Bmw e39 525d Глухо удряне!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Bmw e39 525d Глухо удряне!!!
Колеги първо се извинявам ако пиша на неправилното място...
От няколко дена чувам странно глухо удряне , на което честотата се променя от промяната на скоростта, все едно има нещо на някоя от гумите, но няма, махах ги и гледах.Джантите са прави също и нямат проблеми... Е39-ката имаше малко нужда от реглаж на преден мост и двете предни гуми бяха леко изядени от вътре, отидох направих и това удряне пак остана, и от сервиза неможаха да ми кажат от какво е...някой идей??
От няколко дена чувам странно глухо удряне , на което честотата се променя от промяната на скоростта, все едно има нещо на някоя от гумите, но няма, махах ги и гледах.Джантите са прави също и нямат проблеми... Е39-ката имаше малко нужда от реглаж на преден мост и двете предни гуми бяха леко изядени от вътре, отидох направих и това удряне пак остана, и от сервиза неможаха да ми кажат от какво е...някой идей??
Re: Bmw e39 525d Глухо удряне!!!
Ако го чуваш отпред провери биалетките.
Аз като ги менях на едната явно се прееба резбвата и гайката няма развиване и стягане ...
Получаваше се точно такова шибано глухо чукане..
Смених я и на новата сложих шайби ,стегна се и няма шумове
Аз като ги менях на едната явно се прееба резбвата и гайката няма развиване и стягане ...
Получаваше се точно такова шибано глухо чукане..
Смених я и на новата сложих шайби ,стегна се и няма шумове
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Bmw e39 525d Глухо удряне!!!
При мен последно тропаше от незатегнат болт на правия носач...
Но, за точна диагноза трябва оглед на всичко.
Но, за точна диагноза трябва оглед на всичко.Re: Bmw e39 525d Глухо удряне!!!
Калеги днес ходих до един сервиз и поне 1 час я гледаха и нищо не успяха да ми кажат...После при един друг сервиз, където се занимават главно с BMW и от там ми казаха със сигурност, че бил предния десен лагер главина. Отново нещо ме съмнява понеже не вие... и според човека в началото започвал така да пука и с промяна на скоростта неговата честота се увеличава и т.н... и все пак се съмнявам малко и не ми се дават напразно 300лв. 
4 мнения
• Страница 1 от 1