Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от Jordana » 25 Юни 2017, 21:31

Тоя епизод със сеата , ми напомни един случай само че със вектра . По същия начин на междуградски път тръгвам до го изпреваря и гадината почна да дава газ . Същевременно и аз натиснах и някъде към 200 смръдливата вектра каталяса и остана назад . Докато го разминавах не погледнах изобщо настрани , все едно не съществува и жалко щото вероятно имаше сълзи в очите . Интересното е че този продължи да кара зад мен и аз загубих интерес , после намалях засилвах говорих по телефона пусках музики и се занимавах с други неща в колата но този не посмя да изпревари следващите 15 км . Аз намаля и той намаля , съответно дам газ и той обаче все отзад си стоя чинно . :mhihi: Мисля хлопелджията определено беше настроен от медиите срещу БМВ собствениците .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: пил
Мечтае да кара: пил и да стигне жив
Детайли за колата: мътни

Мнение от EH0260BB » 25 Юни 2017, 22:18

Top Gun Maverick написа:... Не ми се описват всичките ситуации, които видях само за маршрута от нос Калиакра до Казанлък, че и без това стана дълго, но срещнах доста БМВ-та, не видях просташки изпълнения. Само едно Е46 с едно мини ауспухче и доволно пушещо(може и бензиново да беше)се мъчеше да покаже на едно Ф01, че все пак може да върви и да му стои на задната броня доста дълго време :mhihi: , но все пак без изцепки беше това доколкото видях като ме изпревариха и карах зад тях няколко километра.

:mhihi: Знаех си аз, че с тоя единичен "чучур" се познава отдалеко ако караш 18ка. Сега всички рацери с такива мАтори (например аз :mhihi: ), ще се втурнат да купуват накрайник тип "двуцевка с гащи". Друго е да видиш двете "цеви", като те задминат.

А хората с повече възможности - цЕло гърне от 20ка... :mhihi:.
40345

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 25 Юни 2017, 22:31

EH0260BB написа:
Top Gun Maverick написа:... Само едно Е46 с едно мини ауспухче и доволно пушещо(може и бензиново да беше)се мъчеше да покаже на едно Ф01, че все пак може да върви и да му стои на задната броня доста дълго време :mhihi: ,

:mhihi: Знаех си аз, че с тоя единичен "чучур" се познава отдалеко ако караш 18ка. Сега всички рацери с такива мАтори (например аз :mhihi: ), ще се втурнат да купуват накрайник тип "двуцевка с гащи". Друго е да видиш двете "цеви", като те задминат.

А хората с повече възможности - цЕло гърне от 20ка... :mhihi:.

Я да защитим 18-ките.
Тука един нарушител със скутер, изпреварва на непрекъсната, малко по-късно, където имаше право се замота.
ПП: Забравих да изключа климатика, щеше да е по-яко :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: пил
Мечтае да кара: пил и да стигне жив
Детайли за колата: мътни

Мнение от EH0260BB » 25 Юни 2017, 22:49

Lenco написа: Я да защитим 18-ките.
Тука един нарушител със скутер, изпреварва на непрекъсната, малко по-късно, където имаше право се замота.
ПП: Забравих да изключа климатика, щеше да е по-яко :banghead:

Ба тая 18-ка много дърпа в баира. Утре ще закача моята да я видя за грешки.

И ако може сподели какъв накрайник на ауспуха използваш - звука е досущ като на 6-так :mhihi: :mhihi: :mhihi:
40345

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 26 Юни 2017, 10:11

Toй колегата е добавил и два цилидъра към накрайника за разкош... :mhihi:

Майтапът настрана - те по тоя начин се смъква разхода с 1,5 литра, когато поддържаш 140 :smoke: .

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Юли 2017, 13:21

https://fakti.bg/avto/245998-momicheta- ... v-internet

Две млади украинки загинаха в тежка катастрофа, докато предаваха на живо в Instargam как се веселят зад волана на BMW.

Само мисля, че това са два отделни клипа, които са свързани понеже ясно се вижда как колата от снимките е с ляв волан, после клипа почва с кола с ляв волан, но след това се свързва с друг клип и става колата с десен волан преди да се блъснат.
Както и да е де, коментарите пак са смайващи като видиш, че е пълно с народ свързващ нещата и с това, че е БМВ колата, макар и личащо си дръгливо.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Юли 2017, 15:35

В мрежата има десетки такива филмчета , кое е инсценировка кое не един господ знае щото това генерира гледания и съответно рейтинг . Обаче самия факт че винаги когато автомобила е БМВ се натъртва уж случайно на тоя факт говори че има кампания срещу марката . Щото съгласете се че пускаш някаква такава новина , героите само инициали или нищо за тях тоест боли ги чепа че са на видеото но бранда БМВ е фиксирано точно да се вижда . То дори да не се вижда е упоменато допълнително да не се пропусне случайно разбира се . Връзката веднага се набива в съзнанието - инциденти = БМВ .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 02 Юли 2017, 18:40

Jordana написа: Обаче самия факт че винаги когато автомобила е БМВ се натъртва уж случайно на тоя факт говори че има кампания срещу марката .

Просълзих се :mrgreen: Що не спретнете протест някакъв или някоя петиция....?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Юли 2017, 18:48

Само когато материала почва : ....джигит с БМВ прегази ....само в тоя случай не е реклама , във всички други случаи споменаването на марка е реклама . Баси медиите . :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 02 Юли 2017, 19:04

Jordana написа:.......

Аха,сети се.... :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Потребител
Аватар
Кара: e60 525i
Мечтае да кара: M3 e36/e46
Детайли за колата: 1994 e36 316i
2002 e46 325ci
2005 e60 525i

Мнение от idombev » 03 Юли 2017, 0:09

Top Gun Maverick написа:https://fakti.bg/avto/245998-momicheta-zaginaha-v-katastrofa-na-jivo-v-internet

Две млади украинки загинаха в тежка катастрофа, докато предаваха на живо в Instargam как се веселят зад волана на BMW.

Само мисля, че това са два отделни клипа, които са свързани понеже ясно се вижда как колата от снимките е с ляв волан, после клипа почва с кола с ляв волан, но след това се свързва с друг клип и става колата с десен волан преди да се блъснат.
Както и да е де, коментарите пак са смайващи като видиш, че е пълно с народ свързващ нещата и с това, че е БМВ колата, макар и личащо си дръгливо.

Не е фалшиво, когато смениш камерата (от задна на предна), образа е огледален.
Пробвай с телефона си да направиш клипче и ще видиш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Юли 2017, 9:16

И после защо....еми ето заради това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 17 Юли 2017, 9:20

За медиите не знам, но ние си се справяме доста добре :mhihi:

П.П. Винаги адски много са ме дразнили "хитреците", които карат в аварийната. Беше въпрос на време да стане такава изцепка, за лош късмет е с BMW...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 17 Юли 2017, 14:18

Phil написа:За медиите не знам, но ние си се справяме доста добре :mhihi:

П.П. Винаги адски много са ме дразнили "хитреците", които карат в аварийната. Беше въпрос на време да стане такава изцепка, за лош късмет е с BMW...

Това, че се кара в аварийната лента е всеизвестно. Проблема е че няма превенция! Няма ни КАТ ни никой... Всяка седмица е едно и също! Беше ясно, че е въпрос на време да се случи нещо подобно!!! Що му няма номерата на тоя?! Много са услужливи всички и медии и органи и тнт.
Съвсем скоро ще стане нещо много страшно и тоя път няма да могат да ги извозат с рейсО!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 17 Юли 2017, 14:37

KPETEH написа:
Това, че се кара в аварийната лента е всеизвестно. Проблема е че няма превенция! Няма ни КАТ ни никой... Всяка седмица е едно и също! Беше ясно, че е въпрос на време да се случи нещо подобно!!!

Taка де. И на мен това ми беше мисълта. Ако седи една патрулка и щрака всичките тия тарикати и след това започнат да летят честитки, познай дали пак ще карат в аварийната.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата