Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 28 Юли 2017, 14:23

Аз виждам, защото опасността е част от чара на Формулата и пилотите са се съгласили да рискуват живота си.
Като искат сигурност да карат във FIA World Endurance Championship клас LMP1.
А това с Жил Бианки беше нещастно стечение на обстоятелствата и трактора не трябваше да се използва за вдигане на болиди, защото заради него умря момчето. :cry:

BMW_POWER написа:
27 July 2017
The technological partnership between the Sauber F1 Team and Honda, which was intended to start from 2018 onwards, is no longer in place. The new Sauber engine partner will be announced shortly.
Frédéric Vasseur, Team Principal:
“It is very unfortunate that we have to discontinue the planned collaboration with Honda at this stage. However, this decision has been made for strategic reasons, and with the best intent for the future of the Sauber F1 Team in mind. We would like to thank Honda for their collaboration, and wish them all the best for their future in Formula One.”

Отивам да за пуканки

Това според мен е добра новина. ;)

Ето още интересни новини

Заубер с мотори на Ферари през следващия сезон
http://clubs1.bg/news/sauber-s-motori-n ... ezon-42328

Unlike this year, when it is running year-old units, Sauber will get the latest-spec engines next season.
https://www.motorsport.com/f1/news/saub ... al-935309/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 28 Юли 2017, 21:15

Редбул имат ли някакви подибрения това състезание ? Пистата е спъната, но само с шаси не става :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Юли 2017, 17:18

Тоя Верстапен е тотален дебил и съсипа състезанието на Рикардо! Браво, че го наказаха пъпчивеца. ;) Ферари пък много долно прецакаха Кими, защото беше по-бърз и трябваше Фетел да го пусне! :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 30 Юли 2017, 18:35

Не съм за Хамилтън, но евала за постъпката и върнатата позиция на Ботас.
Не винаги всичко е точки, но като гледам Фетел почва да се самозабравя.
Жалко за Кими, но феновете помнят кой-кой.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Юли 2017, 18:47

Постъпката на Хамилтън е достойна за уважение. :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 30 Юли 2017, 18:51

Хамилтън не го направи от добри чувства.
Знае че за да спечели титлата, Ботас трябва да го подкрепи, а му трябват и симпатиите на отбора.
Тези 3 точки са нищо на фона на подкрепа като тази в Барселона до края на сезона. Да не говорим че след сефтето днес Ботас ще е склонен на подобна уговорка и вбъдеще. Общо взето изтъргува 3 точки, за да подсигури статута на пилот номер 1.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 30 Юли 2017, 20:39

Леко ми е тъжно за Кими, но не много. За първи път е близо до темпото на Фетел (и то при положение че има проблем)... Той се постави в тая ситуация реално с представянето си, Ферари просто взеха решението.... :dunno:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Юли 2017, 21:21

TheDriver написа:Хамилтън не го направи от добри чувства.
Знае че за да спечели титлата, Ботас трябва да го подкрепи, а му трябват и симпатиите на отбора.
Тези 3 точки са нищо на фона на подкрепа като тази в Барселона до края на сезона. Да не говорим че след сефтето днес Ботас ще е склонен на подобна уговорка и вбъдеще. Общо взето изтъргува 3 точки, за да подсигури статута на пилот номер 1.

Ти па го познаваш и знаеш от какви чувства го прави. :mhihi: :mhihi:
Айде стига глупости, ти написа цял сценарий. Фетел вече увеличи преднината си с 14-точки и Хамилтън щеше да има повече точки, но ги жертва заради Ботас!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Юли 2017, 23:01

Само където ако Фетел беше пуснал Кими там разликата е 7 точки, а Хамилтън като пусна Ботас изгуби 3.

Иначе да, грозно беше ама Кими е над 80 точки зад Фетел и няма дори хипотетичен шанс за титла. Докато Ботас е на под 20 от Хамилтън и при едно не финиширане на черния има реален шанс да мине пред него.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 31 Юли 2017, 0:17

От цялата работа не ми стана ясно защо трябваше да го пускат Хамилтън, че да има после какво да връща? Имаше добро темпо, па да вземе да изпревари някой, било то и съотборника си. Почва се едно реване по радиото и после колко благородно бил постъпил... Зор, зор, поне да беше хванал някое Ферари и да се сборят, той не можа да притисне Кими в нито един момент, при все че Фетел караше с волана на една страна и беше неприкосновен. А пък Кими вече са го взели за малоумен, просто трябваше да му стъпче шушоните и да го изпревари, ебати и "отборната тактика". Не знам, с кофти усещане съм от днешното състезание, а имаше потенциала да е страхотно, накрая се превърна в някаква сапунка и се обяснява кой кого бил пропуснал, вместо кой кого изпреварил. Жалко за Рикардо...

ПС- Не знам дали видяхте какво си казаха Магнусен и Хълк в медия зоната, ама ако не сте- заслужава си

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 31 Юли 2017, 7:41

Просто пистата е спъната и с новите коли няма как да се изправери освен ако не си по-бърз с поне 2сек. Хамилтън беше явно по-бърз от Ботас, но като застигна топлия въздух на Фераритата все едно се удари в стената :mhihi: Яд ме е на повредата в колата на Фетел, защото не можахме да видим реалното темпо на Фераритата, до 10тата обиколка бяха на около 8сек от Ботас :mhihi: а ако Макс не беше направил тая простотия Хамилтън щеше да си остане 6. Както и да е глътнаха малко свеж въздух преди почивката и тежките писти, които предстоят.
А относно Хамилтън добре си изигра козовете с тази постъпка, сега ще има верен и много силен съотборник, който би му донесъл много повече от 3т това състезание :mhihi: Докато ситуацията във Ферари си е ясна още преди 3-4 състезания и незнам какво хората толкова се учудват. Единия пилот е с +80 точки пред другия и с явно предимство в клалификациите :dunno: Докато в Мерцедес имаме 20т разлика между двамата пилоти, при положение че Ботас отпадна 1 път :dunno: За мен Мерцедес ще си подържат Хамилтън, но не чак толкова явно до момента когато се откъсне с повечко точки (ако може де :mhihi: ) и след това ще преминат на принципа на Ферари, просто сегашната ситуация не го позволява.
Дано през паузата Фераритата извадят нещо интересно и успеят да се борят в клалификациите с Мерцедес иначе шампионата е ясен, още повече че врътнаха кранчето на масълцето :driving:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 31 Юли 2017, 12:14

alozavar написа:ПС- Не знам дали видяхте какво си казаха Магнусен и Хълк в медия зоната, ама ако не сте- заслужава си

Аз го видях :mhihi: :mhihi: Магнусен голям простак се извъди

don_gori написа:Дано през паузата Фераритата извадят нещо интересно и успеят да се борят в клалификациите с Мерцедес иначе шампионата е ясен, още повече че врътнаха кранчето на масълцето :driving:

Аз пък се надявам Мерцедес да са по-силни в квалификациите след лятната паузата. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 31 Юли 2017, 13:02

Реално голяма част от добрите класирания на Мерцедес са заради предимството от квалификациите . Ако нямаха този жокер да тръгват почти винаги отпред , Фераритата щяха да ги размажат с темпо . Получава се интересен добре режисиран шампионат от ФИА .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 31 Юли 2017, 14:13

Без значение от подбудите на Х......... за връщане на позицията, от мен има един голям "лайк" :yes: :yes: :yes: Като се има предвид назад в годините какво му е било отношението към съотборниците и Алонсо и след това Розберг, постъпката му най-малко прави добро впечатление с или без задни мисли. Ясно е, че в Мерцедес атмосферата е деликатна от гледна точка на разликата в точките и отборните заповеди, но жеста си е жест. Щото всички знаем, че не винаги Х..... е изпълнявал стриктно разпорежданията.
Във Ферари обаче адски много се надявам да не назрее вътрешноотборно напрежение, щото там позициите уж са ясни, отборната цел също е ясна, но не знам дали на Кими няма да му заврат лайната в най-неподходящия момент. Дано продължават да успяват отборно да противодействат на Мерцедес, че Фетел сам не виждам как би устискал до края на шампионата,въпреки регулярно по-добрите му квалификации от Кими и като цяло по-доброто темпо (при здрава кола :mhihi:) в състезанията.
Интересен полусезон след почивката ни очаква :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: samolet
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от stefan8898 » 31 Юли 2017, 17:16

Кими е пич, на момента може би се ядосва, но това си е отборен спорт и целта е ясна - след толкова години суша, мисля си че той осъзнава положението и е готов да помогне, все пак добре му се плаща, кара за ферари и т.н., ще си превъзмогне егото пък и вече е на години, стига доминация на мерцедесите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата