Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
На мен ми приличат на две зимни отпред и две летни отзад, но със сигурност не са четири еднакви.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
завиждаш, че той кара Х6, а ти е36-ца
п.с. то е ясно, че е пълен олигофрен тоз' ... както и 99% от хората каращи Х6

п.с. то е ясно, че е пълен олигофрен тоз' ... както и 99% от хората каращи Х6
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
По принцип да. Кара ми се и на мен Х6-ца.
Но винаги ме е учудвало как може аз, дето съм един галош с колата за 2000лв като му дойде времето да извадя 1к за гуми. А някой с кола за 30-40к, а често и нагоре няма пари за гуми.
Но винаги ме е учудвало как може аз, дето съм един галош с колата за 2000лв като му дойде времето да извадя 1к за гуми. А някой с кола за 30-40к, а често и нагоре няма пари за гуми.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Но винаги ме е учудвало как може аз, дето съм един галош с колата за 2000лв като му дойде времето да извадя 1к за гуми. А някой с кола за 30-40к, а често и нагоре няма пари за гуми.
В една друга тема се каза, че на такава стара коля няма смисъл от нови гуми.
Тоест яко си се прееб@л да си купиш нови премиум гуми за 1000 лева, вместо китайчета за 200 или втора употреба за 80-100 лв комплекта

Както се вижда може и две летни с две зимни, каквото има изхвърлено при гумаджията...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
bum_bum написа:По принцип да. Кара ми се и на мен Х6-ца.
Моето мнение е, че масово хора, които карат такива коли (особено взели ги 2ра ръка) са абсолютни тъпанари и не подозират за съществуването на сайтове за гуми, където нека бъдем честни е единственото място, откъдето можеш да вземеш нова 18ка,19ка.. и тн. на приемлива цена. Съответно той отива в някоя гумаджийница, където виждайки с каква кола е, решават да го натоварят и му казват 2 бона за 4 гуми, батката или няма толкова пари или не намира за смислено да даде толкова и му дават 4 галоша от наличните.
Въпросния от тази статия може някога да е пукал гума, в последствие да са му предложили 2 зимни(ако са имали само такива в този размер) и както често става, временното е станало постоянно. Аз лично отказвам да повярвам, че напълно съзнателно е сложил 2 чифта различни гуми на толкова скъпа кола.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия, дето мислят че няма смисъл от гуми на стара кола искам да си купят един 10 годишен мотор и да му сложат китайски гуми да ги видя. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:По принцип да. Кара ми се и на мен Х6-ца.
Ще ти кажа, като са продали НИВИТЕ са инвестирали парите в Х6 другите за коври и пиене в БИАД и като дойде време за гуми слагаме такива, после като се счупи нещо я продаваме за 30 000 със загуба 30 000, ама са ни видели в студенеца коврите и сме записали 10-15 коври в тефтерчето, после се возим пак на 76

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
speedhokk написа:bum_bum написа:По принцип да. Кара ми се и на мен Х6-ца.
Моето мнение е, че масово хора, които карат такива коли (особено взели ги 2ра ръка) са абсолютни тъпанари и не подозират за съществуването на сайтове за гуми, където нека бъдем честни е единственото място, откъдето можеш да вземеш нова 18ка,19ка.. и тн. на приемлива цена. Съответно той отива в някоя гумаджийница, където виждайки с каква кола е, решават да го натоварят и му казват 2 бона за 4 гуми, батката или няма толкова пари или не намира за смислено да даде толкова и му дават 4 галоша от наличните.
Въпросния от тази статия може някога да е пукал гума, в последствие да са му предложили 2 зимни(ако са имали само такива в този размер) и както често става, временното е станало постоянно. Аз лично отказвам да повярвам, че напълно съзнателно е сложил 2 чифта различни гуми на толкова скъпа кола.
Колега и аз карам вече 9год. БМВ ама си слагам нови гуми и не пестя пари за поддръжка на колата. Според мен са единици тези които правят цигании с поддръжката. Имам доста познати с подобни коли и всеки не жали пари за колата си.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Ами въпрос на среда, на наблюдение. Аз доста често заглеждам гумите на автомобили, когато ходя пеш и от моята камбанария мога да извлека 2 неща - коли до 5-6000лв много често са с по-хубави гуми от такива за по над 10 000 като това разбира се е и пряко свързано с цолажа на джантите и другото - на БМВ, Мерцедес и Ауди съм виждал едни от най-големите галоши.
Още нещо, последно време ми се налага по-често да си ходя по родния край и гледам са се навъдили доста А8ци и 7ци е65. 4-5 от тях ги засякох паркирани до кафетата... ами нито една не беше с нови гуми. Живот и здраве ще дойде зимата, ще ги видя какви гуми ще сложат, но съм почти сигурен, че аудитата ще си останат с летните щото нали куатро а у, е65ците ще ги видим собствениците им какво ще направят.
Още нещо, последно време ми се налага по-често да си ходя по родния край и гледам са се навъдили доста А8ци и 7ци е65. 4-5 от тях ги засякох паркирани до кафетата... ами нито една не беше с нови гуми. Живот и здраве ще дойде зимата, ще ги видя какви гуми ще сложат, но съм почти сигурен, че аудитата ще си останат с летните щото нали куатро а у, е65ците ще ги видим собствениците им какво ще направят.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
adovet написа:...Според мен са единици тези които правят цигании с поддръжката...
А дано, ама надали. Единия ми колега с Е500, другия с А8-ца, друг познат с Ф-ка и точно никой не си прави труда да обслужва колата си как си трябва. То не са 18-та употреба лепени 19" рънфлети, поръчани по ибей от араби в немско, щото не му се дават няколко стотин лева за нова. То не са заварени носачи ли кво беше вече не помня, след заварката въздушното окачване нещо му подивя, та оправя и него после. Другия кара някакво ново А6 в V8-aк, който звучи, като 20 годишен трактор от "хубаво" наливно менте масло и преевани вериги. И какви ли не още глупости.
Като се замисля от всички разговори на тема "поддръжка на кола" в последно време оставам с впечатлението, че гъзетата с големи и скъпи коли грам не ги поддържат, като хората и обратно, "лузърите" с коли за 10к макс си ги поддържат по-педантично от Ханс през 80-те

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз карам доста градско, и гледам с какви гуми са скъпи коли, Х5, КЮ7, ГЛ,7ци, 8ци,с-КЛАСИ, ми те 85% са с гуми с грайфер под 5мм, зимата А8 ци и джиПки си караха с летни галоши щот нали са 4Х4 и да не са балъци да дават пари за гуми
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно

ефективно паркиране
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Много простотия се изписа за тая снимка, а никой явно не се замисли, че е напълно възможно някой да го е засякъл, а той от своя страна за да избегне удар и попаднал там
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
http://trafficnews.bg/traffic-tv/news/75149/
забележете гумата - слик, а състезателят е карал на дъжд. 5 човека на място...
https://www.plovdiv24.bg/novini/regiona ... emi-722115
забележете гумата - слик, а състезателят е карал на дъжд. 5 човека на място...
https://www.plovdiv24.bg/novini/regiona ... emi-722115
"Чемодан, вокзал, Москва"