Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Апр 2017, 18:37

TheDriver написа:

Алонсо ако не му бяха подхвърлили стръвта с Индикар до сега да си беше тръгнал. Сега едвам се сдържа в изказванията си, ако и в Канада нещата не се подобрят ще им тегли здраво майни.

И ще е прав да им тегли майни. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 30 Апр 2017, 20:54

Най-радващото е, че този сезон най-после ще има здрава битка между мерцедес и ферари, и интрига до края, да се надяваме!

Изпратено от моят Lenovo A536 с помощта на Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Май 2017, 11:18

Оф, тоя смотания Ботас ли трябваше да спечели... :mhihi: Какво излиза - двамата карат еднакви коли , само че когато Ботас изостане е защото не умее да кара, когато Хамилтън изостане - колата му не е добре... ;) Аз съм готов да очаквам още изненади през сезона.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 01 Май 2017, 12:19

Доста скука беше това състезание, май нямаше нито едно изпреварване, поне аз не се сещам :( Ботас си свърши перфектно работата, идеален старт и заслужено спечели, само поздравления :yes:
Хареса ми, че Ферари опитаха да задържат Фетел повече, но пак не се оказа достатъчно, просто нямаше как да го хванат. Но мисля, че и така са доволни, две коли на подиума, Хамилтън остана назад, кво повече :ok:
Горкият Алонсо докога ще търпи това, не е на 25, за да се вози на тия кошници по една загряваща обиколка... Искам да го гледам в конкурентна кола, не може един от най-добрите пилоти в решетката да не може да завърши 4 състезания, защото кара отпадък :( :(

PS- :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 01 Май 2017, 12:34

Сигурно всички са ги гледали но си струва да се видят още веднъж.

https://www.youtube.com/watch?v=NeFqsWWG1qE

https://www.youtube.com/watch?v=n9qZu7h5ys0

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 01 Май 2017, 20:22

Супер състезание , Валтери го проведе от началото до самия край перфектно. Хареса ми че Ферари започнаха да разчупват стратегиите, което е само в плюс. Радвам се че двата отбора са толкова близко, така като гледам всяка точка ще е ценна за Себ или Хам, жалко за Алонсо :|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Май 2017, 19:36

Браво на Хамилтън и Мерцедес! Много добра стратегия която приличаше на тази на Ферари и Фетел от Русия, но за разлика от тяхната проработи перфекто! :D Хамилтън доказа за пореден път, че е голям карач! Радвам се и за Грожан, че взе една точка :D
Този път Ботас се изложи и прецака Кими и Верстапен много левашки :kuku: можеше повече да внимава според мен. :dummy:
Ееее разгеле Алонсо да завърши състезание не е за вярване! :mhihi: :mhihi: Хондата издържа този път :mhihi: :mhihi:
Състезанието добре се получи и беше интересно, аз съм доволен. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 14 Май 2017, 20:21

Стратегията проработи заради Ботас, който добре изигра ролята да забави Фетел с 5-6сек. и после да пусне Хамилтън напред. Мен само ми стана интересно как след рестарта от сейфти кара предината на Фетел от 7сек. се стопи до 1 :roll:
Иначе се очертава един невероятен и оспорван шампионат с двама от най-добрите пилоти в историята на Ф1 :clap:

Потребител
Аватар

Мнение от Mini » 14 Май 2017, 20:40

Отлична поддържаща роля от втория пилот на Мерц. Прецака двама конкуренти на старта и забави друг по-късно. Манго можеше поне малко респект да покаже по време на испанският химн.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Май 2017, 20:50

don_gori написа:Мен само ми стана интересно как след рестарта от сейфти кара предината на Фетел от 7сек. се стопи до 1 :roll:

Има ли нужда да се хвали повече стратегията на Мерцедес? :mhihi: За мен Ботас няма вина в първия завой. Трябваше да излезе от пистата, че да остави място на съперниците да минат напред. Всеки на негово място щеше да направи същото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 14 Май 2017, 22:30

Ферари допускат грешки в стратегията вече в няколко състезания. Ботас му спечели състезанието на хамилтън - и в първия завой, и после със забавянето на Фетел, и със поредното пропускане да бъде изпреварен. Беше прекалено днес да държи Фетел едвам едвам с блокиране на спирачки и тн и после да пусне хамилтън да го изпревари като спрял. Заслужено затова и той после спря. Поне засега има интрига в шампионата. А това правило да се кара с два типа гуми няма ли да го махнат скоро?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 15 Май 2017, 8:14

Определено ще става още по-интересно с тея 4 двигателя за година, накрая ще има 100% опарени, ето видяхме единия мерцедес изпуши след 4 състезания :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 15 Май 2017, 10:01

И аз мисля че Ботас нямаше вина в първия завой. Като цяло всички конфликти там бяха леко левашки, понякога има такива стартове в които в първия завой всички са леко непохватни друг път пък се удивяваме как успяват да минат без да се докоснат.

Ботас определено удари здраво рамо за стратегията на Хамилтън, но Джанго си изработи победата с това изпреварване.

Станахме свидетели на много сериозно натискане и почти никакво спестяване, което е страхотно. От много отдавна не бях чувал задъхан пилот по радиото, Хамилтън здраво се беше препотил :mhihi:
Щом третият е на над минута от първите двама значи много сериозно са натискали, ако нямаше виртуална кола за сигурност вероятно и Рикардо щеше да е затворен с обиколка.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 15 Май 2017, 13:26

Яко беше състезанието, определено имаше хубави моменти и напрежение. За Ботас в първия завой по SkySports изявиха мнение, че е спрял твърде рано за него и затова се намърда между шамарите, където вече нямаше как да излезнат 3 коли без да се ударят. Ако го гледате пак може да се види, че наистина подхожда малко по-предпазливо, но всичко става толкова бързо, че... Който и пилот да пропуска съотборника си, все едно не се състезават, за мен е много дразнещо и не го разбирам. Ясно е, че има отбор и стратегия, която гонят, обаче да се отместваш като при сини флагове като долети твоя човек е тъпо. По-бърз е, нека си вземе мястото с каране, не просто да прелети. :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Май 2017, 13:46

Ето и Кими какво казва за удара с Ботас
Kimi: No way to avoid collision after Bottas hit me

I made a good start, but on the main straight I got blocked once by Bottas. I chose to lift and go a little bit on the left to leave him space, but, I don’t know how, he hit me on the right rear corner , my car jumped and I end up going into Verstappen. There was nothing me or Max could have done, when you get hit from behind in that way there’s no way to avoid the collision. I’m pretty sure Valtteri had enough space. Unfortunately my race ended there. Obviously it’s very disappointing, we had been running quite well all weekend and I was happy with the behavior of the car.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата