Пазара на автомобили втора ръка в БГ
Модератор: Общи модератори
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Re: Пазара на автомобили втора ръка в БГ
KPETEH написа:sixstraight написа:И аз знам за едно е91 от приятел на реални 160х км пък като го закачиш с делфито излиза че е дало грешка в дисата на 204 х км, така че от преател е най-сигурна работата
а тая сивата 5-ца от 91-ва, закача ли я?! Кажи там кво става, приятел
Не можах да я хвана трябва някой гуру да я закачи с професионална техника, но някой услужливо е скъсал етикетчето на половина за смяна на масло точно където са километрите, така е и лепенката на колонката

Всички пътища водят към НАДИН 

- Stanimir330
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 E46 330d
- Мечтае да кара: G20 330d
Приятел си взе Е39 530д от автокъща преди 2 месеца, уж нов внос кола, ама стой от края на 2016г. Джамбазите казват колата е перфектна, няма грешка, уникат, няма никъде другаде такава. В същото време, сервизна книжка няма, предната броня строшена в долната част, лепена с изолирбанд, без резервна гума, без крик, аптечка, триъгълник. Колата я взе с койловъри, беше доста ниска, видгнахме я отпред, оказа се, че предните амортисьори са изпуснали. Пали трудно като загрее, май е от датчика на рейла, но пък е на истинските си 240 000. Пръсна ли са я от каране за тия километри. Доста забележки има, а парите които даде не бяха малко. За това моята си 330-ка я взех от частно лице. Пак не е сигурно, но да чукам на дърво този декември месец правя 2 години с нея. Взех я с рециклирана турбина, правен автомат и доста екстри. Въртяна е, по километраж сега е на 223 300, но реално е със 100 000 отгоре. Проверих си я. Доволен съм има още неща за правене, но предпочитам кола от частно лице, кола която е карана в България, а не "нов внос" и да не и знам историята (то не че е за разбиране, но все пак).
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Начи Боби си харесва е39 523иа. Седяло цифра време на горубляне щото 5к. Ники му вика бегай от тоя кенеф. Обаче същата вечер Ники вижда Емо и му разказва колко е зле Боби да си хареса тоя курник. Емо обаче казва че продавача на горубляни му е пръв приятел от дете и че е ходил да гледа колатя и че била топ. Ники се обажда на Боби и отиват да гледат колата. Боби я харесва и се разбират да заведат чавек с диагностика. Колата се оказва без грешки с може би върнат километраж, тоест върнат както трябва. Взима се решение колата да се купи. Боби купува колата в сряда и в петък я тотализира. Сега боби не купува купе и да прехвърли всичко, ми я кара в некво село да я прави некво байче за 1200 леа, щото Боби не му се занимава да си пипа по колата и не му се дават 2500 за да стане при проверен човек. Въпроса е един.Кой е Боби? Пешо, Гошо или Иван?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Е аз за 2 прага и калник цяло купе сменям, кажи че колата е тотал и ще я събират с кит и маламашка и го признавам за фен 

Всички пътища водят към НАДИН 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
От едната страна е по къса с 8 санта.... не си го представям.... ма ще видим де 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
dextuar написа:Ей затова е много важно да прецениш Гошето и като човек, не само ламарината, която кара. Ако повечето хора можеха да видят бившите собственици на новия внос, надали щяха да си ги купят сегашните кочинки.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Аз го издирих у ФБ,достолепен чичка

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.youtube.com/watch?v=tlls2mv ... e=youtu.be
В новия епизод Филип от бричка много подробно обяснява повечето грешки. Според мен и пропусна няколко, които е споменавал в другите му епизоди - да се вземе правилен двигател за модела (почти всеки модел при всички марки има двигатели, с които ще се "наиграеш" жестоко... при някои марки е половината гама от мотори), както и момента с най-евтината обява. Можеше и малко повече да разясни частта със следенето но обяви в интернет - доста главоболия може да си спестиш, ако знаеш какво да гледаш по снимките.
Интересно ми е и какви комисионни взима, за да ти намери кола. Някой запознат ли е ? Иначе съм му голям фен. Пичага-простак е и говори много верни неща за колите и пазара на втора ръка автомобили. Призна си и че е БМВ фен. Форумното участие с М5-цата също беше добро.
В новия епизод Филип от бричка много подробно обяснява повечето грешки. Според мен и пропусна няколко, които е споменавал в другите му епизоди - да се вземе правилен двигател за модела (почти всеки модел при всички марки има двигатели, с които ще се "наиграеш" жестоко... при някои марки е половината гама от мотори), както и момента с най-евтината обява. Можеше и малко повече да разясни частта със следенето но обяви в интернет - доста главоболия може да си спестиш, ако знаеш какво да гледаш по снимките.
Интересно ми е и какви комисионни взима, за да ти намери кола. Някой запознат ли е ? Иначе съм му голям фен. Пичага-простак е и говори много верни неща за колите и пазара на втора ръка автомобили. Призна си и че е БМВ фен. Форумното участие с М5-цата също беше добро.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Луд е тоя Филип и каналът е як ама не мога да забравя първата му поява в ефир. Пълен путкар се показа тогава и никога няма да мога да го възприема.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bum_bum написа:Луд е тоя Филип и каналът е як ама не мога да забравя първата му поява в ефир. Пълен путкар се показа тогава и никога няма да мога да го възприема.
И аз съм така, в началото не помнех къде съм го гледам, ама после някак не мога да го погледна със същите очи.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За кво става въпрос, че явно не знам с кво се е изложил 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
K_Ilkov написа:За кво става въпрос, че явно не знам с кво се е изложил
Абе това е като една група във фейса, дето всички са я чували, но никой не я е виждал

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За 10лв на ЛС ли става въпрос? 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Благодаря ама вече изгорях с 10лв на ЛС 

...
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
И аз следя канала, но много подвежда хората според мен. Показва коли на Х километри, после пуска на обява същите коли на Х/2 километри, не е много коректно осбено като е така съвсем явно всичко. Също така малко като лаик се изказва много пъти тип "чул ама недочул", още помня как обясняваше някъде в участие по телевизията, че е по-добре да се сложи афтърмаркет фолио, защото имало УВ защита, пък заводските стъкла на колите нямали
... може да разбира до някъде от коли, но надали е оптик или физик, за да изказва подобни подвеждащи мнения за стъкла и фолио и.т.н.