Паркиране на кола на пътя?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Паркиране на кола на пътя?
Не, аз ще ти направя снимка как изглежда паркинга пред нейния блок през седмицата, и същия как изглежда в петък вечер. Може Бойнг да кацне
Другата крайност е един пък от моя блок. Три гаража, две коли, и двете коли му седят пред блока 
Няма съобразителност, няма колегиалност, от там е и целия проблем

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
randity написа:Не, аз ще ти направя снимка как изглежда паркинга пред нейния блок през седмицата, и същия как изглежда в петък вечер. Може Бойнг да кацнеДругата крайност е един пък от моя блок. Три гаража, две коли, и двете коли му седят пред блока
И при нас го има и на много други места

Точно сега си имам разправии с един подобен гном,който е тук от 5-6 месеца,а за беля и живее над мен та му слушам тропането денонощно.
Ще видиме колко още ще ми държи влага от последните две меки китки на анаболи и ще го приземя и този

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
(bubsa) написа:Ето тука е ключа от палатката!!!Ти си от там и се съобразяваш,а утре като дойде сульо от пу*ка си майна няма да се съобразява с никой!Не ги защитавам тея изкуфеляци дето си пазят местата все едно са техни,а притежават някакви "недвижими имущества",но и тези които идват на тяхно място не са по-добри.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Какво означава тяхно място? Платено ли е? Ти платил ли си си? Случва ли ти се да пътуваш извън София и къде спираш - извън населеното място, за да не взимаш на някого мястото?
Пълни глупости са това. Има ли знак - има парко място, няма знак - свободно паркиране. Разбира се пред гараж, вход и прочее съм съгласен, че не се спира. Ама тва - аз имам незнам колко апартамента, имал съм незнам си колко къщи на тва място си е чиста тъпня и безочвени претенции. Бубса не мисля че си прав. Всичко що е общинско е за всички, общо е. По твоята логика утре некой чичка може да те дигне от пейката в парка пред блока, щото някога там му е бил двора с неговата пейка.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Аз не казвам,че съм прав и е така,а че всички се дразнят на това.Включително и аз.Винаги гледам да се съобразявам и то не само с паркирането!Затова мразя нагли хора,ама много ги мразя!
Ти сега ако наемеш апартамент в някоя стара кооперация ще имаш ли претенции да спираш напряко в иначе правата редица коли?Аз говоря за тоя тип катили.Това си е определена порода Ганьовци за които няма правила и ред.
Малко извън темата.
Както казах сега имам ядове с един от тези.Още на 3-тия ден като дойде ме наводни.Викнах го да му покажа и нито съм имал претенции,нито съм вдигал скандали.Просто му показах.Та тоя мухъл след известно време започна да шуми зверски по всяко време.При първата забележка от моя страна,тоя ми вика "ела бе,качи се"
Жената не ме пусна и се качи тя,защото знае какво следва.Тоя и казал,че щом е отгоре ще си прави каквото си иска
Е как да не си лошо настроен към всички приходящи,като 80% са подобни калтаци?!
Та какъв е извода
Колкото си по-толерантен и съобразителен,толкова повече си преебан!Това е и в глобален мащаб.
Ти сега ако наемеш апартамент в някоя стара кооперация ще имаш ли претенции да спираш напряко в иначе правата редица коли?Аз говоря за тоя тип катили.Това си е определена порода Ганьовци за които няма правила и ред.
Малко извън темата.
Както казах сега имам ядове с един от тези.Още на 3-тия ден като дойде ме наводни.Викнах го да му покажа и нито съм имал претенции,нито съм вдигал скандали.Просто му показах.Та тоя мухъл след известно време започна да шуми зверски по всяко време.При първата забележка от моя страна,тоя ми вика "ела бе,качи се"

Е как да не си лошо настроен към всички приходящи,като 80% са подобни калтаци?!
Та какъв е извода

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Wierdo написа:(bubsa) написа:Ето тука е ключа от палатката!!!Ти си от там и се съобразяваш,а утре като дойде сульо от пу*ка си майна няма да се съобразява с никой!Не ги защитавам тея изкуфеляци дето си пазят местата все едно са техни,а притежават някакви "недвижими имущества",но и тези които идват на тяхно място не са по-добри.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Какво означава тяхно място? Платено ли е? Ти платил ли си си? Случва ли ти се да пътуваш извън София и къде спираш - извън населеното място, за да не взимаш на някого мястото?
Пълни глупости са това. Има ли знак - има парко място, няма знак - свободно паркиране. Разбира се пред гараж, вход и прочее съм съгласен, че не се спира. Ама тва - аз имам незнам колко апартамента, имал съм незнам си колко къщи на тва място си е чиста тъпня и безочвени претенции. Бубса не мисля че си прав. Всичко що е общинско е за всички, общо е. По твоята логика утре некой чичка може да те дигне от пейката в парка пред блока, щото някога там му е бил двора с неговата пейка.
За "тяхно място" не си ме разбрал правилно!Имам предвид,че тези или се изнасят от жилищата си или по друг начин просто ги няма вече там,а на тяхно място идват да живеят други хора.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Не съм те разбрал правилно, но сега вече съм съгласен с тебе.
Иначе вуйчовци и вуйни имунизирани от към социално поведение колкото щеш, едва ли има някой, който да ги понася.
В интерес на истината и мене съседа от горе се опита да ми наводни банята, отидох с добро и почна да ми се зъби. Озъбих му се и аз ма без да ставаме на кълбета. Подведох теча надолу (вярно малко е подло спрямо тези отдолу, но нямах друг избор) и след месец тоя отгоре си имаше зимане даване със съседа два етажа надолу. Нещата там не минаха толкова гладко, но като следствие мога да кажа, че теча е спрян и виновния мина да се извини на всички
Иначе вуйчовци и вуйни имунизирани от към социално поведение колкото щеш, едва ли има някой, който да ги понася.
В интерес на истината и мене съседа от горе се опита да ми наводни банята, отидох с добро и почна да ми се зъби. Озъбих му се и аз ма без да ставаме на кълбета. Подведох теча надолу (вярно малко е подло спрямо тези отдолу, но нямах друг избор) и след месец тоя отгоре си имаше зимане даване със съседа два етажа надолу. Нещата там не минаха толкова гладко, но като следствие мога да кажа, че теча е спрян и виновния мина да се извини на всички

(bubsa) написа:Е как да не си лошо настроен към всички приходящи,като 80% са подобни калтаци?!
Та какъв е изводаКолкото си по-толерантен и съобразителен,толкова повече си преебан!Това е и в глобален мащаб.
Ей тука си в една малка грешка обаче , не приходящите, а ВСИЧКИ са 80% "подобни калтаци"
А като се прави и подскача си завеждаш едно дело за щети и както съм сигурен, че наемодателя не си плаща и данъците за това, че е отдал апартамента под наем ще му стане много приятно.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
У Европата са го измислили хората. По кварталите има знак "забранено влизанетона мпс" отдолу табелка "изключение за живеещите в комплекса/квартала/улицата". Край. Ако отиваш на гости търсиш друг вариант. Аз затова се махнах от София, омръзна ми безпорядъка. Сутрин пред гаража ми кола, вечер - пак друга, всеки нахален, невидял, прос, оставили ми място пред гаража да си вкарам колелото, и то с две маневри. Всеки се дърви, всеки е за малко. Срещу блока на родителите ми направиха пицария, отивам там, всички места заети от клиенти на пицарията, живущите - да го духат!
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2