Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от b_u_b_o » 27 Юли 2017, 1:18

Тва с възрастта е голяма тъпотия, аз не познавам някой навършвайки 30 рязко да е поумнял. Всеки ден гледам какви ли не изпълнения от малоумници на 20-30-40-50 години, все са малоумници. Като ограниченията при А категориите...казал им е някой че така правят нещо.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 27 Юли 2017, 9:39

Не е от възрастта, а от опита. Най-опасни за водачите със стаж между 20 и 80 000 км - вече са придобили малко опит и почват много да си вярват.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 27 Юли 2017, 10:09

Lenco написа:Карането е като Ев@нето, или го можеш или не.

Това според мен е най-вярното :yes: Няма опит, няма пол или си го можеш или не. Опита е безценен, но ако човека кара и отвътре му идва да прави ПТП, то и 300к да навърти все тая :dunno: Бащата на жена ми е същия на 50+ години е и сигурно с 30+ стаж, а кара все едно е на 2я час по кормуване :mhihi: кара адски бавно и внимателно, но понякога такива маневри прави че изтръпвам целия.
Другото което ми е направило впечатление, че колкото по-късно човек вземе книжка/започне да кара кола толкова по-калпав шофьор е, имам 3ма познати дето взеха книжки на по 26+ години и тогава започнаха да си карат(преди това само возене) и 3мата са си жив кахър :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Юли 2017, 10:45

Ivo_Borisov написа:Най рисковите са някъде между 18 и 30 г
Всички простотии които гледам всеки ден са от шофьори приблизително в тази възраст.

именно, има достатъчно статистики навсякъде по света за това и не откриваме топлата вода

жените може да правят произшествия от глупост, но те са незначими в повечето случаи

b_u_b_o написа:Тва с възрастта е голяма тъпотия, аз не познавам някой навършвайки 30 рязко да е поумнял.

рязко - не, ама карам далеч по-внимателно :yes:

само, като се сетя, какъв идиот бях на 18-19-20 :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 27 Юли 2017, 11:19

За това в много държави застраховките на хората в тая възрастова група са значително по-високи. А при ПТП-та стават още по-високи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Юли 2017, 11:32

^ Тва с възрастта е неоспоримо, най-вярващите си и експериментиращи са точно до 25. Отделно мозъкът тогава още не се е развил напълно, за да осъзнава реално какви последствия може да има от действията, тва съвсем сериозно, бях чел някъде етапите на развитие на мозъка. Именно затова се кара "на лимита", много се може и тн...
Отделно ми е интересно да знам какъв % от тежките катастрофи и тези с жертви са причинени от жени...
Не че наскоро една 20 годишна девойка не ме изряза сериозно на пазарното уширение на пътя между Плевен и Луковит, където ограничението е 70. 5 минути по-късно беше последната от 3 коли на влакче. Първата кола беше голф и момчето искало да направи ляв на междуградско кръстовище и спряло да изчака насрещните, втората беше некъв таралясник за 1000 лв, дето едвам е успял да спре на милимунди предполагам, докато не го е настигнала мацката с чисто нова служебна кола от рода на Корса и е станала белята... Голфа беше отсреща в канафката. Скрапта беше неподвижна в центъра на пътя и служебната беше със счупен фар, калник, броня и тн, но поне успяхме да я махнем от пътя, че можеше да стане баси касапницата...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 27 Юли 2017, 21:25

vicho написа:....

Как го преодоля :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Юли 2017, 23:48

Добре, че като бях на 18 нямах матор, че ся съм на 18 със 21 г стаж... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Юли 2017, 5:23

Няма значение на колко си .....непреодолимо е :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Юли 2017, 10:53

Lenco написа:
vicho написа:....

Как го преодоля :dunno:

омръзна ми от ситуации по моя вина и така вече ги няма :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Юли 2017, 23:24

Това бая голямо спускане ще да е било :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Юли 2017, 12:01

https://www.facebook.com/VasilBNewRepub ... 7836185586

На ВНИМАНИЕТО на цялото ни общество и най-вече на компетентните органи!!!
МЕРЦЕДЕС GL с рег. № СВ 0180 ВМ БЯЛ НА ЦВЯТ ТЕГЛЕЩ МИНИ РЕМАРКЕ С ДЖЕТ!!!
Днес около 15:00 часа въпросният джип спря нагло на пешеходната пътека на булевардите "Никола Мушанов" и "Възкресение", за което получи забележка от опитващите се да преминат две момчета - вероятно ученици на видима възраст около 15-16 години. След кратка размяна на реплики шофьорът на джипа слезе, настигна ги тичайки вече към края на пешеходната пътека и ги преби брутално! В Мерцедеса имаше поне още един мъж стоящ на седалката до шофьора! Той не участва в побоя.
Джипа избяга от местопроизшествието в посока бул. "К. Величков", като на светофара преди този на "К. Величков" премина на червено!
Питам, ще позволи ли милата ни родна полиция на поредния нагъл самозабравил се посерко новобогаташ да се измъкне безнаказано?
Моля споделете на профилите си възможно най-бързо този пост за да помогнем да има справедливост и правосъдие за момчетата!

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 29 Юли 2017, 13:03

Споделих го, само се чудя... Винаги там има достатъчно коли и хора, как никой по-дяволите не е слезнал да помогне на момчетата ?!?; Тоя снимал снимката и той какво ?!? Седял и гледал сеира.... мишки , затова сме на това положение....

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Юли 2017, 13:34

DaGa написа:Споделих го, само се чудя... Винаги там има достатъчно коли и хора, как никой по-дяволите не е слезнал да помогне на момчетата ?!?; Тоя снимал снимката и той какво ?!? Седял и гледал сеира.... мишки , затова сме на това положение....
Пише, че е звъннал на 112, а и според повечето участници в тази тема е по-добре да не се намесваш и да си мишкуваш, за да нямаш проблеми след това. Аз затова и не се изненадвам вече...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 29 Юли 2017, 13:43

Къде го пише ?! Явно в някой коментар, защото в поста му никъде не го видях това. Няма значение де, прав си че всеки гледа да си трае. То затова сме и така...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата