Въпросче
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
Въпросче
Здравейте! интерисуваме някой запознат с евро стандартите на дизолови коли в германия.
Тоест имали забрана за коли евро 3 стандарт, защото на брат ми му предстой купуване на бмв е46 2.0 дизел
а повечето у нас са евро 3 много рядко намираме евро 4 а му казаха, че ще трябра да е евро 4 тъй като, ще заминава да работи там
А като гледам си има и стари коли при тях който не са евро 4 ?
Тоест имали забрана за коли евро 3 стандарт, защото на брат ми му предстой купуване на бмв е46 2.0 дизел
а повечето у нас са евро 3 много рядко намираме евро 4 а му казаха, че ще трябра да е евро 4 тъй като, ще заминава да работи там

А като гледам си има и стари коли при тях който не са евро 4 ?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Въпросче
Имам познати, които са ми се оплаквали, че нямат право да влизат в централната част на даден град и трябва да си оставят колите някъде в покрайнините...
- sims
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is на Гняс
Имам приятел в гр.Бремен с бенц270cdi 2002г.евро3 и ми каза че не го пускат в центъра на града
ако е евро4 може

- ceko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лагерница
- Мечтае да кара: M4 G82
- Детайли за колата: Бърза без спирачки
- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 535d
От догодина даже и с евро 5 няма да може да се влиза в центъра на големите градове.Дизел ли е....само евро 6.А у нас само се кормят DPF-и.
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
- ceko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лагерница
- Мечтае да кара: M4 G82
- Детайли за колата: Бърза без спирачки
Наскоро чух от един познат пак ставаше въпрос за нещо подобно и дискутираме, че даже мислят тотално да забранят дизела в по големите градове. И нищо чудно и да го направят от към чистота и опазване са големи маниаци за което и правя евала.
Иначе, ако може да си го позволи човека едно хибридче данък 20ер. На година и си свиркаш
Иначе, ако може да си го позволи човека едно хибридче данък 20ер. На година и си свиркаш

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
На моята Е39-ка доскоро седеше зеления стикер с 4. Колата е с добавен DPF филтър, предполагам и затова е била зелената лепенка. Това не я прави Евро 4 стандарт, който влиза от 2005 г., но явно собственика е пребивавал в центровете на големите градове и това е било причината да монтира DPF и така да получи съответното разрешение. После чух, че такива лепенки стрували някакви евра и всеки можел да си купи, ама пък да се бръкнеш за монтаж на допълнителен DPF, не е като да е някаква евтина инвестиция. Това в далечната 2001 г. пък сега как е, не знам, вече нямам и лепенка.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
7 мнения
• Страница 1 от 1