Реализация, стандарт на живот и М6-ци
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Реализация, стандарт на живот и М6-ци
pampo написа:^ Е па нали за тва е форума, човека не е бил сигурен, че е за него седмака, ма в крайна сметка е решил, че ще се впише, не виждам абсолютно нищо нередно.
Във всеки технически раздел почти има тема за нови придобивки и не съм видял някой да казва, кво се хвалиш тука с тея скъпи бенвета, толко си се наиграл, що не си зе корса 2000 година на газ, много по-разумно е...
Признавам, че прегледах темата по диагонал ...
Не останах с впечатление, че форумната мъдрост е помогнала в избора.
Сигурно бъркам и вие сте позитивни, а аз негативен ...
Официално се извинявам! Да му е честита на колегата и да и се радва

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:Официално се извинявам! Да му е честита на колегата и да и се радва
Не вярвам, сигурно си пуснал auto-typing-a на клавиатурата и тя го е написала вместо теб

Снимки да качи колегата, и иначе и аз мога да си "купя" примерно Панамера и да имам 5 апартамента на Попа :hilezh:
Та да се снима в колата,до нея и т.н. че да му повярваме ...
alx написа:
между другото със 120к на година си точно за 60к кола. ма човек като има мераки не внимава с финансовата дисциплина
С тази препоръка ми изскача един въпрос - На колко години се взима нова кола?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Мен лично въобще не би ме бригало кой ми вярва или не. Да си призная, и на мен ми идва леко скалъпена цялата история, но може и сигурно бъркам.DaGa написа:Снимки да качи колегата, и иначе и аз мога да си "купя" примерно Панамера и да имам 5 апартамента на Попа :hilezh:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
K_Ilkov написа:[
Не останах с впечатление, че форумната мъдрост е помогнала в избора.

Може да е минал на ЛС с някой колега, или някой да му е писал ЛС

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:K_Ilkov написа:Не останах с впечатление, че форумната мъдрост е помогнала в избора.
![]()
Може да е минал на ЛС с някой колега, или някой да му е писал ЛС
Оферта за диагностика на място

don_gori написа:K_Ilkov написа:Официално се извинявам! Да му е честита на колегата и да и се радва
Не вярвам, сигурно си пуснал auto-typing-a на клавиатурата и тя го е написала вместо теб
То и аз съм така - не ми се вярва кви неща се пишат тука

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Е сега като сме си казали мненията и няма обидени, няма нужда да се извиняваме, ясно е че някоѝ не одобряваме, а други одобряват, но това е без значение. Па и кво ви дреме дали е истина или не, обсъждаме го дори и теоретично.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мордехай написа:Е сега като сме си казали мненията и няма обидени, няма нужда да се извиняваме, ясно е че някоѝ не одобряваме, а други одобряват, но това е без значение. Па и кво ви дреме дали е истина или не, обсъждаме го дори и теоретично.
И аз си мислех, че не е проблем да си кажа мнението за тази покупка ...
Но под обществения натиск заех политически коректна позиция, че иначе ми излиза име на хейтър

Пък нали знаеш, човек за едното славно име живее

...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Имам чувството, че луксозния сегмент на БМВ и Мерцедес се реализира предимно сред малоумниците в Източния блок и то предимно България и Русия, както и определен процент сред пенсионерите в Германия. Гледам тука по испанските новини Роналдо си джитка с новата А-класичка, испанския крал слизаше от неква КИА ли беше кво беше абе нещо такова, за два месеца по европата Испания - Франция - Италия съм видял две или три S-класи и то дизеларки. Пък наще дохтори купуват лонг седмаци баце КЕШ, където са предназначени предимно и по принцип за дебелаци директори с ШОФЬОР и технологично е отделено огромно внимание за пътниците на задната седалка, пък нашио ше се е преевал и ше се вози отпред
И тва важи и за S класите и за А8-ците и прочее курници. По принцип лошо нема, дай Боже всекиму ама има некъв огромен бъг в чипа да знаете. И много мислих по тоя въпрос и стигнах до заключението, че европейците пак ни преебават. Минават на друго ниво хората и си траят, лека полека автомобилите стават излишни, морално остарели, като технлогия която предлагат. Масово навлизат електрокарите и малолитражките на всичи нива. Баровците се качват на малки самолети. С една дума малко излиза от мода големия клас, само ние поне сме прости и комплексирани още сме си демоде.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А на Роналдо гаража с екзотики май го пропусна. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Сигурно е събирал 7 години за екзотиките, и се е чудил с кой мотор да ги вземе, че да не му тежат на бюджета
Тва не било важно, а колко дълга би искал да ти е ... колата

E34 написа:лонг седмаци ... където са предназначени предимно и по принцип за дебелаци директори с ШОФЬОР и технологично е отделено огромно внимание за пътниците на задната седалка
Тва не било важно, а колко дълга би искал да ти е ... колата

...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Каквото и да правите, един ден за вас се пази дупка в земята и нито парите, нито колите, нищо няма да вземете със себе си в тази дупка. Според популярната теория, с тази дупка свършва всичко. Е, за кой се пОтите по-точно? Да си докажете колко сте значими, велики, успешни? Прочетете пак първото ми изречение.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
K_Ilkov написа:Не бе, мисля, че не ме разбра - аз далеч не съм човек, които иска или дори има право да съди за непрактични решения и поддаване на разни мераци
Всеки луд с номера си![]()
Въпроса е, че за мен да си вземеш дълга 7 серия да я караш е като да ползваш е30 с шофьор за лимузина
ми... една голяма кола си има свойте преимущества- ако имаш повече деца е много удобна. тиха, вози меко и е подходящо място да мислиш особено като седиш задръствания. повечето имат масаж които поне на мене ми допада защото гърба ми винаги е бил проблематичен. има и субективни ползи- голямата кола не предразполага за глупаво каране- плъзгаш се величествено и общо взето не мислиш какво се случва около тебе... другите не ти се бутат и като цяло се държат по-прилично и изпълненията са по-малко.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Elesar74 написа:Каквото и да правите, един ден за вас се пази дупка в земята и нито парите, нито колите, нищо няма да вземете със себе си в тази дупка. Според популярната теория, с тази дупка свършва всичко. Е, за кой се пОтите по-точно? Да си докажете колко сте значими, велики, успешни? Прочетете пак първото ми изречение.
това е успокоението на неуспелите. по тази логика дай да не правиме нищо и да не се опитваме да вървиме напред и нагоре?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила