Facebook проблем със страница и профил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Facebook проблем със страница и профил

Мнение от spower » 05 Май 2017, 13:40

Здравейте колеги, вчера от фейсбук му спряха възможността да пускам платени реклами към всичките ми страници. Рекламата не отговаряла на ФБ изискванията. Сега профилът ми е неизползваем за "спонсориране" на публикации. Писах на съпорта и отговорът им е окончателен, че няма да ми разрешат да рекламирам отново.
Сега съм пред дилемата: същата страница да ползвам с друг реален профил съответно и банкова карта към него за разплащане или нова страница с друг реален профил и банкова карта... Като за това няма гаранция, че пак няма да ме репортнат. Предполагам, че това е от конкуренцията в бранша...
Ако създам нова страница с нови снимки как да подходя, да пиша ли цена на продукта или на ЛС да ми пишат за цена, че много от конкурентите така правят? И изобщо, ако може някакво решение на проблема.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Продуктите в страницата са реплики, като не съм имал оплаквания от клиенти за лошо качество.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Facebook проблем със страница и профил

Мнение от 520i » 05 Май 2017, 16:12

Е то щото ментета продаваш, затова те затварят. И нова да направиш, при първия репорт, пак ще ти я затворят.
Слагай без цена, все едно не ги продаваш, а само снимки пускаш, така заобикаляш правилата на фб и няма да ти я затворят. Те не че не знаят за какво става дума, но си затварят очите.

Но новата трябва да е на друго име (реален профил) и нова банкова карта, иначе алгоритъма на гугъл пак ще те хване и ще я затоври.
Дано си нямал много лайкове, че аз така изгорях с една страницата с 5000 лайка...

Другото, което можеш да правиш, е да даваш по 20-30 кинта на някоя оборотна девойка с по 5000 последователи да ти споделя от време на време публикациийте. Много по ефективно и по евтино е ;) За нула време ще субереш цифра лайка и няма да има смисъл да плащаш на фб за реклама, клиентите ти с тяхните лайкове и споделяния само ще ти водят нови хора. Изпробвано е, тая схема е най-оферта :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 05 Май 2017, 16:32

520i написа:Е то щото ментета продаваш, затова те затварят. И нова да направиш, при първия репорт, пак ще ти я затворят.
Слагай без цена, все едно не ги продаваш, а само снимки пускаш, така заобикаляш правилата на фб и няма да ти я затворят. Те не че не знаят за какво става дума, но си затварят очите.

Но новата трябва да е на друго име (реален профил) и нова банкова карта, иначе алгоритъма на гугъл пак ще те хване и ще я затоври.
Дано си нямал много лайкове, че аз така изгорях с една страницата с 5000 лайка...

Другото, което можеш да правиш, е да даваш по 20-30 кинта на някоя оборотна девойка с по 5000 последователи да ти споделя от време на време публикациийте. Много по ефективно и по евтино е ;) За нула време ще субереш цифра лайка и няма да има смисъл да плащаш на фб за реклама, клиентите ти с тяхните лайкове и споделяния само ще ти водят нови хора. Изпробвано е, тая схема е най-оферта :D

Много благодаря за инфото ще се възползвам :) А снимките на продуктите нови ли трябва да бъдат или може да се ползват и старите?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Май 2017, 13:35

Използвай старите в размер .png и смален размер с 1 пиксел. Така алгоритъма, не я хваща, че е крадена от някъде. Хубаво е и да я минеш през - https://tinypng.com/ . Сваляш размера, без да има промяна в качеството. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 11 Май 2017, 16:17

Kroki написа:Използвай старите в размер .png и смален размер с 1 пиксел. Така алгоритъма, не я хваща, че е крадена от някъде. Хубаво е и да я минеш през - https://tinypng.com/ . Сваляш размера, без да има промяна в качеството. :)

Благодаря колега :) Между другото докато умувам и направих онлайн магазин по случая с отделна фб страница, към която го закачих:)

Назад към Извън Темата