АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?
Снощи при проверка от компетентните органи
След като ми провериха всички документи и всички ми бях ОК ме питаха дали имам оборудване аптечка и т.н казах че нямам защото през деня прекарвах багаж и мислех че съм го свалил да не пречи и така и не отворих багажника, а и оня не иска да му отворя да види а направо започна да пише,обаче на половината написан вече акт се оказа че оборудването си ми е в колата
Показах му го обаче онзи индивид каза че вече е написал акта и няма как (или не иска) да го анулира
Имам свидетел че като му казах че нямам оборудване не съм отварял багажника катаджията да погледне.... Да го обжалвам ли акта какво да правя? Утре ако ме спрат и ме питат дали съм пил и му кажа че не съм (а съм пил) какво правиме,няма да ме провери с дрегер и ще ме пусне ли?

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?
Никъде не пише, че аптечката трябва да ти седи в багажника
Защо просто първо не провери, преди да говориш? Издразнил си го или му се е сторило, че му се правиш на играч, нормално е така да реагира според мен...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
И друг път съм им казвал че нямам,ама винаги са ме карали да слизам от колата и да отворя да видят.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не обжалвай, акта е 20 лева мисля ли, 30 ли ако ти е писал, че нямаш оборудване. Ако ти пише за всяко нещо по отделно е по 20 за всяко - пожарогасител, аптечка и жилетка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
А точки взимат ли се? Яд ме е че от много време не са ми взимали талона и тоя сега за глупости ми го взема,разбирам да бях направил някакво сериозно нарушение да съм крал бързо,да съм минал на червено нямаше да се жалвам,ама за такива глупости не можеше ли поне фиш да напише?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Там в началото на годината като променяха закона едва ли са сложили точки за това нещо, до преди това нямаше, не мисля, че и сега има, но ти казвам с 99%-та убеденост.
In God we trust, all others we track.

ozBMW написа:И друг път съм им казвал че нямам,ама винаги са ме карали да слизам от колата и да отворя да видят.
Това ми звучи малко комично - ти му казваш - нямам аптечка - и той - абе яяяя отиди да видиш все пак??? Така ли е ставало? Малко странно това, аз дори и да нямах щях да кажа, че имам, пък ако не намеря - не намеря. Как така им се давате толкоз лесно

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Top Gun Maverick написа:Не обжалвай, акта е 20 лева мисля ли, 30 ли ако ти е писал, че нямаш оборудване. Ако ти пише за всяко нещо по отделно е по 20 за всяко - пожарогасител, аптечка и жилетка.
Акта е 10 лв за брой

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Искам и мен да ме спрат веднъж,от доста време не са ме спирали, за да се заяждам и аз
преди време оня ме спира - вика пил ли си ,аз - само литър водка,тоя дай тогава да ти пишем акта веднага
иначе10 лв.ми бяха правили фиш за изтекъл срок на годност за пожарогасител, а на теб чак са ти взели синия талон за дреболии

преди време оня ме спира - вика пил ли си ,аз - само литър водка,тоя дай тогава да ти пишем акта веднага

иначе10 лв.ми бяха правили фиш за изтекъл срок на годност за пожарогасител, а на теб чак са ти взели синия талон за дреболии
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
red_bull92 написа:Top Gun Maverick написа:Не обжалвай, акта е 20 лева мисля ли, 30 ли ако ти е писал, че нямаш оборудване. Ако ти пише за всяко нещо по отделно е по 20 за всяко - пожарогасител, аптечка и жилетка.
Акта е 10 лв за брой
На мен ми писаха фиш - 10лв за липса на триъгълник и пожарогасител.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
ozBMW написа:И друг път съм им казвал че нямам,ама винаги са ме карали да слизам от колата и да отворя да видят.
Сериозно ли ги топлиш така всеки път?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
Опитаха се снощи да ми пишат акт за "загуба на контрол" след като изпуснах съединителя.. В крайна сметка направиха компромис въпроса ми е ако не са включили камерата има ли как да докажат, че се е случило "загуба на контрол" и всъщност падат ли такива актове,фишове при обжалване?
Не знам за вас, но мен всяка вечер ме спират даже някой път по 2-пъти явно стереотипа, че които кара BMW е престъпник N1 още важи с сила или аз съм късметлия
Не знам за вас, но мен всяка вечер ме спират даже някой път по 2-пъти явно стереотипа, че които кара BMW е престъпник N1 още важи с сила или аз съм късметлия

Аха... И то без да искаш изпусна съединителя, нали ?
Какво ще рече "изпуснах съединителя"?
Загасна ти колата или превъртя гуми?
Защото за второто покрай последните промени са доста "чувствителни".
Загасна ти колата или превъртя гуми?
Защото за второто покрай последните промени са доста "чувствителни".
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Добре де, мама му стара, карам ЧЕРНО БМВ от почти 3 години със затъмнени стъкла, за този период са ме спирали 3 пъти, карам годишно по 20к, как па все вас ви спират???
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2