Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда
Модератор: Общи модератори
Re: Formula 1 Сезон 2017 - нова надежда
Ми с поведението си явно го осъзнава, знае че е на възраст вече, знае че за шампионската титла няма шанс, ако настъпи котката за опашката (Ферари) ще му бият шута бързо и трябва да си търси място някъде другаде .. къде ще отиде че да има някакъв шанс да се бори за шампион .. ? По-добре да си седи в един от топ отборите, да си взима паричките и да свири по гъдулката на Ферари
Нека гледаме реално, времето на Кими е минало и вече можем само да се радваме на спорсменската игра и качества, които демонстрира

Нека гледаме реално, времето на Кими е минало и вече можем само да се радваме на спорсменската игра и качества, които демонстрира

don_gori написа:Ми с поведението си явно го осъзнава, знае че е на възраст вече, знае че за шампионската титла няма шанс, ако настъпи котката за опашката (Ферари) ще му бият шута бързо и трябва да си търси място някъде другаде .. къде ще отиде че да има някакъв шанс да се бори за шампион .. ? По-добре да си седи в един от топ отборите, да си взима паричките и да свири по гъдулката на Ферари![]()
скоро му гледах интервю , сам си каза, че ще помага на Фетел при положение, че няма шанс за титлата, като предполагам очаква същото и към него
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Видя се колко му е минало времето
Ферари не му дадоха да спечели, а ти ми говориш да се гледало реално как времето му е минало. Могат един път да не му пречат да спечели от уважение, че им помага и е отборен играч!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кими взима по 7 милиона на година + до 3 бонуси. Тия 3 милиона са явно за да подкрепя Фетел в борбата за титлата. Тъй, че мисля си има достатъчно добро утешение, че е стъпил на 20см по-ниско стъпалце.
bmw maniqk ivo bmw написа:Видя се колко му е минало времето![]()
Ферари не му дадоха да спечели, а ти ми говориш да се гледало реално как времето му е минало. Могат един път да не му пречат да спечели от уважение, че им помага и е отборен играч!
Айде сподели сега твоята гледна точка за Кими и представянето му, ето я и моята в цифри

Ако кажем, че от бокса са му "орязали" 2те състезания в Монако и Унгария там имаме едни 14 откраднати точки в полза на Фетел или погледнато така:
Фетел - 188т
Кими - 130т
При клалификациите имаме 8:3 в полза за Фетел

В Мерцедес нещата стоят по доста друг начин:
Хамилтън - 188т
Ботас - 169т + един изпърдян мотор съответно 0т.
При клалификациите мисля Хамилтън води 6:5 на Ботас.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Аз говоря, че в това състезание доказа как има още какво да покаже! Това дето ми показваш с нищо не ми доказва, че му е минало времето и плюс това в Монако го прецакаха с бокса.
Всеки пилот ако има шанс би искал да спечели и няма да има значение колко му плащат.
bum_bum написа:Кими взима по 7 милиона на година + до 3 бонуси. Тия 3 милиона са явно за да подкрепя Фетел в борбата за титлата. Тъй, че мисля си има достатъчно добро утешение, че е стъпил на 20см по-ниско стъпалце.
Всеки пилот ако има шанс би искал да спечели и няма да има значение колко му плащат.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Шанс има Ботас. Райконен не е и на километър дори близо до шанс за титлата. Работата му в отбора е тази- да помага.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Преди Силвърстоун мисля, Кими си каза че няма какво да губи и да печели и вече кара за отбора. От това аз разбирам, че ще помага на Фетел. В последното състезание, не се оплакваше толкова от непозволението да изпревари фетел, колкото че Мерцедесите го настигат и му образуват стрес 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
От отбора на Ферари много ясно, че ще бутат по-постояния пилот сега им се е паднало. Няма как да рискуват ценни точки в шампионата предвид ситуацията, въпреки че са напред при пилотите надали могат да са спокойни като виждаме Мерцедес как се справят на по-бързите писти, а до края на сезона ще има доста такива. Та както води с 15т, много лесно Фетел може да се озове 3ти.
Тука никой не говори, че Кими вече е спрял да кара, а че му трябва постоянно темпо и скорост всеки кръг че от отбора да почнат да дават еднакъв шанс и на двамата си пилоти. Тоя сезон разбрахме, че вече това няма как да стане, предлагам да преместим дискусията за Кими за следващия 2018
Тука никой не говори, че Кими вече е спрял да кара, а че му трябва постоянно темпо и скорост всеки кръг че от отбора да почнат да дават еднакъв шанс и на двамата си пилоти. Тоя сезон разбрахме, че вече това няма как да стане, предлагам да преместим дискусията за Кими за следващия 2018

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Говоря за победа, а за титлата е ясно, че няма шанс Кими.
Я погледни колко титли има спечелени/изгубени с една точка разлика и кажи, че си струва подобен риск за да се почувства Кими бърз в едно състезание.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Говоря за победа, а за титлата е ясно, че няма шанс Кими.
Я погледни колко титли има спечелени/изгубени с една точка разлика и кажи, че си струва подобен риск за да се почувства Кими бърз в едно състезание.
Той не беше бърз само в едно състезание, но карай няма да споря повече.
Кубица е дал 4-то време на тестовете

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
bmw maniqk ivo bmw написа:bum_bum написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Говоря за победа, а за титлата е ясно, че няма шанс Кими.
Той не беше бърз само в едно състезание, но карай няма да споря повече.
Кубица е дал 4-то време на тестоветеКакво мислите има ли шанс да се върне още на Спа въпреки договора на Палмър с Рено?
Какво се случи с ръката му ? Може ли да движи от китката ( че последно бях чел, че не може) ?
Аз не мисля че ще кара където и да било повече в F1 - за какво да влагаш в стар пилот, като имаш млади и переспективни

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Не е точно така. Рено им трябва развитие за следващите сезони, съответно опитни пилоти. За тях в момента Кубица е идеален, а Палмър им създава проблеми. За това и толкова бързо се развиват нещата около Кубица.
Ръката му изглежда много зле, но реално е успял да натрупа малко мускули и не е съвсем обездвижена.
Проблем според мен ще са му превключванията по волана не толкова самото управление.
Според мен съвсем скоро ще го видим на мястото на Палмър. Сладките приказки от шефовете са само фасада.
Ръката му изглежда много зле, но реално е успял да натрупа малко мускули и не е съвсем обездвижена.
Проблем според мен ще са му превключванията по волана не толкова самото управление.
Според мен съвсем скоро ще го видим на мястото на Палмър. Сладките приказки от шефовете са само фасада.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
TheDriver написа:Не е точно така. Рено им трябва развитие за следващите сезони, съответно опитни пилоти. За тях в момента Кубица е идеален, а Палмър им създава проблеми. За това и толкова бързо се развиват нещата около Кубица.
Зле е, но вчера е завъртял 140 обиколки при това в първия тест!
Да не казвам, че е с 4-то време вчера и е подобрил времената на пилотите на Рено от състезанието в неделя.
Явно ще може да кара и състезания.