Лига Европа сезон ПОРЕДЕН

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Шампионска лига - Лига Европа сезон 2016-2017г.

Мнение от efren » 21 Апр 2017, 10:20

Те Байерн проблеми с милионите нямат.
Сега се сетих каква е приликата между Барса и Байерн - когато правят обрати и двата отбора разчитат на спорна дузпа и автогол на противника, а разликата между двата отбора са 4 гола.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Апр 2017, 12:27

alozavar написа:Монако както си нижат по 3 гола всеки мач, без да им дреме дали са домакин или гост, не знам дали много ще си ги пожелават :mhihi: Да не стане от играчка- плачка :mrgreen:

Най-добрата защита винаги е по-силна от най-доброто нападение, мача Юве-Барса е показателен за това. Май бяха напълно обезличени, съмнявам се фалкао, иначе и сие да са по-опасни.

Жребият е ясен вече:
Юве - Монако
Реал Мадрид - Атлетико Мадрид

Ще бутат Реал за финал и опит да защитят трофея, но се съмнявам да успеят
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 21 Апр 2017, 12:50

като се замисля, все тая какъв е жребия. дванадесетата е на път ;)
този вариант с Атлетико, не е никак лош
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Апр 2017, 21:33

Да използвам темата... какви са ви прогнозите за утре, за Ел Класико ? Според мен има натрупана умора и в двата отбора, но пък това е най-голямото дерби и заряда е голям. Аз залагам, че ще има много фалове и картони :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Апр 2017, 22:21

Аз предполагам победа за реал.
Барса тежко приеха отпадането, тренера им е слаб, Неймар няма да играе - все неща дето ще имат въздействие над играта им
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 22 Апр 2017, 23:01

И Зидан бърка смените постоянно. Мисля, че мача за Реал зависи от това дали Модрич и Бензема ще играят и как ще играят. Ако Зидан излезе с Каземиро и Ковачич в средата мисля, че ще успеят да захранват с добри пасове напред Иско и Роналдо... А в защита Ковачич играе по-активно от Модрич, напоследък много е зле във фаза защита той.
Бензема с по 10 пропуска на мач, ако не играе най-добре, вече даже се вижда като е на позиция как отбягват да му подават, защото знаят, че не вкарва... за мен това казва всичко. И самия той постоянно се бави и двоуми дали да стреля, как да подава, а при Мората, Вазкез и Асенсио няма такова нещо, топката се обработва много по-бързо.

За Барса, да кажат техните хора.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Аватар

Мнение от efren » 23 Апр 2017, 11:06

Барса ако не бият и в Ел Класико и свободното падане ще стане неудържимо.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 23 Апр 2017, 13:38

Така и не разбрах, къде ще дават мача? :conf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 23 Апр 2017, 14:08

канала за Булсатком SPORT+ HD ;) също по BEIN и SK1/2/3 каналите от сърбия - поне Пловдивските оператори тези канали излъчват които предават La Liga Santander

мача е от 21:45 , ако го гледаш на стрийм , гледай да пуснеш стийма от рано защото сървърите ще са претоварени

клюка от днес , Асенсио се очаква да стартира титуляр на крилото - на мястото на Бейл

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 23 Апр 2017, 15:25

https://soccerstreams.net/

Някой, ако ще се пуска по нета за довечера, повечето са HD и работят добре, проверено :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 23 Апр 2017, 21:37

Моето момче Модрич пак не пропуска да не прави нищо в защита, Каземиро е излязъл да играе кеч, а Бензема не може 1 спорна топка да спечели... ще позная май, че с Модрич и Бензема мача е загубен.

Както може да се очаква последната атака за 2:3 тръгва точно от Модрич, а за предишния гол, Ковачич покриваше зоната на Модрич и докато се върне за Ракитич беше късно вече.

Барса заслужено би, с тия тъпи титуляри... Бензема поредното дървено представяне... Асенсио опита да направи нещо, но като рядко е титуляр така е.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Аватар

Мнение от efren » 23 Апр 2017, 22:59

Верно, ако Бензема не го бяха пуснали въобще сигурно щяхте да спечелите, ама пусто нали трябва да се продават фланелки, пък нямате други французи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 23 Апр 2017, 23:03

баси едно време можеше да гледаш мачовете по ТВ-то, а сега трябва да имаш поне 3 кабелни...

и аз го гледах в нета мача, коментаторите много се разцепваха. за резервите на реал - in fact the bench so deep, lucas vazquez doesn't even dress today :mhihi: малко след това за удара на пике - this is nothing but a big bucket full of knuckles there, после ivan the terrible за гола, малко след това за хамес - a triple shot of colоmbian espresso :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от host » 23 Апр 2017, 23:17

efren написа:Верно, ако Бензема не го бяха пуснали въобще сигурно щяхте да спечелите, ама пусто нали трябва да се продават фланелки, пък нямате други французи.

аз подозирам че тва алжирче има някаква клауза, че ЗАДЪЛЖЕ е титуляр ;) и трябва да има ХХХХХ минути за сезона на терена ... друго обяснение нямам

също и за Бейл , сигурно има опция, че ако лекараите го изкарат здрав трябва по договор да стартира в Класикото или там еди-си-колко мача ...

Модрич обаче ... тва вече е непонятно трагичен, ужасяващо слаб и не само тоя мач ... и ся се е научил да бие по 1 път във вратата да замаже очите ама ... ние не сме толко прости дали

Ако след тоя мач Зидан не ревизира сериозно стартовия състав ... нито Ла Лига, нито 12тата ще види

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 24 Апр 2017, 8:45

Дам, и аз мисля, че този път пообъркаха стартовия състав.
Общо взето в атака много зле. Това с договорите нищо чуднно да е така, още повече с това схващане и ранната смяна на Беил.
В дефанзивен план всичко се оставя на Каземиро, който колкото и да е добър не може всичко и това води до тези му фалове.
Малко пресилено го извадиха Рамос, но не може всеки път да им се разминават балтиите, на така или иначе това не повлия на крайния изход от мача.
За Барса мойте две стинки - пъровто полувреме доста зле, даже имаха ли точен удър не сещам, второто малко по - добре. гномчето направи мач, къде с късмет, къде не... браво. остава интригата много сериозна до края
Яд ме е, че тия от Барса не ги санкционират за провокациите и симулациите и така се изнервят противниците им и се стига да грубости и нервност.
Повечето заслужаваха картони и за влизанията си, особено ако приемем, че този на Рамос е червен.
като цяло страхотно зрелищен и драматичен мач, който поне според мен трябваше да завърши наравно.
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата