Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит
KPETEH написа:то некои обръщат е30-ки, ти за е90-ки.... е90ки комминг суун ин еври катуун!

тва щот викаха, че е лесно

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
да ве лесно, слушай го ти декстъра.... аз не му вярвам. 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не знам чУек, мен почти ме е убедил, че е90 ще си остане премиум форевааа 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
и че в БГ-то ще се оправим.... така е 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Налазвайте Ф-ките 

- Infinite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i compact
https://offnews.bg/112/noshten-ekshan-m ... 61914.html
Няма какво да настройват ... То ние си се справяме доста добре.
Без Провокация Няма Прогрес !
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Дали е със шпер, знае ли се?
пп. Декстър що триеш
Дай на ЛС 
пп. Декстър що триеш

...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Infinite написа:https://offnews.bg/112/noshten-ekshan-mazh-s-bmv-vdigna-politciata-na-krak-biaga-blasna-p-661914.html
Б@си 16-та, ако беше с 18-ка .... за това ги мразят БМВ-тата

K_Ilkov написа:Не знам чУек, мен почти ме е убедил, че е90 ще си остане премиум форевааа
Предполагам общо си написал е90, щото знаеш, че четиривратите не са баш любовта на народа.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Така е, не е като любовта на народа към садена 18 ЦЕ ИLenco написа:K_Ilkov написа:Не знам чУек, мен почти ме е убедил, че е90 ще си остане премиум форевааа
Предполагам общо си написал е90, щото знаеш, че четиривратите не са баш любовта на народа.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 02 Авг 2017, 19:35, променена общо 1 път
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
dextuar написа:K_Ilkov написа:Не знам чУек, мен почти ме е убедил, че е90 ще си остане премиум фореваааТака е, не е като любовта на народа към садена 18 ЦЕ ИLenco написа:Предполагам общо си написал е90, щото знаеш, че четиривратите не са баш любовта на народа.Ма на по-мургавата част от народа
![]()
Ти виждал ли си мангал да сади мотор?
Аз не съм виждал, и странно, виждал съм само един в учебна кола

ПП: Не се шегувай с броя на вратите, питай оня човек с е30-те как стоят нещата, може и на ЛС, щом Въ кефи

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Lenco написа:Ти виждал ли си мангал да сади мотор?
Аз от новините знам, че мангалята по принцип нищо не садят, а само си берат квото им трябва

Не се напрягай да го образоваш Декстъра, той е немски възпитаник и му е трудно да мисли извън калъпа

Мотори се "садят" по цял свят, от хора ентусиасти и мераклии ...
Ама Декстърката ако не одобрява тая раЛта, може да налази и немските форуми и да им обясни кви мангали са,
и да вземат да си купят по една 90ка 320д и да си турнат камерки за да стриймват видео от премеждията си по аутобана

пп. Сетих се и за един баш скрапер от Дания дето си разглоби 46цата 318 седан, купи си М3 е46 в завидно добро състояние от Германия и нареди всичко от М3то в седана. Пу деееба и мангала ти дееба

Lenco написа:ПП: Не се шегувай с броя на вратите, питай оня човек с е30-те как стоят нещата, може и на ЛС, щом Въ кефи
Ши му обЯсна бе, няма проблем

...
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
бая се вживяхте нещо.. разбирам, че имате голямо желание да сте на контра с dextuar, заради различните си възгледи по.. доста неща, но да кажете, че кола с турбо и 200 коня е.. бавна и едва ли не всяка втора кола по пътя ще я отвее.. айде малко по-сериозно
никой не е казал, че е мега бързата или състезателна кола, какво пак се заядохте? но да, по-бърза е от над 90% от колите, които се движат по пътищата ни.. за да не се засягате ще вметна, че вашите болиди от формула 1 не ги включвам, така че споко

никой не е казал, че е мега бързата или състезателна кола, какво пак се заядохте? но да, по-бърза е от над 90% от колите, които се движат по пътищата ни.. за да не се засягате ще вметна, че вашите болиди от формула 1 не ги включвам, така че споко

ylaine написа:бая се вживяхте нещо.. разбирам, че имате голямо желание да сте на контра с dextuar, заради различните си възгледи по.. доста неща, но да кажете, че кола с турбо и 200 коня е.. бавна и едва ли не всяка втора кола по пътя ще я отвее.. айде малко по-сериозно![]()
бърза е за форума на опел, тука е най-малкия матор

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ylaine написа:бая се вживяхте нещо.. разбирам, че имате голямо желание да сте на контра с dextuar, заради различните си възгледи по.. доста неща, но да кажете, че кола с турбо и 200 коня е.. бавна и едва ли не всяка втора кола по пътя ще я отвее.. айде малко по-сериозно![]()
Дори и според него не е нещо особенно

dextuar написа:Истината е една - ако бях с М57, нямаше да има ситуация, ама М47 толкова си може за съжаление![]()
viewtopic.php?f=4&t=408002&start=2685

...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Ей голям си разбирач по всичко. Хубаво вадиш думи от контекста, но още по-горе съм написал, че колата ми не е самолет и с М57 също няма да е самолет, така че спокоK_Ilkov написа:ylaine написа:бая се вживяхте нещо.. разбирам, че имате голямо желание да сте на контра с dextuar, заради различните си възгледи по.. доста неща, но да кажете, че кола с турбо и 200 коня е.. бавна и едва ли не всяка втора кола по пътя ще я отвее.. айде малко по-сериозно![]()
Дори и според него не е нещо особенно
dextuar написа:Истината е една - ако бях с М57, нямаше да има ситуация, ама М47 толкова си може за съжаление![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=2685

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro