Какво ви дразни най-много при шофиране?
Модератор: Общи модератори
Re: Какво ви дразни най-много при шофиране?
На всеки се е случвало карайки сле някой да усети че въпросния/та е неадекватен .Също съм на мнение че за някой колеги стажа зад волана не е от значение,те си остават същите завинаги.Думата колегиалност за някой също е чужда.Имам усещането че някой са готови да утрепят човек само и само защото са имали предимство или от сорта.
memorex написа:.....Думата колегиалност за някой също е чужда.Имам усещането че някой са готови да утрепят човек само и само защото са имали предимство или от сорта.
тя тази колегиалност трябва да я има навсякъде, не само на пътя...
още сме в самото начало на темата а вече имаме един, който коли и беси и един мачо....много ми е интересно, как ще изглежда след 3 - 4 страници...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Присветкващите на магистрала/каращите долепени до задната броня.
Те често съвпадат с тези,които превишават много скоростта и са със много скъпи за нашия стандарт коли.
Те често съвпадат с тези,които превишават много скоростта и са със много скъпи за нашия стандарт коли.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
безмислено опасните маневри ... нищо друго не ме нерви толкова , простото създаване на "ситуации" там където може да си караш спокойно без никакви дертове ... някой тъпак да се прави на мъж/или някоя овца да блее
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мен също така изключително много ме дразни и липсата на каквато и да е мисъл у водачите докато шофират: окей, пуснали са нещо технически неизправно на пътя. Ми мама му стара, мисли като го караш това нещо: нямаш добри спирачки, нямаш гуми, светлини и чистачки, не ускорява и завива като нормална кола - защо по дяволите трябва да я караш на ръба на възможностите и. Сутринта един с бачкаторски Пасат 2ка от тия модифицираните с високи пружини отзад за да товари повече ме размина с поне 170 на тангентата, след това Крайслер Вояджър в окаяно състояние, на забранен участък без видимост ме подмина мен и още 2 коли пак с поне 130-140 на Е79, и да скачахме на спирачките за да може да се прибере идиота преди да го челоса камиона отсреща). И всички тия бързаци карат в стил Вин Дизел - лявата на 12 часа, поза на тялото: ако карам така до морето ще сляза с гръбначно изкривяване и лошия поглед 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Хаос написа:Тея с кенефите на колела, на които им е ясно, че няма да ги удариш и засичат брутално.
Бездарниците с РА, СМ, КН регистрации.
Дизелите!
Баш!!
+пестеливците на мигачи
+тутльовците които се сещат да карат като хората само като им светне жълто и ти увисваш на червено заради тях

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Хаос написа:Дизелите!
Какво пък против дизелите имаш?!?
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Всички пътища водят към НАДИН 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Каране с много превишена скорост
- Незачитане на светофари, предимство и тн.
- Очевидно незнаене на правилника
Като цяло това, което ме дразни са нещата, които ми застрашават живота и здравето по пътищата.
Иначе олигофрени колкото искаш, ама fact of life, примиряваш се и продължаваш.
- Незачитане на светофари, предимство и тн.
- Очевидно незнаене на правилника
Като цяло това, което ме дразни са нещата, които ми застрашават живота и здравето по пътищата.
Иначе олигофрени колкото искаш, ама fact of life, примиряваш се и продължаваш.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Хм, какво ме дразни? alx пропуска доста важни неща. Аз околните не мога да променя и просто гледам да оцелявам с минимални жертви. То си е чудо, ако нямаш инциденти и си редовно на пътя.
Та какво ме дразни
Две неща:
Когато някой (жената или някой друг) започне да маха косми от себе си (палто, рокля и т.н.) и да ги пуска на пода на автомобила. Бах мааа му, полудевам. Няма ли къде да се пощи, та започва да го прави в колата??? Моята я отучих (поне не го прави пред мен) и не съм особено възпитан с други, които си го позволяват.
Другото е прословутото ровене в носа, правене на топчета и пак пускане по пода. Бил съм свидетел на такова нещо и щях да го убия.
Та какво ме дразни

Две неща:
Когато някой (жената или някой друг) започне да маха косми от себе си (палто, рокля и т.н.) и да ги пуска на пода на автомобила. Бах мааа му, полудевам. Няма ли къде да се пощи, та започва да го прави в колата??? Моята я отучих (поне не го прави пред мен) и не съм особено възпитан с други, които си го позволяват.
Другото е прословутото ровене в носа, правене на топчета и пак пускане по пода. Бил съм свидетел на такова нещо и щях да го убия.
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Незнам дали някой вече го е написал, но мен най ме дразни някоя жена или по рядко мъж. Които си говорят по телефона карат с 20 и криволичат, и се чудиш дали няма да прасне ако решиш да изпревариш.
Все пак гласувах в анкетата
Все пак гласувах в анкетата

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Всички без тия:
- Дрифтене, форсиране, пилене на гуми и тн.
- Водачи които дословно спазват ограниченията на скороста (примерно 35-40 в 40 зона)
- Дребните хитреци дето се предреждат когато другите участници чакат чинно
- Дрифтене, форсиране, пилене на гуми и тн.
- Водачи които дословно спазват ограниченията на скороста (примерно 35-40 в 40 зона)
- Дребните хитреци дето се предреждат когато другите участници чакат чинно
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Нищо не ме дразни, понякога и аз ги права тия неща. 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Гласувам за качеството на пътищата, защото това, от което наистина откачам и е навсякъде благодарения на ТЪПОТО ни управление..
Амортизирани дизели с разкарани ДПФ-и и/или `ремап` да хвърлят черни облаци и да тровят всичко!!!
Амортизирани дизели с разкарани ДПФ-и и/или `ремап` да хвърлят черни облаци и да тровят всичко!!!

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT