Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от (bubsa) » 14 Юли 2017, 22:32

bum_bum написа:Хавтомобил, ама 40 тона. :mhihi:

58т :mhihi:
Днес се разделих с него и го изпратих подобаващо :bowdown: Много добро камионче,но на 1 875 000км вече не издържа на напъна :confused:
Само по влекач много малко коли ще стоят до него до 100-тина км :twisted: 600+ коня трябва да е по думите на гръка,който го чипосва :driving:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Юли 2017, 22:35

т'ва беше риторичен въпрос... формата съм я виждал 1-2 пъти...

тегава кола :lol:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 14 Юли 2017, 22:51

dextuar написа:@bum_bum Как ще коментираш?

https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=93c14919aa

Тоя беше малоумен, мина на червено и после да пресече така, днес минах и видях че има блъснат моторист, ама не мислех че някой може да направи такава маневра....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Юли 2017, 23:11

Какво се очаква да коментирам пък аз? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 14 Юли 2017, 23:16

///M Power написа:
dextuar написа:@bum_bum Как ще коментираш?

https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=93c14919aa

Тоя беше малоумен, мина на червено и после да пресече така, днес минах и видях че има блъснат моторист, ама не мислех че някой може да направи такава маневра....

Днес и на цариградско на светофара на горубляне в посока към Пловдив, докато чакам се чуват някакви просташки форсирания и гледам в огледалото че колите се отместват все едно за линейка, по едно време се появиха трима глупака на мотори и те също минаха на червено.. После реват как нямало толерантност към тях...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 14 Юли 2017, 23:45

///M Power написа: ама не мислех че някой може да направи такава маневра....

Аз пък си мисля, че многократно е правил въпросното нарушение, но този път залогът се е оказал по голям от живота, както преди много години имаше един страхотен полски сериен филм с това име и главен герой Капитан Клос.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Юли 2017, 0:00

А шофьора на колата как да живее сега? Всеки ден като се събуди ще знае, че е отнел човешки живот и ще трябва да живее с това :banghead: .
Вярно не е той виновен, но това не се преживява лесно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Юли 2017, 13:43

Don_Diego написа:А шофьора на колата как да живее сега?

Горд, че е отървал света от поредното камикадзе.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Юли 2017, 14:15

instant karma
Обаче ще му стъжнят живота на човека . Сега почват дела , експертизи , с колко карал , колата в ред ли е технически , документално , има ли право да я кара и всичко под лупа . Отделно видял ли е камикадзето , защо не е набил спирачки , нарочно ли е дал газ да го мачка и т.н
Стига и роднини да не почнат да го съдят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 15 Юли 2017, 14:20

с чисто съдебно минало ще е 2-3 години без книжка. един познат блъсна и уби някакъв пиян дядка, който скочил пред колата му. със свидетели в съда е леко. без присъда, но без книжка. все пак като нямаш вина, нямаш вина. това говорим ако скоростта е ок и т.н. важни детайли.гадна работа е, но аз затова карам с камера. може да не важи в съда, но е важно да се знае какво е станало. естествено ако не ми отърва, все едно я нямам :mhihi:
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Юли 2017, 14:38

bai_ILIA написа:с чисто съдебно минало ще е 2-3 години без книжка. един познат блъсна и уби някакъв пиян дядка, който скочил пред колата му. със свидетели в съда е леко. без присъда, но без книжка. все пак като нямаш вина, нямаш вина. това говорим ако скоростта е ок и т.н. важни детайли.гадна работа е, но аз затова карам с камера. може да не важи в съда, но е важно да се знае какво е станало. естествено ако не ми отърва, все едно я нямам :mhihi:
Важи - прави му се експертиза и важи, и аз затова съм я сложил, че миналата година искаха чрез "свидетели" да ме изкарат, че съм паднал от небето и затова е станало ПТП-то. Добре, че мацката я бяха разпитали в болницата, та нямаше време да я подучат какво да каже и да се синхронизира със "свидетелите".

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Юли 2017, 12:56

Вероятно е късмет, но вчера от София до Гюешево и обратно двете най-грозни и нагли ситуации, които видях, бяха от водачи на БМВ.

Първи случай:

-на влизане в едно село преди Кюстендил, бях по средата на сляп завой на дясно с 80-90, като веднага след него беше табелата за селото. Когато бях по средата на завоя изведнъж пред мен, в моето плато виждам черно Е46, което изпреварва 2 други коли и зад него се виждаше яко черна сажда. Разминах се на косъм, просто ако в тази секунда бях погледнал към таблото, радиото или нещо друго, щях да се центрирам.

-втория случай беше на магистралата, карам си с 130-140 и гледам Х5 ме настига бавно, когато се изравни с мен бяхме в един завой на дясно. Явно онзи беше с 140-150, но му дойде в повече, защото започна да навлиза в моето платно. Оказа се, че влачи и някаква празна платформа за лодки или кола. Така си изкара завоя, по средата на осевата линия и аз трябваше да се махам в дясно.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Юли 2017, 15:56

Днес в София,2 бмвта бяха направили големи бели и силно затрудняваха движението :banghead:
Заради такива глупаци е излязло име на всички собственици на марката
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Юли 2017, 8:48

https://www.vesti.bg/bulgaria/bmv-blysn ... ni-6071542

Тоя боклук ако е изпреварвал през аварийната трябва да го пратят на ефективна почивка при манафите поне за 5 години :bang:
Но в реалността вероятно ще му вземата книжката за 3 месеца. През които ще си кара без книжка...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Юли 2017, 10:48

В петък на магистрала Струма станах свидетел на чудна родна картинка.

Бавно застигам камион с баничарка зад него. Баничарката я кара някаква лелка(в последствие го видях) и си се влачи зад камиона в продължение на километри с около 100км/ч.

Докато ги застигам мен ме изправарва "влакче от батки" - Х5+МЛ+ еквивалента на Х6 при Мерцедес. Караха със 170+ броня в броня. До тук нищо невиждано, просто банда идиоти си карат по обичайния начин.

В тоя момент обаче лелката реши че на тия простотията не е достатъчна и влезе в "сварката". Без да си гледа в огледалата тръгна да изпреварва камиона като им се появи в последния момент на бързаците. :mhihi:
Извадиха див късмет че не се очистиха, това че средната кола скочи веднага в дясна лента и после задмина през аварийната ги отърва, иначе последният "вагон" щеше да ги събере.

После се замислих че ако само една от страните беше действала нормално цялата ситуация нямаше да я има. Уви вършим глупости из целия спектър - от каране с 200 и изпреварване през аварийната до игнориране на огледалата и нерешителност.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата