Facebook проблем със страница и профил
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Facebook проблем със страница и профил
Здравейте колеги, вчера от фейсбук му спряха възможността да пускам платени реклами към всичките ми страници. Рекламата не отговаряла на ФБ изискванията. Сега профилът ми е неизползваем за "спонсориране" на публикации. Писах на съпорта и отговорът им е окончателен, че няма да ми разрешат да рекламирам отново.
Сега съм пред дилемата: същата страница да ползвам с друг реален профил съответно и банкова карта към него за разплащане или нова страница с друг реален профил и банкова карта... Като за това няма гаранция, че пак няма да ме репортнат. Предполагам, че това е от конкуренцията в бранша...
Ако създам нова страница с нови снимки как да подходя, да пиша ли цена на продукта или на ЛС да ми пишат за цена, че много от конкурентите така правят? И изобщо, ако може някакво решение на проблема.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Продуктите в страницата са реплики, като не съм имал оплаквания от клиенти за лошо качество.
Сега съм пред дилемата: същата страница да ползвам с друг реален профил съответно и банкова карта към него за разплащане или нова страница с друг реален профил и банкова карта... Като за това няма гаранция, че пак няма да ме репортнат. Предполагам, че това е от конкуренцията в бранша...
Ако създам нова страница с нови снимки как да подходя, да пиша ли цена на продукта или на ЛС да ми пишат за цена, че много от конкурентите така правят? И изобщо, ако може някакво решение на проблема.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Продуктите в страницата са реплики, като не съм имал оплаквания от клиенти за лошо качество.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Re: Facebook проблем със страница и профил
Е то щото ментета продаваш, затова те затварят. И нова да направиш, при първия репорт, пак ще ти я затворят.
Слагай без цена, все едно не ги продаваш, а само снимки пускаш, така заобикаляш правилата на фб и няма да ти я затворят. Те не че не знаят за какво става дума, но си затварят очите.
Но новата трябва да е на друго име (реален профил) и нова банкова карта, иначе алгоритъма на гугъл пак ще те хване и ще я затоври.
Дано си нямал много лайкове, че аз така изгорях с една страницата с 5000 лайка...
Другото, което можеш да правиш, е да даваш по 20-30 кинта на някоя оборотна девойка с по 5000 последователи да ти споделя от време на време публикациийте. Много по ефективно и по евтино е
За нула време ще субереш цифра лайка и няма да има смисъл да плащаш на фб за реклама, клиентите ти с тяхните лайкове и споделяния само ще ти водят нови хора. Изпробвано е, тая схема е най-оферта 
Слагай без цена, все едно не ги продаваш, а само снимки пускаш, така заобикаляш правилата на фб и няма да ти я затворят. Те не че не знаят за какво става дума, но си затварят очите.
Но новата трябва да е на друго име (реален профил) и нова банкова карта, иначе алгоритъма на гугъл пак ще те хване и ще я затоври.
Дано си нямал много лайкове, че аз така изгорях с една страницата с 5000 лайка...
Другото, което можеш да правиш, е да даваш по 20-30 кинта на някоя оборотна девойка с по 5000 последователи да ти споделя от време на време публикациийте. Много по ефективно и по евтино е

- spower
- старши ентусиаст
-
520i написа:Е то щото ментета продаваш, затова те затварят. И нова да направиш, при първия репорт, пак ще ти я затворят.
Другото, което можеш да правиш, е да даваш по 20-30 кинта на някоя оборотна девойка с по 5000 последователи да ти споделя от време на време публикациийте. Много по ефективно и по евтино еЗа нула време ще субереш цифра лайка и няма да има смисъл да плащаш на фб за реклама, клиентите ти с тяхните лайкове и споделяния само ще ти водят нови хора. Изпробвано е, тая схема е най-оферта
Много благодаря за инфото ще се възползвам

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Използвай старите в размер .png и смален размер с 1 пиксел. Така алгоритъма, не я хваща, че е крадена от някъде. Хубаво е и да я минеш през - https://tinypng.com/ . Сваляш размера, без да има промяна в качеството. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- spower
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:Използвай старите в размер .png и смален размер с 1 пиксел. Така алгоритъма, не я хваща, че е крадена от някъде. Хубаво е и да я минеш през - https://tinypng.com/ . Сваляш размера, без да има промяна в качеството.
Благодаря колега

5 мнения
• Страница 1 от 1