Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
MMG написа:Когато видя 2 коли да си играят на мутри и да карат на магистралата като автомобили със специален режим - единия на средата на осовата линия, другия в лява лента - директно рипорт на 112.
Звъня на 112 и подавам сигнал за агресивни шофьори, ако някой много ме подразни и кара опасно. Питат къде се намира, в коя посока се движи и така "добър ден" на следващия патрул за обяснение.
това е единствения и правилен начин за постъпване в подобни ситуации!
без мутренски изцепки, без засичане, без бой и т.н.
радвам се, че има мислещи и разумни хора

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:MMG написа:Когато видя 2 коли да си играят на мутри и да карат на магистралата като автомобили със специален режим - единия на средата на осовата линия, другия в лява лента - директно рипорт на 112.
Звъня на 112 и подавам сигнал за агресивни шофьори, ако някой много ме подразни и кара опасно. Питат къде се намира, в коя посока се движи и така "добър ден" на следващия патрул за обяснение.
това е единствения и правилен начин за постъпване в подобни ситуации!
без мутренски изцепки, без засичане, без бой и т.н.
радвам се, че има мислещи и разумни хора
Да, защото такива самозабравили се индивиди няма какво друго да ги стресне, ако въобще и "органите" успеят.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Да бяхме в US, че да се стряскат от милиционерите. Тук, от нашите жалкарски милиции кво да се стряскаш. Хвърляш им 50лв. и даже и свирка ще ти направят 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Нов връх в личната ми класация за селЯния!
23:45, Цариградско шосе, 10 коли я има, я не. Автобус пълен с хора ми бие къси дълги със скорост около 110. Как я прецених ли? Ускорих до 100 в дясна лента, а автобуса ме изпревари все едно бях спрял
23:45, Цариградско шосе, 10 коли я има, я не. Автобус пълен с хора ми бие къси дълги със скорост около 110. Как я прецених ли? Ускорих до 100 в дясна лента, а автобуса ме изпревари все едно бях спрял

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Турски ли беше?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Don_Diego написа:Нов връх в личната ми класация за селЯния!
Защо да е селяния?Не одобрявам светкането,но като знам как колите се "впечатляват" от застигащ ги рейс или камион си е оправдано.Е и това ми е много чудно.Как може да правят път на некой си лайнар с джиБ,а на някой който може да мине през тях и не се знае дали може да спре да не правят място?

Като няма коли защо се моткаш в лявата лента?Човека си гони разписанието,което в повечето случаи е непосилно.Той си носи отговорността за превишената скорост и т.н.
Не го оправдавам,но чак па връх на селянията

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Сваляния е защото вози и отговаря за живота на 50+ човека. Нагледали сме се на "технически изправни" автобуси дето стават ковчези.
Отделно за да стигне тая скорост явно е манипулиран по някакъв начин автобуса, а щом е пипал Ганьо....ясна е работата. И какво разписание гони в полунощ?
ПП: В лява лента съм бил защото съм подминавал кола, но на Цариградско се движа с 90 при ограничение 80
Отделно за да стигне тая скорост явно е манипулиран по някакъв начин автобуса, а щом е пипал Ганьо....ясна е работата. И какво разписание гони в полунощ?
ПП: В лява лента съм бил защото съм подминавал кола, но на Цариградско се движа с 90 при ограничение 80
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Tъркулнало се гърнето,та си намерило похлупката

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
то и снимащия беше тръгнал в НАСРЕЩНОТО

епично!
днес свирнах на леля с джипка, която нямаше представа, какво е нерегулирано кръстовище... естествено, напсува ме, но не искА да спре...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Не знам, ама тоя пич как я изкова във вратите, чак готино ми стана.
Е т'ва винаги съм мечтаел да го видя 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Тоя клип много съмнително свършва, да не я яла ляв прав, десен прав 
И за да не е оффтопик, мн са ми интересни разни индивиди каращи на дълги в града

И за да не е оффтопик, мн са ми интересни разни индивиди каращи на дълги в града

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Оня ден двама цигани с един кон и каруца се забиха челно в колата пред мен на околовръстното в Добрич. Коня размаза ламарината като танк , колата с някаква чуждоземска регистрация и отвътре изскочи някаква жена и побягна все едно видя привидение . Най комични бяха действията водачите на конския впряг , почнаха да дърпат неистово коня да го измъкнат от колата ама нещо не се получи . За първи път видях на живо какви поражения нанася нечифтокопитно на ламарината 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Днес двама чичаци бяха готови да ми скачат на бой за дето спрях на зелен светофар при положение, че кръстовището напред беше пълно.
Чак пътникът се пресягаше да натиска клаксона(той всъщност беше по-агресивният).
В крайна сметка ме заобиколиха, но уви не спряха да им чуя обяснението. Застанаха в средата на кръстовището и разбира се на свой ред бяха здраво освиркани от потока чийто път препречиха.
Ако аз бях влзязал като тях "тарикатски" и те след мен другият, поток губеше един светофар гарантирано.
Преди два дни пък някакъв, явно свикнал че дясната лента на околовръстното е празна ми се лепна на задната броня с къси/дълги, защото му "блокирах пистата" с 80-90, а вече се беше прецакал, защото средната лента беше плътна колона.

Чак пътникът се пресягаше да натиска клаксона(той всъщност беше по-агресивният).

В крайна сметка ме заобиколиха, но уви не спряха да им чуя обяснението. Застанаха в средата на кръстовището и разбира се на свой ред бяха здраво освиркани от потока чийто път препречиха.

Ако аз бях влзязал като тях "тарикатски" и те след мен другият, поток губеше един светофар гарантирано.
Преди два дни пък някакъв, явно свикнал че дясната лента на околовръстното е празна ми се лепна на задната броня с къси/дълги, защото му "блокирах пистата" с 80-90, а вече се беше прецакал, защото средната лента беше плътна колона.