Дилема между два автомобила..
Модератор: Общи модератори
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Re: Дилема между два автомобила..

За да има някво сравнение с Е46 трябва да говорим за 320-323 преко сили.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
На баща ми мотора е R72 с кош и понеже много обича да кара с вдигнат кош, маслото се събира в лявата част на двигателя. Буталата от БМВ и други заместители стават на салата и веднъж му намерих четири от тойота селика, той ѝ вика тойота селянка, но все пак е на 80 години човека, та с тия бутала засега няма ядове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
И аз имам дилема между два автомобила, колебая се между Nissan Patrol дълга база с лебедка и Е46 купе със спортно окачване и джанти 18', моля обяснете ми предимствата и недостатъците...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е46 323, 328 а в краен случай 325. И разбира се 330.
Не знам какво и харесват на тази Селика
Не знам какво и харесват на тази Селика

Grozdanoff написа:И аз имам дилема между два автомобила, колебая се между Nissan Patrol дълга база с лебедка и Е46 купе със спортно окачване и джанти 18', моля обяснете ми предимствата и недостатъците...
Ми едното е японско другото немско иначе няма много разлика...

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Проблемът на Е46 е, че трудно се намира читава, понеже вече моделът си е на години. Иначе във всичките му варианти е един чудесен автомобил.
ukelichko написа:Проблемът на Е46 е, че трудно се намира читава, понеже вече моделът си е на години. Иначе във всичките му варианти е един чудесен автомобил.
Трудно се намира като го търсиш с 4800 лв...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
efren написа:ukelichko написа:Проблемът на Е46 е, че трудно се намира читава, понеже вече моделът си е на години. Иначе във всичките му варианти е един чудесен автомобил.
Добре де, към сумата ще прибавя още половин заплата и ще си търся нещо за 8800. Дано излезе.

ukelichko написа:efren написа:ukelichko написа:Проблемът на Е46 е, че трудно се намира читава, понеже вече моделът си е на години. Иначе във всичките му варианти е един чудесен автомобил.
Добре де, към сумата ще прибавя още половин заплата и ще си търся нещо за 8800. Дано излезе.
На вичо колата е много добра, прибави още малко от закуски и си ти

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Да, ама бивш десняк, а някоя хора не могат да загърбят това...bioz написа:ukelichko написа:efren написа:ukelichko написа:Проблемът на Е46 е, че трудно се намира читава, понеже вече моделът си е на години. Иначе във всичките му варианти е един чудесен автомобил.
На вичо колата е много добра, прибави още малко от закуски и си ти
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Всъщност ме гони голям мерак за реставриран Т1 или Т2, но там цените са убийствени. Как да обясниш на нещо русо, с което попът ти е казал да бъдеш цял живот, че си дал свет пари за нещо без климатроник, без дупки за чаши за кафе, без огледало на сенника и толкова смешно на външен вид.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
и още толкова за съспеншън, жанси и турбо 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ukelichko написа:Всъщност ме гони голям мерак за реставриран Т1 или Т2, но там цените са убийствени. Как да обясниш на нещо русо, с което попът ти е казал да бъдеш цял живот, че си дал свет пари за нещо без климатроник, без дупки за чаши за кафе, без огледало на сенника и толкова смешно на външен вид.
Грешна постановка

Казваш - "Вместо да давам много пари за някоя нова кола, ще си взема нещо старо да си се занимавам евтино"

Колко па да струва тоя 50 годишен бус

После се намира неква супер сделка и нещата си стават

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
stocky написа::OT: На оная баничарница редовно имаше и хонди и тойоти като се появят по-обемни мотори. Иначе имаше в Пловдив и по-вървящи селики. Тъпото е, че завършваха като донори на мотори за MR2ки, защото VVTL-i моторът става идеално в MR2.
За да има някво сравнение с Е46 трябва да говорим за 320-323 преко сили.
Пряк конкурент е Е46 325 на теория понеже са еднакви коне, но селиката е по-лека и го бие на повечето дисциплини.
http://www.zeperfs.com/en/duel4523-369.html
За 323 и 320 няма какво да се говори изобщо, не бъдете като коне с капаци, че става смешно.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
alekangg написа:Пряк конкурент е Е46 325 на теория понеже са еднакви коне, но селиката е по-лека и го бие на повечето дисциплини.
Особено в дисциплината "недозавиване"

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com