Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Море 2017-та?!...
Фидел Кастро написа:adovet написа:До по миналата година ползвах Астрал с ранни записвания. Миналата година ползвах друга фирмая
Благодаря ти! С Астрал имам старо познанство, но по-важното е и да го знаят всички е да се знае точно коя фирма "държи" пакетите, а останалите се явяват вид посредници. По принцип цената е еднаква, но с въпросният "титуляр" можеш да договориш по-добри условия на място.
Например 2001 това беше Аполо, а 2002 се появи един бесен конкурент Акватур, но те явно фалираха или се насочиха към друго. Шефката им Румяна беше опитен брaншовик и беше започнaла още преди почти 30 години с куфарни търговци.
Колега, относно АКВАТУР,че са фалирали си в грешка. Те също продават ТУРЦИЯ ,но се насочиха и към други дестинации като Египет и т.н.,защото Турция започнаха прекалено много агенции да я продават ,особено след миналата година и тази промоция на цените..
Относно отстъпките и кой какви пакети държи -ами няма как да ти смъкнат цената под тази,която са договорили с хотела,това означава да се лишиш от някоя екстра или да ти направят офертата със собствен транспорт и да ти вземат по-малко пари ,а ти да мислиш,че са ти направили отстъпка. Та, така по въпроса със отстъпките . Единствения вариант за голяма отстъпка е група от 30-40 човека, защото тогава хотела дава безплатни места и агенцията може да играе с цените ! Толкова от мен и от кухнята ! Поздрави и лека вечер !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
B U L L I написа:mfandakov написа:Фидел Кастро написа:Ще бъда много благодарен колегите посетили Турция тази или миналата година да споделят по какъв начин или чрез кои агенции са направили резервациите си защото през booking цените са направо ужасяващи, което е нормално за ориенталския манталитет на турчолята. За последно бях там преди 10 години и имам интерес пак да отскоча след 10-15 септември. Горещо препоръчвам поне в едната посока да влезете/излезете през гръцко-турската граница. Тази граница не се ползва така активно от "гастарбайтери". Двата близки големи града са Александропули и Кешан.
Колега имаме във форума човек много наясно с Турция,отзивчив и в час е колегата...Vasko
подкрепям за Васко синеокия пич,особено ако му кажеш,че си от бмв форума ще си скъса задника за да ти е кеф на теб
въх как само прозвучамога да съдействам с тел.номер,защото рядко влиза тук.
ето ви още нещо по темата
https://www.facebook.com/events/1469012 ... _tab=about
viewtopic.php?f=3&t=421550
Мерси за рекламата ,колеги! Май ще трябва да Ви правя промо цени за почивка или направо да Ви взема гратис за по един съботен шопинг до Турция

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Vasko, явно съм се изразявал неточно.
1. Не става въпрос за ценова отстъпка, а за гарантирано настаняване в по-добри семейни стаи защото те винаги са малко в хотелите. Точно тук е силата на "първата ръка" защото тя кореспондира със самите собственици и/или администрация.
2. Не говоря, че Румяна-Акватур е фалирала, а попрочетох лоши отзиви и само предположих. Моите лично са чудесни, но по незнайни причини през 2007 тя по спомен вече се занимаваше само със самолетни почивки за Турция.
Ако не ти е проблем остави ми тел. на лично, а тук ще благодаря на колегите които ми писаха тук и на лични!

1. Не става въпрос за ценова отстъпка, а за гарантирано настаняване в по-добри семейни стаи защото те винаги са малко в хотелите. Точно тук е силата на "първата ръка" защото тя кореспондира със самите собственици и/или администрация.
2. Не говоря, че Румяна-Акватур е фалирала, а попрочетох лоши отзиви и само предположих. Моите лично са чудесни, но по незнайни причини през 2007 тя по спомен вече се занимаваше само със самолетни почивки за Турция.
Ако не ти е проблем остави ми тел. на лично, а тук ще благодаря на колегите които ми писаха тук и на лични!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
в Гърция-Неа Парамус... е мнооооо го добре... специално на бар Ла Рока...
а пък в Кавала намерихме кръ4ма по -евтина от Пловдив....Аивали..в техният Капан..се намира...6 4овека с риби и калмари-70Е..баси...евтинията...

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
И аз съм вече в Созопол. При мен освен кофти врвмвто, има и водорасли, за тва от утре на Каваци.
А това за разминаването. Преди точно 15мин се разхождах и забелязах абсолютно същото. Миналата година точно някакъв дришняр на 18-19 с мама и тати се беше засилил към мен, гледащ ме от далече лошо. Такова рамо му изпрах, че се обърна в другата посока.
А това за разминаването. Преди точно 15мин се разхождах и забелязах абсолютно същото. Миналата година точно някакъв дришняр на 18-19 с мама и тати се беше засилил към мен, гледащ ме от далече лошо. Такова рамо му изпрах, че се обърна в другата посока.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

В Турция по скъпите олинклузив хотели блядовете винаги се пререждат в ресторанта и пълнят чиниите като за последно.Чух че наскоро въвели заради тях глоба неизядена храна.

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Аз бях на Тасос (Скала Потамия), средата на юни двамата със синът ми (4 годишен), че с жената се развеждаме и си запазих още една седмица за средата на Септември. Мястото където ходя са семейни студия, почти на плажа, хората ме познават (ходя за 3то лято). Няма включена храна и тн. Студията са огромни, имат си таверна, много вкусно на нормални цени, нощувката е 45 евро. В селото си има магазини, плажа си е супер, пясък, няма таралежи, водорасли и тн. Шезлонги и чадъри и тн. влизат в цената. Хората са супер пичове и приветливи 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
К'во е ставало вчера по магистралите на връщане от морето? Аз се прибирах от Банско, но беше спокойно, нямаше нито една катастрофа! За другите обаче се ориентирах по разни статуси на приятели във FB.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
speeder88 написа:К'во е ставало вчера по магистралите на връщане от морето? Аз се прибирах от Банско, но беше спокойно, нямаше нито една катастрофа! За другите обаче се ориентирах по разни статуси на приятели във FB.
Тъкмо две имаше в късния следобяд, не на самата магистрала, но след Драгичево.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
memorex написа::mhihi:![]()
В Турция по скъпите олинклузив хотели блядовете винаги се пререждат в ресторанта и пълнят чиниите като за последно.Чух че наскоро въвели заради тях глоба неизядена храна.
Ха, само блядовете ли, нашенците да видиш какви сандвичи си правят на закуска, при положение, че постоянно се яде.
Аз лично в Турция, след като закуся обилно, чак на вечеря се сещам за ядене...а обичам храната иначе.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
TheDriver написа:speeder88 написа:К'во е ставало вчера по магистралите на връщане от морето? Аз се прибирах от Банско, но беше спокойно, нямаше нито една катастрофа! За другите обаче се ориентирах по разни статуси на приятели във FB.
Тъкмо две имаше в късния следобяд, не на самата магистрала, но след Драгичево.
Хванал съм промоцията значи! В 15:00 си бях у нас!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
аз да попитам , някой за Камчия някакво инфо ?
и не е по темата ама някой бунгала на язовир или в планината да споделите, че в отпуската мисля 2-3 дена да не съм на море .
благодаря
и не е по темата ама някой бунгала на язовир или в планината да споделите, че в отпуската мисля 2-3 дена да не съм на море .
благодаря
barabqga написа:аз да попитам , някой за Камчия някакво инфо ?
благодаря
Аз питах за Камчия няколко страници назад, колегите споделиха инфо можеш да го погледнеш

barabqga написа:аз да попитам , някой за Камчия някакво инфо ?
благодаря
Яз.Доспат, бунгала Орлино, малки кутийки с голям и удобен навес, буквално в гората, страхотна природа. Ако искаш има и по-луксозни, но не са в гората, а по-скоро на брега.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Не, че си правя реклама на градчето но трябва да видите гр.Сърница на брега за яз.Доспат
има доста бунгала и вилички.Мястото е прекрасно за отдих 

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker